To je problem povezan sa Realtek sound karticama
al do sad nije nikakav problem bio, mozda se 2 puta srusila igra, a danas ne mogu uopce uc. Ujutro sam mogao odigrat nakon 2 popodne vise ne
al do sad nije nikakav problem bio, mozda se 2 puta srusila igra, a danas ne mogu uopce uc. Ujutro sam mogao odigrat nakon 2 popodne vise ne
Ma kako ????
A ako i je, kako da se to riješi ?!
U BC2 je ekipa kupovala USB headsete ;)
ja imam usb headset pa sumnjam da su realtek driveri. Ovaj EA live chat je beskoristan, gospođica lauren mi kopira sa foruma rjesenja kako popraviti crashanje Bf3 bete
ja imam usb headset pa sumnjam da su realtek driveri. Ovaj EA live chat je beskoristan, gospođica lauren mi kopira sa foruma rjesenja kako popraviti crashanje Bf3 bete
kaj si to tek sad skužio,oni su ti kao ovi iz t com
To su obicni studenti koji zele samo zele zaraditi za sebe, treba ih razumjeti i shvatiti da oni nisu nikakvi eksperti.
Isto kao u T Comu i sl.
Ja ne kuzim, igra stvarno ide glatko ali nakon par partija zaredom postane neizdrzivo.
Stekanje ko ludo, pogledam na drugu stranu i treba mu 2 sec da se odmrzne, uzas. Je li mozda tko ima slican problem?
Evo što sam ja napravio i nema niti jednog errora,crasha od tada.Stavio nove beta drivere(nvidia),isključio antialiasing post(našao na nekom forumu da je to uzrok) i isključio realtek drivere(disable).Nešto od toga je upalilo.Šta neznam niti mi se da više čačkat i tražit ali ja igram :D
Evo što sam ja napravio i nema niti jednog errora,crasha od tada.Stavio nove beta drivere(nvidia),isključio antialiasing post(našao na nekom forumu da je to uzrok) i isključio realtek drivere(disable).Nešto od toga je upalilo.Šta neznam niti mi se da više čačkat i tražit ali ja igram :D
gdje je taj antialiasing post? ne mogu naci u nvidia control panelu
u postavkama igre
ja uopce ne mogu uc u igru. Stisnem join server i odma izbaci Battlefield 3 has stopped working
Igra je stvarno dobra i sviđa mi se taj cod štih ali ovo (slika) me ubija.Em blješću moji em njihovi.Prestrašno
U nadolazećem patchu će navodno poradit na bljesku i smanjiti mu domet.
Osobno ne koristim nikad tu kvazi taktičku lampu jer je isti kua dal neko pucao u čovjeka ili izvor svjetla, samo te protivnici mogu lakše otkriti. Iritantna je do bola, to da, ali baš i ne radi neki lavovski posao.
ja uopce ne mogu uc u igru. Stisnem join server i odma izbaci Battlefield 3 has stopped working
log off sa battleloga i ugasiš origin.upališ ponovo i igraš.Ja nemogu ući u igru ako prvo upalim battlelog :D
evo nakon pola dana potrosenog sam uspio rijesit problem. a problem se zove Xfire. Kad ga upalim, rusi se igra. kad ga ugasim, sve radi super.
evo nakon pola dana potrosenog sam uspio rijesit problem. a problem se zove Xfire. Kad ga upalim, rusi se igra. kad ga ugasim, sve radi super.
lol ja to govno ni nemam upaljeno od kad mi je pravio probleme u World of tanksu, odavno sam većinu igra na njemu stavio never detect
može li mi netko pojasniti što su oni taken dog tagovi? vidim da ih imam par i piše od kojih igrača sam ih "uzeo" ali mi nije jasno na koji način
irnv optika i lampa....štaš bolje....nažalost svi imaju.
može li mi netko pojasniti što su oni taken dog tagovi? vidim da ih imam par i piše od kojih igrača sam ih "uzeo" ali mi nije jasno na koji način
kad ih zakoljes katanom :D
alo ljudi, jel mo moze ko dat link za skinut program koji moze snimat gameplay u full hd-u battlefield 3 il se moze u igri snimat upisivanjem neke komande u consolu? :O
naravno da nije fraps -.-
alo ljudi, jel mo moze ko dat link za skinut program koji moze snimat gameplay u full hd-u battlefield 3 il se moze u igri snimat upisivanjem neke komande u consolu? :O
A što fali FRAPSu, nije da ćeš naći nešto puno bolje.
A što fali FRAPSu, nije da ćeš naći nešto puno bolje.
a nezz za njega ali mi koji imamo dualc core imamo lagove u novijim igrama tak da nam je to malo veci problem
Evo da se pohvalim da imam naj 1337 skill, score, uopce, sluzbeno i potvrdeno sa SS
o cemu ti pricas uopce?
vidis na slici da lezi i kampira.
Da ti si sve to zakljucio iz slike...ja ne kampiram neko hvatam cp kao snajper izmedu 3-4 protivnicka igraca..sta bit trebo trcat ko muva bez glave da me odma skinu..ceko sam da se squad spawna na meni prije nego sta bezveze izginem
Ali ti si pro pa ajde molim da mi malo pojasni kako ti to nikad ne uzimas cover...ti valjda sjednes na zastavu i cekas 30 sekundi na otvorenom dok je capas??...aj malo promisli prije nego odlucis napisat neki glupi komentar molim te
hvatas cp kao snajper izmedu 3-4 protivnicka igraca i onda stisces tab da bi pokazao score i print screen da to uslikas?! ajd ok. cek kak ti je non ime na battlelogu da koji put odigramo da i ja vidim-naucim kako se igra
hvatas cp kao snajper izmedu 3-4 protivnicka igraca i onda stisces tab da bi pokazao score i print screen da to uslikas?! ajd ok. cek kak ti je non ime na battlelogu da koji put odigramo da i ja vidim-naucim kako se igra
Ne napadajte ga bezveze,u prvih pet pusaka mu nije sniper,a i da je neka ga,neka igra kako god kome volja,zato je igraEDIT:premda ga u zadnje vrijeme voli
sa msi afterburnerom možeš snimat, jedini je problem što ne snima zvuk
btw puno bolje snimke nego s frapsom
MMM gulf of oman.
Back to Karkand
Ima li neko slican problem?
Odaberem server, stisnem join i cijelo vrijeme pise joining server ... ali nikako da igra pocne !
Bilo kakve prijedloge primam !
CTRL+ALT+DEL i ubiješ proces BF3.exe. I samo opet odabereš server i to je to. Barem meni tako radi kada mi se javi taj problem.
Ja ne vjerujem !!! Ipak je do xfagera, kad sam ga ugasio sve je teklo glatko !!!!