Tko je igrao od 11.11. do 13.11. u ponoć je upao u nagradnu igru... :)
Rađe bi drugu nagradu nego prvu
Šuti i moli se da dobiješ ikakvu!
meni rade odlično
I meni isto.
onda mozda moram jos malo povecat pagefile, neznam stvarno :/
još jednom molim POOOOMOĆĆĆ-dali je moguće na ovome igrati bf3- igru KUPIO, INSTALIRAO I SVE POČNE ALI ZAPINJE TRZA, INSTALIRAO PREKO ORIGINA
dali još nešta trebam instalirati ili mi laptop ne podržava ovu igru
Naziv OS-a Microsoft Windows 7 Enterprise
Verzija 6.1.7600 Service Pack 1 Nadogradnja 7600
Drugi opis OS-a Nije dostupno
Proizvođač OS-a Microsoft Corporation
Naziv sustava LAPTOP
Proizvođač sustava Hewlett-Packard
Model sustava HP ProBook 4720s
Vrsta sustava x64-based PC
Procesor Intel(R) Pentium(R) CPU P6200 @ 2.13GHz, 2133 Mhz, broj jezgri 2, broj logičkih procesora 2
BIOS verzija/datum Hewlett-Packard 68AZZ Ver. F.20, 8.9.2011.
SMBIOS verzija 2.6
Windows imenik C:\Windows
Sistemski imenik C:\Windows\system32
Uređaj za pokretanje sustava \Device\HarddiskVolume1
Regionalna shema Hrvatska
Sloj apstrakcije hardvera (HAL) Verzija = "6.1.7601.17514"
Korisničko ime laptop\Robert
Vremenska zona Srednja Europa - st. vrij.
Instalirana fizička memorija (RAM) 3,00 GB
Ukupna fizička memorija 2,92 GB
Dostupna fizička memorija 442 MB
Ukupna virtualna memorija 5,84 GB
Dostupna virtualna memorija 1,71 GB
Prostor stranične datoteke 2,92 GB
Stranična datoteka C:\pagefile.sys
Šuti i moli se da dobiješ ikakvu!
The "Battlefield 3 Says Thanks Sweepstakes" is open to players in the US, UK, France, and Germany.
Moze mi ko reci sta je aimbot ?
The "Battlefield 3 Says Thanks Sweepstakes" is open to players in the US, UK, France, and Germany.
Gdje si to pročitao? Ja sam u službenim pravilima pročitao nešto i za Tursku (nešto vezano za njihov zakon o nagradnim igrama), a ti je tu nisi naveo.
Počeli su resetirat accounte cheaterima http://www.techpowerup.com/155038/BF3-Cheaters-Enjoy-A-Bantastic-Time-.html
Ne kužim zašto samo reset, jednostavno bi bilo ok ukinuti im account, danas bio tio na serveru s aimbotom (pb uključen), score 139-7.
Moze mi ko reci sta je aimbot ?
To ti je samo za pič**ce i loware, Znači instaliraš ga i lik ti sam cilja i kolje oko sebe. Bolje nemoj ni pokušavati samo ćeš loše dobiti.
C - Cant
O - Own
D - Dice
postavio sam ako ti nije problem pomagaj.dali je to to
Naziv OS-a Microsoft Windows 7 Enterprise
Verzija 6.1.7600 Service Pack 1 Nadogradnja 7600
Drugi opis OS-a Nije dostupno
Proizvođač OS-a Microsoft Corporation
...
Bitno je samo:
CPU
GPU ilti graficka + koliko rama ima ona
Ram
ne vidim ti koji GPU imas...
pozdrav
Ako kome trebaju jeftini Battlefield 3 RUS keyevi po cijeni od 14 eura neka pogleda topic:
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/najjeftiniji-cd-keyevi/124936.aspx
Ako ima netko raspolozen za coop nek se javi na pM
server od playomanije ima samo 15ak 20 ping,nije lose samo trenutno nema nikog
alo ljudi, jel mo moze ko dat link za skinut program koji moze snimat gameplay u full hd-u battlefield 3 il se moze u igri snimat upisivanjem neke komande u consolu? :O
naravno da nije fraps -.-
A što fali FRAPSu, nije da ćeš naći nešto puno bolje.
alo ljudi, jel mo moze ko dat link za skinut program koji moze snimat gameplay u full hd-u battlefield 3 il se moze u igri snimat upisivanjem neke komande u consolu? :O
A što fali FRAPSu, nije da ćeš naći nešto puno bolje.
a nezz za njega ali mi koji imamo dualc core imamo lagove u novijim igrama tak da nam je to malo veci problem
sa msi afterburnerom možeš snimat, jedini je problem što ne snima zvuk
btw puno bolje snimke nego s frapsom
pa fraps snima po 30sec, a to mi se neda -.-
jozo, treba meni i zvuka :D
Koliko cheatera ima to je strašno..pa svako malo na bug serveru se pojavi poruka da je netko banan zbog hacka..
Super brijes
bar nisam tup..zilet..znas..
šta su se pojavili cheateri? to je onda katastrofa i igra gubi smisao
sistem nadogradnji i otključavanja je katastrofa i daje veliku prednost onima sa velikim rankom
Koliko cheatera ima to je strašno..pa svako malo na bug serveru se pojavi poruka da je netko banan zbog hacka..
hehe, ja volim kad udjem na server gdje ima cheatera, pa kad gledam tamo na chat kako dobijaju banane, to je merak :D
bilo bi lijepo kad bi banovali cijeli ea acc, no kad vidite takve ljepotane, uslikajte i posaljite tamo na forum, sigurno ce dobiti kad tad bananu, otice im cijeli account
šta su se pojavili cheateri? to je onda katastrofa i igra gubi smisao
sistem nadogradnji i otključavanja je katastrofa i daje veliku prednost onima sa velikim rankom
ja sam uvjek bio protiv levelovanja, jednostavno izgubi se onu čar sto igrica nudi sjecam se kad sam igrao u lanu redovno s rajom CoD 2, nije bilo toga, jednostavno svi imaju puske dostupne, i nije bilo one price, on je veci level, ima bolje puske, perkove i sl. jednostavno sam igraj i pucaj, tad sam znao po 2-3 sata konstanto igrati, al kako kazu, sve sto je lijepo kratko traje, volim i ja opet uci, odigrati malo mp cod2, al cheateri na sve strane
što je w/l ratio?
PLs pomoc ceo mi vrijeme pise join server a nikako uc probo sam sve zivo i nista
Kad ti tako pise a nespoji se, ugasi bf3.exe proces u task manageru i onda probaj ponovno,barem je meni to pomoglo.
kupim, novu masinu samo radi ove igre i nemogu je ni pokrenut
zar to nije povelika banana?! jem im ma
ku!!
PLs pomoc ceo mi vrijeme pise join server a nikako uc probo sam sve zivo i nista
Kad ti tako pise a nespoji se, ugasi bf3.exe proces u task manageru i onda probaj ponovno,barem je meni to pomoglo.
vec sam rijesi problem nije radiilo zbog steama cim sam ga ugasio radi