Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.107
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
M4X kaže...
DadoZG kaže...
M4X kaže...

{#}gdje isključit da mi se steam ne diže sa windowsima?

settings, interface pa makni kvačicu sa opcije te..

jel može da se ne prijavljujem tj. ne logiram u steam

Možeš i windows tipka, upiši u search msconfig i otvorit će ti se "System Configuration" i tamo pod Startup tabom makni kvačicu sa steama.

edit: xyan je bio brži.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 20:38 (D4RKR1DE).
17 godina
odjavljen
D4RKR1DE kaže...
čicu sa steama.

edit: xyan je bio brži.{#}

ja sam još brži,napravio sam novi račun,i još mi na kraju glupi steam zašteka

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo, mog prvog videa, budite dobri pa pogledajte, komentirajte, subscribajte i ocjenite ako sam se svida :D Hvala. Svaki komentar je dobrodosao.

Losa je kvaliteta jer je video ureden tek 20%, tako yt kaze, tek je sad doso 720p.

Plačem na sprovodima, povoljno!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 21:35 (MARKOcVp).
Moj PC  
19 0 hvala 5
13 godina
protjeran
logi7 kaže...

Dal se kome pojavilo ovo (vidi sliku) prilikom ulogiranja na origin , kliknem  ono prvo i sve radi normalno. Neznam zašto mi piše da je spojen drugi comp kad imam jednog.

meni se to isto jucer pojavilo.. jebote u roku 2 sekunde sam promjenio sifru, pa se odjavio i opet prijavio i opet se to pojavi {#}

danas sve normalno..

12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Evo, mog prvog videa, budite dobri pa pogledajte, komentirajte, subscribajte i ocjenite ako sam se svida :D Hvala. Svaki komentar je dobrodosao.

Losa je kvaliteta jer je video ureden tek 20%, tako yt kaze, tek je sad doso 720p.

e ovo je PREDOBAR video ma svaka cast dobrano sam se nasmio i također sam ti se subscribao samo tako nastavi

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

nisam čestitao Basti na ulasku među profesionalce skilzore,znamo da si najveći skiler i real life ruler{#}

Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
MARKOcVp kaže...

Sve je super, samo drugi put sredi Aspect Ratio jer imaš na videu s lijeve i desne strane 1cm crnine {#}

Majke mi
12 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
MARKOcVp kaže...

Sve je super, samo drugi put sredi Aspect Ratio jer imaš na videu s lijeve i desne strane 1cm crnine {#}

da trebobi snimat u 16:9 aspect ratio i onda renderovat tako također u sony vegasu

13 godina

da trebobi snimat u 16:9 aspect ratio i onda renderovat tako također u sony vegasu

Ne, netreba snimati u 16:9 ratiu nego se to sredi u 2-3 klika u Vegasu. 

Ja snimam u 1280x1024 (5:4 ratio) i sve bude super.

Majke mi
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Meni kad gledam sad trese slika lol.

Jel kod vas sve ok? Meni frend kaze kod njega sve ok, kod mene pise da je uredivanje jos na 90%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MARKOcVp kaže...

Jel kod vas sve ok? Meni frend kaze kod njega sve ok, kod mene pise da je uredivanje jos na 90%.

Glupi YT ti napravi da se tako trese kao da pijan snimaš, a onda moraš kad se "uploada" isključiti neku opciju i onda ti još kratko nešto rade pa snimak bude ok.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
14 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...

nemoj stiskati uredivanje, ponisti to.

Battlelog: ljudina
15 godina
neaktivan

Znači nisam jedini ja sam isto promjenio lozinku , al mi se isto pojavilo.Možda bi trebalo origin na novo instalirat.

17 godina
logi7 kaže...

Dal se kome pojavilo ovo (vidi sliku) prilikom ulogiranja na origin , kliknem  ono prvo i sve radi normalno. Neznam zašto mi piše da je spojen drugi comp kad imam jednog.

logirao si se na origin i onda si resetirao ruter i dobio si novu ip adresu a EA još nije primila informaciju odnosno shvatila da nisi više online i onda se spajaš ponovo sa drugom ip adresom i to ti izbaci.

edit: ili ti je pukla linija pa se ponovo zalinkala sa drugom ip normalno

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 22:09 (crozoki).
13 godina
protjeran
191x7 kaže...
MARKOcVp kaže...

Glupi YT ti napravi da se tako trese kao da pijan snimaš, a onda moraš kad se "uploada" isključiti neku opciju i onda ti još kratko nešto rade pa snimak bude ok.

Lol, jel trebam cekat da zavrsi ovo sto je vec 10minuta na 90%? ili

al bilo sve normalno prije 15min

12 godina
neaktivan
freezao ti se yt probaj refreshat
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li neki server za pocetnike :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li je imao netko ovaj problem na esl-u? (pogledaj sliku)

Svaki VS. kada kliknem da pokrene igru s "wire anti-cheatom" pojavljuje mi se to.

Bilo s ekipom iz klana, bilo s random igracima.

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nema tu za početnike, jer nema napretka. igraj u startu protiv jačih. Znam teško je padat svako toliko ali jedino tako imaš  šanse za dalje..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li netko vremena da mi objasni sve modove :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

Od modova je bitan samo pirat - on je pro! Sve ostalo je samo ukras...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
drakula789 kaže...

Od modova je bitan samo pirat - on je pro! Sve ostalo je samo ukras...

Mislio sAM NA (rush,squad rush TDM...itd)

13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Svaka cast.

14 godina
protjeran
Legendic1911 kaže...

Svaki VS. kada kliknem da pokrene igru s "wire anti-cheatom" pojavljuje mi se to.

samo exit esl wire kod sata pa ponovo udi pa ce ti raditi.

15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
Legendic1911 kaže...

samo exit esl wire kod sata pa ponovo udi pa ce ti raditi.

Nije pomoglo ni to ni reinstal wire-a. Izlogirao sam se sa esl stranice i wire-a i sad vise nemam problema.

Ugl thx na pomoci ;)

Battlelog: D-Ki11a
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odigrao prvi ESL meč u životu i odmah Pobjeda {#}

Malo su ovi moji iz tima bili pederi jer su odmah na početku skužili da mi je ovo prva partija i njih 4 igrali u squadu,a ja sam. Baš i nije bilo fora tako igrati {#}

Moj PC  
8 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Arabarran kaže...

Malo su ovi moji iz tima bili pederi jer su odmah na početku skužili da mi je ovo prva partija i njih 4 igrali u squadu,a ja sam. Baš i nije bilo fora tako igrati {#}

cuo sam, rekao mi alfa dawg da je igrao neki hrvat protiv njega, a ja taman upalio stream od groswala kada ono hrvati na serveru.{#}

i kakav je osjecaj. jel zanimljivije od publica. vidim da ste preokrenuli partiju i dobili za par ticketa.

13 godina
Arabarran kaže...

A moj ti, ta prva dvojica u tvom timu su, ako ne najjači igrači današnjice, onda vrlo blizu {#} Pa kako nećeš pobijediti {#} 

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

dobis 2icu koji spadaju u jedne od najboljih igraca na ESLu i kazes im da su pederi. nadam se da si im u chat rekao sta ih ide ^^

15 godina
Arabarran kaže...

krvi ti...on dobije eyballerse..ja dobijem likove koji su jučer instalirali bf3 i igraju recona na sieni :(

balans majka.

dojmovi?

jesi se snašao? kako ti se razlikue od publica? puno a?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice