Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
dj_renny kaže...
djdomi kaže...
bmwhartge kaže...
djdomi kaže...

momci, trebam pomoć.

na svakom serveru mi bude ogroman ping i neigrivo je. pod pingom mi je crtica, vjerojatno 999.

serveri nisu daleko, njemačka npr.

zna tko rješenje?

ti nemozes vidjeti svog ping u igri, nego ti morao netko drugi reci. idi na speedtest pa vidi koliki ti je ping.

tamo mi ping izbaci 24ms

al u bf3 ne mogu igrat kolko laga.

pingajte IP od servera koristeći cmd

evo sad sam otvorio singleplayer i fps je poprilično visok, al kretnje su hendikepirane. miš ne ide di pokažem kao ni hodanje. mislio sam da je do video postavki, pa sam snizio ali je i dalje isto.

EDIT::

problem riješio isključivanjem raw mouse inputa

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:29 (djdomi).
13 godina
protjeran
TomoR kaže...

Ionako želim sva oružja dići na minimalno 100 killova (bar ona za koja se dobiju dog-tagovi), tako da mi redoslijed nije najbitniji:

Postoji li negdje lista tih oružja, odnosno oružja za koje se ne dobivaju dog tagovi?

13 godina
Battlefield 3

Ej, jedno pitanje.

Jucer mi je na nekakvom serveru na mapi Damavand peak dobro islo u tenku u onim tunelima, dosta killeva.

I nakon nekog vremena mi pocinju tipovi pisati nesto tipa "Cyber, get out of tank".. i jos 2-3 slicne recenice.

Sto mi je u takvim situacijama raditi?

Znam "nek igram i ignoriram ih"... ali nadam se da nema admina koji izbacuju zbog takvih stvari?

Ili ima cak i likova koji bi me prijavili za takve stvari na Battlelogu?? Nadam se da nema!

P.S. na serveru nema pravila "No tanks" ili slicno, i oni su ga koristili.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:32 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Molim pomoć.Dok pokrenem bf3 kad mi igra uđe u main menu grafička mi poćne cvilit i tokom cijele igre cvili,kad ugasim igru prestane cvilit znam da nije nešto jaka gainward 9800gt green edition 1 gb ako može pomoć plz

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Zna li netko neki server na kojem je Strike At karkand Rush 24/7?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:35 (NiramX).
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ej, jedno pitanje.

Jucer mi je na nekakvom serveru na mapi Damavand peak dobro islo u tenku u onim tunelima, dosta killeva.

I nakon nekog vremena mi pocinju tipovi pisati nesto tipa "Cyber, get out of tank".. i jos 2-3 slicne recenice.

Znam "nek igram i ignoriram ih"... ali nadam se da nema admina koji izbacuju zbog takvih stvari?

Ili ima cak i likova koji bi me prijavili za takve stvari na Battlelogu?? Nadam se da nema!

Ili si im ukrao tenk, ili si ušao u njega dok su ga popravljali ili si se pregurao preko reda za tenk.

Kalko1212 ingame
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

...

ali ovo me nasmijalo

Standardni problem u BC2 {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
NiramX kaže...
TomoR kaže...

Ionako želim sva oružja dići na minimalno 100 killova (bar ona za koja se dobiju dog-tagovi), tako da mi redoslijed nije najbitniji:

Postoji li negdje lista tih oružja, odnosno oružja za koje se ne dobivaju dog tagovi?

Gledam dog-tag listu, pa brojim i uspoređujem... Dog-tag se (po trenutnom stanju) ne dobija za:

M26 MASS

M9 Tact.

MP443 Tact.

G17c Supp.

G18 Supp.

Magnum .44 Scoped

M1911 Tact.

M1911 Supp.

Za sva ostala oružja, ako nisam pogriješio se dobija dog-tag (bar onaj za 100 killova). Također mislim da se killovi od npr. MP443 Tact. i Supp. ne nadodaju na MP443 killove.

13 godina
kalko1212 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ej, jedno pitanje.

Ili si im ukrao tenk, ili si ušao u njega dok su ga popravljali ili si se pregurao preko reda za tenk.

Ma ne, moj tenk. Uzeo ga na pocetku mape. Jos sam cekao da se netko spawna da nejdem sam.

Imao sam dobrog gunnera.

Igrali smo tako preko 10-tak minuta, i onda su poceli komentari.

Sve si mislim da su to bila 2-3  frustrirana klinca.

I slucajno mi je bas dobro islo, pa sam sa topom ubijao njihove engineere. Oko 4 komada sam ubio prije nego su ispalili raketu na mene.

15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ej, jedno pitanje.

P.S. na serveru nema pravila "No tanks" ili slicno, i oni su ga koristili.

Možda su ti govorili ako si kampao tenk. Kod nas takvi lete , jer na damavandu tenk mora gurnuti u tunel da bi prošli, ti ako si stajao van tunela i pucao unutra te tako onemogućio prodor svojim i vozilima i vojnicima trebalo bi te kickat. Ako si ownao, gurao sa tenkom, pwnao onda samo budi unutra i deri i pazi da te netko popravlja.

Velim moraš zanti kako server funkcionira i ko je admin, onda ćeš lako se znati ponašati.

btw. ko god se bavi tu tagovima i to, svaki pistol se računa posebno ali mislim da nema dog za svaki. Dakle killovi sa gračom silenced i gračom tactical su dve različite stvari :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:47 (fila2208).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Hvala, Tomo.

BTW, kako su mi samo lijepi dog tagovi. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
kalko1212 kaže...

ili su jednostavno ljubomorni balavci.

u bc2 sam se na harvest dayu smjestio na tavan, razbio sa c4 zidove tako da imam pregled oba m-coma, prebacivao se sa jedne na drugu stranu i skidao jednog po jednog one koji su ih pokusavali armati. i islo je super uspjesno sve dok mi se nije pojavio kreten iz vlastitog tima, izgadjao me strelicama za navodjenje i jos mi poslao poruku da prestanem kampati i da igram objective.

pouka: ne igraju idioti samo cod.

14 godina
dj_renny kaže...

Hitbox je miljama ispred BC2 gdje sam imao čisti pogodak u glavu(uz karakteristični zvuk pogotka u šljem i malo crvenila okolo) ......

Isss kak to meni fali....taj zvuk kahlice kad nekog zvekneš.

You should never underestimate the predictability of stupidity Add me:dado1410
13 godina
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ej, jedno pitanje.

Možda su ti govorili ako si kampao tenk. Kod nas takvi lete , jer na damavandu tenk mora gurnuti u tunel da bi prošli, ti ako si stajao van tunela i pucao unutra te tako onemogućio prodor svojim i vozilima i vojnicima trebalo bi te kickat. Ako si ownao, gurao sa tenkom, pwnao onda samo budi unutra i deri i pazi da te netko popravlja.

Velim moraš zanti kako server funkcionira i ko je admin, onda ćeš lako se znati ponašati.

OK, znaci moram pripaziti na pravila i admine.

Ne, nisam stajao ispred i pucao.

Na sredini tunela sam osvojio zastavu i neko vrijeme je branio i vozio od pocetka tunela do kraja, bez stajanja...

Hvala na odgovoru!

P.S.  kad napises "Nas server" bas bi mogao napisati koji.. BUG, CBC, xXx, mozda nakon nekog vremena povezem nadimke i servere :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:51 (CyberDemonVZ).
17 godina

Je, ali da nitko od suprotnog tima se nije sjetio da stave 2-3 stingera i da te sjebu u tvom neprobojnom heliću, ne kužim... Da ne govorim o SOFLAM/Javelin taktici.

Npr. igrao na nekom serveru s ekipom, nas trojica u tenku, ja na CITV, kolega s guided shell na glavnoj poziciji - rušili sve što leti - 2-3 minute protivnici nisu išli više u zračne vode...

Što se tiče 24/7 Rush na Strike at Karkand:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/fee482d3-59fb-49ab-8bc6-cc9637a19597/Battleforce-Rush-24-7-Strike-at-Karkand/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/ea24a234-434c-46fd-bb0a-5f234ba7d545/Epic-Fail-24-7-Strike-at-Karkand-Rush-by-ngz-server-de/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/0c27be93-070c-4d8b-8dda-9ce8e6fa09f0/Tactical-Rush-on-Strike-24-7-by-ngz-server-de/

Ima ih još, Battlelog bar ima relativno pristojan search.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:52 (TomoR).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ej, jedno pitanje.

OK, znaci moram pripaziti na pravila i admine.

Ne, nisam stajao ispred i pucao.

Na sredini tunela sam osvojio zastavu i neko vrijeme je branio i vozio od pocetka tunela do kraja, bez stajanja...

Hvala na odgovoru!

P.S.  kad napises "Nas server" bas bi mogao napisati koji.. BUG, CBC, xXx, mozda nakon nekog vremena povezem nadimke i servere :)

Onda zbulja ne znam, ljubomora očito.

Sry, tu sam spominjao par puta da pričam o CBC: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-CROATIA/

Svakako navrati, ako te budu tu takvi  gnjavili obrati nam se slobodno. :)

13 godina
kalko1212 kaže...

Btw, sad si me sjetio sto sam jos htio pitati!

Jeste za ili protiv kradje vozila suprotnog tima??

Ja sam definitivno za!

Divim da likovima koji uspiju ukrasti neprijateljski helic ili tenk.

Cak i ako se to dogodi protiv mene.

To nije bas tako lako :)

A i onaj koji je sam u tenku i onda ga ide popravljat nije ni zasluzio drugo {#}

17 godina
NiramX kaže...
Da nisi muško najrađe bih te izljubio.

{#}{#}{#}{#}{#}

Moš mi poslat lovu na PayPal, isto se broji {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

sponzoruša {#}

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Na cbcu me uzasno zivciraju vasa pravila.

Na seine crossing nema mortara. Koji k? Zasto? Imas ga i ti i koristi ga.

Zasto bi mi netko uskracivao oruzja i igru?

Na metrou nema m320.

Onda takve stvari,kad vec imate neka pravila stavite u chat da se vrte ! I onda se drzite toga!

recimo na metrou jucer kod vas ubijem lika sa m320 i server me killa.

A lik jedan koristi m320 non stop!  Ubio me 6-7 puta.

napravite onda da kicka ako se koristi m320 i rpg. Jer ovo je debilno.

Moj PC  
9 0 hvala 1
13 godina
protjeran
TomoR kaže...

Moš mi poslat lovu na PayPal, isto se broji {#}

Ja potičem politiku volonterizma.

17 godina

Jeste za ili protiv kradje vozila suprotnog tima??

Ja sam definitivno za!

Divim da likovima koji uspiju ukrasti neprijateljski helic ili tenk.

Cak i ako se to dogodi protiv mene.

To nije bas tako lako :)

A i onaj koji je sam u tenku i onda ga ide popravljat nije ni zasluzio drugo {#}

Svakako sam za krađu tuđih vozila. Moja najbolja taktika je da dođem sa repair tool-om na tenk, pod kutem da me ne vide iznutra, počnem ga "popravljat" čim ovaj iskoči van da me ubije ja uskočim unutra. Ne uspije svaki puta ali mi izmami smiješak na lice svaki puta kada uspije (a većina ekipe dođe sama s tenkom... pa se to može raditi)

Uspio sam i helić koji put ukrasti, i to ko defender na Kharg Island Rush, gdje je taj helić stvarno velika prednost za attackere.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kako jadno!

Zašto određuješ ljudima kako će igrati?

Pliz mi reci koji je to server da znam da se tamo ne pojavljujem.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma općenito je puno takvih servera, imam osjećaj da ih administriraju djeca ili mentalno zaostale osobe. Bez uvrede ikome, jučer isto upao na [707] HR server, jbte odma me dočeka u spam botu milijardu zabrana, pa sam pitao u šali; "jel smijem disati na tom serveru"? Najgori oblik je upravo ovaj spomenuti, kad admin direktno određuje igračima kako da igraju, ja iz principa neću ići na takav server. Tvoje je puno pravo da to radiš ali stari moj glupo je do jaja.

I possess a skill to google.
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
Minoza kaže...

Ma općenito je puno takvih servera, imam osjećaj da ih administriraju djeca ili mentalno zaostale osobe. Bez uvrede ikome, jučer isto upao na [707] HR server, jbte odma me dočeka u spam botu milijardu zabrana, pa sam pitao u šali; "jel smijem disati na tom serveru"? Najgori oblik je upravo ovaj spomenuti, kad admin direktno određuje igračima kako da igraju, ja iz principa neću ići na takav server. Tvoje je puno pravo da to radiš ali stari moj glupo je do jaja.

hehe a i naše je puno pravo zaobilaziti ga u širokom luku:) po meni trebali su uvesti i zamlaćivanje toljagama/stolicama/prst u oko...

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 14:19 (sokre).
17 godina
Battlefield 3

ja mrzim pravila na serverima... hocu da koristim igru u njenom punom potencijalu, a ne da sam ogranicen na ovo ili ono...hocu da kradem vozila, hocu da rejpam, hocu da se prikradem gdje se god mogu prikrasti, hocu da koristim rpg ili gl protiv pjesadije (nes se ti meni iza coska skrivati), hocu da koristim sve sto mi je dostupno i to na sve nacine na koje se nesto koristiti moze... zato i igram na BUG-u...

-BiH-slackspace

12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo sam vec bio postao, ali eto... ukratko taj specifican driver daje +5 FPS (Battlefield 3: Ultra Settings @ 1680×1050 – 16xAF – 4xMSAA – DirectX 11)

Benchmark ATI drivera:

http://benchmark3d.com/amd-catalyst-11-12-8-921-2-19-december-benchmark

Najbolji driver po njima za BF3:

http://benchmark3d.com/amd-catalyst-11-12-beta-8-93

Ja ih danas testiram i javim.

Inace koristim najnovije 11.12 i nista nisam primjetio (prije toga 11.11 whql) , bitno je da radi:)

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

ja mrzim pravila na serverima... hocu da koristim igru u njenom punom potencijalu, a ne da sam ogranicen na ovo ili ono...hocu da kradem vozila, hocu da rejpam, hocu da se prikradem gdje se god mogu prikrasti, hocu da koristim rpg ili gl protiv pjesadije (nes se ti meni iza coska skrivati), hocu da koristim sve sto mi je dostupno i to na sve nacine na koje se nesto koristiti moze... zato i igram na BUG-u...

Potpis, hebala ih hrpa pravila na serverima. Sta je najgore u opisu servera nekad ne stoji npr. da su M320 i RPG zabranjeni i onda

udem u igru, raznesem nekog s M320 i admin me momentalno kicka, presmjesno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice