Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.137
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Ma nema problema sa moje strane, žao mi je jer dečko pametuje a nije u pravu jer naš igrač je rasturio sa tenkom njih pa im je bio chiter. Ja sam isto budala što se spuštam na tako nizak nivo ali očito sam danas pun inspiracije. Idem pisat diplomski rađe. Isprike na smetnji i spamanju svima sve najbolje. Pozz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vidim da ste se tri stranice raspisali o različitim oružjima i učinkom istih, načinu ciljanja, supressanja..

Nitko nije niti spomenuo 'toggle fire mode'.

Blažena stvar na velikim mapama.

Uzmite SCAR na Khargu za primjer;

dok trčite uokolo skladišta u close quarters, naravno da vam treba full auto.

Zastava se osvoji i ide se prema idućoj preko veće udaljenosti i čistog prostora s dobrom preglednošću.

Prebacim na one-shot i ako vidim neprijatelja na preko 100m recimo, pucketam po njemu metak po metak.

Smanji reoil, (osobno, možda je stvar u glavi) poveća preciznost i daje ogromnu taktičku prednost.

Jedini problem mi je što neke puške imaju 3 fire moda, auto, 1 shot i 2shot burst pa znam poginuti

dok mijenjam jer kliknem nabrzinu 'V' u bliskom susretu i zadržim miš za puni rafal te

naravno poginem jer sam ispucao 2 metka i stao.

Sve u svemu, jako korisna stvar i tjeram se da mi bude makinalno koristit je.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
Cyber_Freak kaže...
@Morska Dzukelo Ajde mi molim te daj post gdje sam ja to imenovao nekog vaseg igraca???? O kakvom ti tenkisti sinko dragi pricas?Nitko nije spomenio nikakvo ime,oruzje ni tenk,tako da si ti malo pobrkao loncice... A to sto je vas server bio 30 u bc2,ma koga boli ona stvar za to...Ti kad skontas da se aimbot moze paliti i gasiti tijekom igre mozda ti budu neke stvari jasnije i tvojim ostalim adminima,pogledajte malo you tube i obrazuj te se... Samo dokazujes svoju aroganciju od sinoc,nista drugo..Naravno da vise necemo doci na vas server na kojem su noobovi od admina,citeri,i "pro igraci",nedodirljivi.. Samo kad dodjem sa posla,ako uhvatim vremena,prekopirat cu ti neke postove sa drugih foruma sta ljudi misle o vama i vasoj administraciji,uglavnom nista pozitivno..Tebi je samo bitno da je server pun i da je sto veci rank?Pa sta mislis da ako budes medju prvima na gametrackeru da cete dobiti neku nagradu?lool Pazi,ovo je samo igrica,nista drugo...E sad,postoje ljudi koji nama igracima mogu pruziti ugodnu i sigurnu zabavu,a mislim da taj tvoj CBC to ne moze pruziti,tako da... A to sto si ti nagovorio 2-3 igraca da dodju nesto lijepo o tvom serveru napisati je big fail.. A sto se tice naseg xXx servera,boli me uvo koji ce rank doseci na gametrackeru,i sto neki ljubomorni klinci pljuju po njemu,radi umiljavanja drugome.. I to je dio vodjenja servera.Moras znati primiti i dati kritike.Ja prihvacam sve kritike na racun naseg servera..Neke od njih su opravdane,neke i nisu..Ne mozes svima udovoljiti,to i sam znas... Ti si jedva docekao da neko nesto napise protiv naseg servera i odma si doletio da das komentar,hehehe,presmijesno... ;) Uglavnom,neda mi se vise kucati preko iphonea,zivio ti meni 100 godina i pozdrav... Vi uzivajte na svom serveru,a mi cemo na svome....Tako je bilo pa neka tako i ostane... Peace!!!

Lol igrica...lol iphone...sve mi je jasno... OPTUŽILI STE IGRAČA MAJTI28 koji igra sa nama, igra u tenku i razbio Vas je, pa Vam je onda bio chiter. Šteta što nisam snimao igru sinoć pa bi sad vidio da si plakao radi majtija koji vas je guzio sa svojim tenkićem. Okrećeš riječi i praviš se sad grbavim kad znaš da sam u pravu.

Boli i mene uvo, tvoj server zjapi prazan, a naš pun pa bi se ja zapitao ko to toliko sere po cbc a ipak svi dolaze igrati. Ne trebaju nam ljudi ko ti koji bf3 zovu igricom, oni su taman da cod idu igrat. ajde peace i tebi i sretno sa punjenjem servera.

gle navikli na praksu kickanja ako je netko predobar u tenku a očito im fali na vašem serveru ista ovlast.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Vidim da ste se tri stranice raspisali o različitim oružjima i učinkom istih, načinu ciljanja, supressanja..

Zastava se osvoji i ide se prema idućoj preko veće udaljenosti i čistog prostora s dobrom preglednošću.

Prebacim na one-shot i ako vidim neprijatelja na preko 100m recimo, pucketam po njemu metak po metak.

Smanji reoil, (osobno, možda je stvar u glavi) poveća preciznost i daje ogromnu taktičku prednost.

Jedini problem mi je što neke puške imaju 3 fire moda, auto, 1 shot i 2shot burst pa znam poginuti

dok mijenjam jer kliknem nabrzinu 'V' u bliskom susretu i zadržim miš za puni rafal te

Stvar je u glavi ali nekomu to pomogne, ja sam vise 2~3 burst covjek. Opet mozda u glavi ali imam osjecaj da obicno prva 2~3 metka uvijek pogode.

15 godina
forzzuk kaže...

Istina, pogotovo sa puškama koje imaju one, three  burst i full auto.Pa kad si hc, ne znaš na kojem si :)

13 godina
protjeran
Battlefield 3
Morska Dzukelo Heeh,jesi ti mozda gey?Jer vidim da te stalno spopada neki Majti tenkista.. ;) Ja nikada nikoga neimenujem kao citera,tako da ove tvoje izjave su malo fail i fiktivne.. Vidim da si jedan od onih kojima je ova "igrica" sprzila mozak i koji su ufurani 100% u nju,nista drugo..Tako da rasprava sa tobom nigdje ne vodi i nema svrhe... Ponavljam opet,nije moj server nego od naseg klana... A dal zjapi prazan ili ne,evo ti link pa provjeri: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e634276a-ab16-4dbf-9961-fd58f8916dd5/xXx-clan-METRO-Grand-Bazaar-800-Ticket-Hardcore/ ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...
Cbc je pun od jutra do mraka sinko, i cbc je u bc2 bio u top 30 na svijetu servera tako da malo se obrazuj.

Kako se zvao taj server u BC2? Jel "=CBC= Hardcore BC2" server?

Evo copy paste sa jednog drugog foruma čisto da se vidi kako je taj server radio.

"Registrirao sam se ovdje samo da vam objasnim da su vam admini bolesnici/Debili

Poštovani,
znam par igrača (i ja jedan od njih) koji su banani jer su.
* Previše puta ubili admina.... znam znam , admin je "sveta krava". (najčešći razlog)

* Admin spama/Psuje igrače u ingame chat (na All i na engleskom).... nakon odgovora igrača koji glasi točno ovako:
X "daj tiho, prestani spamat chat."
Admin: "ti to meni??"
X "da"

You have been kicked from server. Reason is: "Nećeš ti meni budalo govorit šta ću ja radit"

* Igrač po adminu ima prevelik omjera K/D u korist kill-ova te je izbačen jer je "cheater" (Ne moram spominjat da je admin u suprotnom timu te da je ponižen maksimalno od strane "cheatera" koji nikad nije imao ni jedan cheat... pa čak nit u doom-u 2 davne 1994.g. )

Ja ne mogu u potpunosti shvatit zbog čega je to stvarnost vašeg usranog servera... tj pojedinaca koji ga koriste za lječenje svojih frustracija na igračima jer isti ti pojedinci prema Sigmundu imaju mali penis ali zato tanak te im se ne može dignut pa svoju moć idu provodit kroz BFBC2. Jadno."

Ne znam, čini mi se da se ni ovaj CBC server nije previše udaljio od ovoga. Previše se puta taj server spominjao u negativnom kontekstu, čak i tu na ovome forumu.

Uvjerio sam se jučer da tamo ima stvarno dobrih igrača ali je bilo dosta sumnjivih i to stranaca na koje smo i skrenuli pažnju adminu ali nije htio slušati.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav evo i mog prvog bf3 fragmovie molim vas da komentirate ako možete na tubu,uskladio sam sa mjuzom sve pa me baš zanima vaše mišljenje hvala.

Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sve 5, al ti fakat nije trebalo u videu onih prvih 30 sekundi njubarenja.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Cyber_Freak kaže...
Morska Dzukelo Heeh,jesi ti mozda gey?Jer vidim da te stalno spopada neki Majti tenkista.. ;) Ja nikada nikoga neimenujem kao citera,tako da ove tvoje izjave su malo fail i fiktivne.. Vidim da si jedan od onih kojima je ova "igrica" sprzila mozak i koji su ufurani 100% u nju,nista drugo..Tako da rasprava sa tobom nigdje ne vodi i nema svrhe... Ponavljam opet,nije moj server nego od naseg klana... A dal zjapi prazan ili ne,evo ti link pa provjeri: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e634276a-ab16-4dbf-9961-fd58f8916dd5/xXx-clan-METRO-Grand-Bazaar-800-Ticket-Hardcore/ ;)

Plakali ste radi toga majtija kad vas je ownao a sad se izvlačiš...ali ok je, jasno mi je i baš sam budala što se ponižavam i spuštam na nivo nekog tko koristi izraz igrica te mu je server matero i bazzar spam party :)

sve je ok, dobar si ti dečko, ajde lijep pozdrav.

15 godina
neaktivan
BugUser kaže...

Pozdrav evo i mog prvog bf3 fragmovie molim vas da komentirate ako možete na tubu,uskladio sam sa mjuzom sve pa me baš zanima vaše mišljenje hvala.

Nije lose ali nemas onih WOW KILLova, ovo sa sniperom je skoro svaki 3 match takav bar meni :D Pogotov na Metrou hardcore di sam jednom imao 30 : 1 sa Acog M40A5 sniperom.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uh,ovo vaše prepucavanje mi je stvarno zabavno.Bolje od nekih serija.

BTW otključao sam USAS-12 i to je   zvjerčina.

Ostale sačmarice su nula naspram ovog.

Saiga mi ima premali ROF.Kad se nađem u bližoj borbi dok ja okinem drugu patronu već sam mrtav.To me baš frustriralo.Sa frag roundom je puno efektivnija,ali sa buckshotom sam prečesto završavao mrtav.

Sa usasom je sasvim druga priča.Nestignu ni okinit već sam ih napunio sa 3 patrone.{#}

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

870mcs godhand :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 16:15 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Saiga mi ima premali ROF.Kad se nađem u bližoj borbi dok ja okinem drugu patronu već sam mrtav.To me baš frustriralo.Sa frag roundom je puno efektivnija,ali sa buckshotom sam prečesto završavao mrtav.

Sa usasom je sasvim druga priča.Nestignu ni okinit već sam ih napunio sa 3 patrone.{#}

hehe najveći je problem kod njega što si bez municije u tren oka ako ne paziš:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma USAS možeš furat samo sa supportom, osim ako imaš fakat dobar tim pa te drže opskrbljenog.

Možeš bit prazan u valjda 20 sekundi nakon spawna.{#} Ali ako ništa drugo kada zaštekeće odma ti izmami osmijeh na lice, a kad prestane šteketat i izletiš pred nekog sa praznim magom nije te briga jer znaš da ćeš se kroz nekoliko sekundi opet spawnat i radit haos.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

krivo nisam stavio citiraj xd moja greška

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 16:34 (BugUser).
13 godina
protjeran
Switch kaže...
fila2208 kaže...
Cbc je pun od jutra do mraka sinko, i cbc je u bc2 bio u top 30 na svijetu servera tako da malo se obrazuj.

Kako se zvao taj server u BC2? Jel "=CBC= Hardcore BC2" server?

Evo copy paste sa jednog drugog foruma čisto da se vidi kako je taj server radio.

"Registrirao sam se ovdje samo da vam objasnim da su vam admini bolesnici/Debili

Poštovani,
znam par igrača (i ja jedan od njih) koji su banani jer su.
* Previše puta ubili admina.... znam znam , admin je "sveta krava". (najčešći razlog)

* Admin spama/Psuje igrače u ingame chat (na All i na engleskom).... nakon odgovora igrača koji glasi točno ovako:
X "daj tiho, prestani spamat chat."
Admin: "ti to meni??"
X "da"

You have been kicked from server. Reason is: "Nećeš ti meni budalo govorit šta ću ja radit"

* Igrač po adminu ima prevelik omjera K/D u korist kill-ova te je izbačen jer je "cheater" (Ne moram spominjat da je admin u suprotnom timu te da je ponižen maksimalno od strane "cheatera" koji nikad nije imao ni jedan cheat... pa čak nit u doom-u 2 davne 1994.g. )

Ja ne mogu u potpunosti shvatit zbog čega je to stvarnost vašeg usranog servera... tj pojedinaca koji ga koriste za lječenje svojih frustracija na igračima jer isti ti pojedinci prema Sigmundu imaju mali penis ali zato tanak te im se ne može dignut pa svoju moć idu provodit kroz BFBC2. Jadno."

Ne znam, čini mi se da se ni ovaj CBC server nije previše udaljio od ovoga. Previše se puta taj server spominjao u negativnom kontekstu, čak i tu na ovome forumu.

Uvjerio sam se jučer da tamo ima stvarno dobrih igrača ali je bilo dosta sumnjivih i to stranaca na koje smo i skrenuli pažnju adminu ali nije htio slušati.

ma sta reci,samo potvrda i misljenje onoga sto ja govorim i ostali na ovome i ostalim forumima u vez CBC servera... :)

uglavnom,nije vise vrijedno spomena...

Jos jedan info samo,nas klan xXx je odlucio nagraditi igrace koji igraju na nasem serveru...

Od 01.01.2012-01.02.2012. prva 2 igraca bit ce nagradjena sa BF3 LImited Ediotion !!!

Uzima se u obzir samo statistika sa gametrackera stats-a.. http://www.gametracker.com/server_info/176.9.41.175:25220/

Shvatite ovo kako hocete (reklamu,mamljenje igraca na nas server,dobrotvornu svrhu ili nesto slicno)

Uglavnom,mislim da zasada jedino nas server dijeli neku nagradu.I mislim da to nije losa gesta,da mozete doci i svojim skillom osvojiti code i darovati ga prijatelju,bratu,komsiji itd..

Uzivajte..

13 godina
neaktivan
Vash kaže...

Sve 5, al ti fakat nije trebalo u videu onih prvih 30 sekundi njubarenja.{#}

da znam razmišljao sam o tome al kad sam vidio da na pixelenemy-u za 6 sezonu na prvo mjesto kamper sa sniperom pa sam mislio ljudi vole take fore,btw mogao sam i ja stavit od početkap bi imao 17 kilova bez da umrem al bi onda cijeli filmic usro..ma nema veze kak je ispalo je ispalo

14 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

A čuj ja trenutno stalno igram sa sačmaricama jer želim sve od njih otključati, pa da ti kažem par mojih dojmova. Recimo sa Usasom 12 nisam pokušavao još igrati jer sam vidio da svi rasturaju sa time pa sam si to ostavio za kraj... Eh sada 870MCS, opaka, ali sa njom treba igrati pametno jer skoro nikakve šanse nemaš ako dođeš ispred M240B, M60E4 i takvih "srojnica". Jedino ako imaš sreće ( i gađaš ga u gurnji dio tjela, znači ne u trbuh nego gore blizu glave). Ja sam uvjek planirao taktiku da neprijatelju dođem sa leđa ili iz boka... Evo čak dok nisu popravili sa patchom INRV koristio sam tu optiku na mapi Kharg Island jer sam mogao skenirati cjelo područje i uvijek neprijatelju došao sa leđa{#}, ali sve u svemu najgora sačmarica u igri.

DAO-12 jako mi se sviđa jer treba doslovce brzo igrati sa njome... izbjegavati metke kada si 1vs1 i samo gađati glavu, isti princip je sa SAIGA 12K. Znači što se više krećeš ljevo desno više si učinkovit.{#}

E sada jedna od mojih najdražih na mapi Grand Bazaar: M1014, sa njome doslovce svi mogu rasturati... pukneš dva metka puniš onda odmah opet pukneš, pa opet puniš, jednom riječju ZAKON, ispred tebe se samo leševi padaju  {#}. Samo nikada si nesmiješ dozvoliti da svu municju potrošiš jer treba jako puno vremena da napuni. Moja najdraža taktika je bila sa ovom sačmaricom da recimo u žaru borbe dok pucam po neprijateljima i vidim da mi ostane jedan metak ja stisnem "R" da mi napuni do 2 metka u spremniku i tako opet dok sve ne pokoljem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 17:08 (alen177).
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Jos jedan info samo,nas klan xXx je odlucio nagraditi igrace koji igraju na nasem serveru...

Od 01.01.2012-01.02.2012. prva 2 igraca bit ce nagradjena sa BF3 LImited Ediotion !!!

Uzima se u obzir samo statistika sa gametrackera stats-a.. http://www.gametracker.com/server_info/176.9.41.175:25220/

Shvatite ovo kako hocete (reklamu,mamljenje igraca na nas server,dobrotvornu svrhu ili nesto slicno)

Uglavnom,mislim da zasada jedino nas server dijeli neku nagradu.I mislim da to nije losa gesta,da mozete doci i svojim skillom osvojiti code i darovati ga prijatelju,bratu,komsiji itd..

Uzivajte..

pa danas je 03.01 .... reklamiras nagradnu igru sad kad se ionako zna tko je dobio{#} (ne pratim ali da pokusam pogoditi .... nagrade je odnio netko od vas :D) .... ovo je jaĆa reklama od chuck norrisa

15 godina
alen177 kaže...

A čuj ja trenutno stalno igram sa sačmaricama jer želim sve od njih otključati, pa da ti kažem par mojih dojmova. Recimo sa Usasom 12 nisam pokušavao još igrati jer sam vidio da svi rasturaju sa time pa sam si to ostavio za kraj... Eh sada 870MCS, opaka, ali sa njom treba igrati pametno jer skoro nikakve šanse nemaš ako dođeš ispred M240B, M60E4 i takvih "srojnica". Jedino ako imaš sreće ( i gađaš ga u gurnji dio tjela, znači ne u trbuh nego gore blizu glave). Ja sam uvjek planirao taktiku da neprijatelju dođem sa leđa ili iz boka... Evo čak dok nisu popravili sa patchom INRV koristio sam tu optiku na mapi Kharg Island jer sam mogao skenirati cjelo područje i uvijek neprijatelju došao sa leđa{#}, ali sve u svemu najgora sačmarica u igri.

DAO-12 jako mi se sviđa jer treba doslovce brzo igrati sa njome... izbjegavati metke kada si 1vs1 i samo gađati glavu, isti princip je sa SAIGA 12K. Znači što se više krećeš ljevo desno više si učinkovit.{#}

E sada jedna od mojih najdražih na mapi Grand Bazaar: M1014, sa njome doslovce svi mogu rasturati... pukneš dva metka puniš onda odmah opet pukneš, pa opet puniš, jednom riječju ZAKON, ispred tebe se samo leševi padaju  {#}. Samo nikada si nesmiješ dozvoliti da svu municju potrošiš jer treba jako puno vremena da napuni. Moja najdraža taktika je bila sa ovom sačmaricom da recimo u žaru borbe dok pucam po neprijateljima i vidim da mi ostane jedan metak ja stisnem "R" da mi napuni do 2 metka u spremniku i tako opet dok sve ne pokoljem.

Ne bih se složio, m870mcs je daleko najjača u igri, jer je praktički sniper koji ispaljuje tenkovske projektile hehe i riga vatru. Meni osobno najbolja.

generic9974 kaže...

pa danas je 03.01 .... reklamiras nagradnu igru sad kad se ionako zna tko je dobio{#} (ne pratim ali da pokusam pogoditi .... nagrade je odnio netko od vas :D) .... ovo je jaĆa reklama od chuck norrisa

{#} care !:)

13 godina
protjeran
generic9974 kaže...
Cyber_Freak kaže...

Uzivajte..

pa danas je 03.01 .... reklamiras nagradnu igru sad kad se ionako zna tko je dobio{#} (ne pratim ali da pokusam pogoditi .... nagrade je odnio netko od vas :D) .... ovo je jaĆa reklama od chuck norrisa

mi se ne ubrajamo u statistiku,tako da ti je post fail..lool

a i pogledaj koji datum pise...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 17:24 (Cyber_Freak).
15 godina
generic9974 kaže...
Cyber_Freak kaže...

Uzivajte..

Sva sreća pa su tebe u školi naučili čitati! {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Mislim da idete iz krajnosti u krajnost..igrao sam i na XXX serveru sa dečkima s TS-a, dobra zaje..zbog same ekipe koja je na TS-u, a ne mape ili tim za koji igramo, nadalje..
Sada sam bacio 2 runde na CBC serveru i svi spominjani dečki su bili tamo..
Mapa metro, dođem u pola borbe ekipa došla u našu bazu i rape na 2 ..uspijemo se probit na B bočno i onda šou program, dok ih nismo stjerali u bazu..Odlična runda iako smo izgubili..svi gore spominjani su bili samnom u timu i po bodovima i killevima i nisu kao što svi tvrdite, ili nije njihov dan.
Gulf of oman..Majti došao na svoje, Tenk. Trčim za njim pola mape jer je sam u tenku, ne staje i ruši sve pred sobom, doslovce ni muha ne prođe i napokon ga uhvatim i onda sam baš vidio šta radi u tenku, ja na gunu imao oko 10 killeva jer sam dosta lockao ali naravno nitko ne gađa, i spašavao njemu dupe jedno 6-7 puta kad je bio 1vs1 s tenkom..

Moj zaključak je da su oba servera dobra, svaki na svoj način, iako je na CBC nekako igra ajmo reć brža, nema stajanja, čakanja itd itd.

i dajte se prestanite prepucavat tko ima većeg
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedine dvije igre u kojima sam dominirao sa shotgunovima i preferirao igrati s njima

konstantno jesu Half-Life 1 & UT (flak cannon left click fire mode).

Otad sam potpuno beskoristan u ovim novijim igrama tipa BF3, naprosto me ne ide orijentacija u

prostoru jer sam prije navikao na frantic igranje u skučenijim prostorima gdje su više

refleksi igrali ulogu nego taktkika (kako kad, kako gdje no pretežitio).

Danas u battledieldu nije toliko bitno brzo reagirati i naciljati koliko jest dovesti se uopće u tu poziciju

bez da te neprijatelj skuži i skine sa udaljenosti.

Sve u svemu, mislim da imam oko 15 shotgun killova sveukupno no vuče me da

ih uistinu isprobam koristiti kako treba ali me ohladi jer jako često čitam da ljudi ful siluju taj USAS i što ne.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Vidim da spominjete sacmarice.

Ne igram s njima pa ih ne poznam, al mi je cudno kako to da nitko ne spominje ovu novu sa Assignmenta MK3A1 (Jackhammer)?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ne igram s njima pa ih ne poznam, al mi je cudno kako to da nitko ne spominje ovu novu sa Assignmenta MK3A1 (Jackhammer)?

Jer je onih 5 killova u DVP Jeepu nemoguce dobit?

13 godina
Mew kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jer je onih 5 killova u DVP Jeepu nemoguce dobit?

Aha, jer nisu otkljcane! Ja sam mislio da nevalja {#}

Ja sam otkljucao na foru da sam ih vise pogazio nego ubio sa masinkom na djipu :) (Da, i to se zbraja za one koji nisu znali)

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
15 godina
Battlefield 3

Jel neko zna riješenje za to što coop ne mogu igrat ni s jednim frendom, uvijek kad se loada izade van iz igre i piše coop game was cancelled a kad igram sa random likovima radi bez problema. Nemam uključen firewall i antivirus. MP inače radi bez greške.

A.K.A. DuraCell_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
generic9974 kaže...

Majstore {#}

www.key-storm.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice