Battlefield 2025 izdvojena tema

poruka: 436
|
čitano: 102.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Battlefield 2025

aj sad usporedit ovaj trailer sa ovim što smo dobili, tuga i jad

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 2025
e9droid kaže...

Sa cime konkretno da uporedim? DICE je uvijek pravio dobre trailere za BF, pa cak i za BF 2042. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
3 godine
Indestructible kaže...
e9droid kaže...

Sa cime konkretno da uporedim? DICE je uvijek pravio dobre trailere za BF, pa cak i za BF 2042. 

Igra je gola, nema story, uopće, vidjet ćemo što će dalje bit, ali ne miriši najbolje.. 

13 godina
e9droid kaže...
Indestructible kaže...
e9droid kaže...

Igra je gola, nema story, uopće, vidjet ćemo što će dalje bit, ali ne miriši najbolje.. 

Kako to misliš? Pa još nije bilo ni predstavljanje, ne znamo ništa o singleplayeru.

Sve što smo vidjeli il je datamine je multiplayer.

Ovaj tvoj gore video je iz singpleplayera.

Steam and EA: CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield 2025

Story u Battlefield igri? Jezuš kristuš...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 2025

Eno sredili su BF 2042 sa forsiranjem Secureboot-a... Nije da je inače nešto dobra igra, ali sada ako to nemaš uključeno - ne možeš igrati. Vjerojatno će od početka tako biti i u sljedećem BF-u. To sve treba bojkotirati. Tko ih šiša.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
e9droid kaže...
Indestructible kaže...
e9droid kaže...

Ja se nadam da trolas, inace ne znam u kojem si paralelnom univerzumu trenutno. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2025 12:03 (Indestructible).
16 godina

Ne bi se složio s tobom. Bad company 2 sam prešao kampanju u jednoj noći, a tada sam bio cod "fan". Gameplay je bio vrhunski i samo me je teralo dalje, prije nekoliko godina sam ponovo prešao, a rijetko kad prelazim neku igru 2 puta.

Kada se potrude, mogu oni napravit dobru kampanju. Polažem i ja nade u novi BF, jer je cod teško smeće, evo sada ponovo black ops i reciklaža.

3 godine
Battlefield 2025

Sve je to ofrlje, počelo je sa BFV, tu su naknadno dodavali content koji je trebao biti u igri od početka, napustili igru pri kraju kad je trebalo ubaciti sovjete... 2042 da ne govorim, to je digitalno smeće, doslovno..

Zadnji baš dobar bf je bio BF1, koji je imao sve što treba jedan BF imati, base igru sa odličnim kontentom, premium sa hrpom dlc-ova, dobar story i SERVER BROWSER ono najbitnije.

Ono što već smrdi: klase i oružja po klasama, server browser - SBMM, story mode, premium ili ti ga odsutstvo istoga - već se spominje battleroyal, a s time i live support, battlepassovi itd.. - sranje

Igra se prilagođava prosječnom casual noobu, nema leaderboarda više, nema servera servera = noob stisne matchmake i spaja ga sa njegovom vrstom u igru i to je to, nakon završene runde svi sve zaborave i nanovo, nema communitya, nema ničeg. Ali to je većina igrača danas, zaborave igru nakon cca 100h i to je to. Kako će prodati premium takvome - skupo mu 100eura za kvalitetnu igru, radije da 50 eura za base game i kupi si ružičastu pušku i skin klauna za 10eura...

surova istina

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2025 16:31 (e9droid).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina

Žalosno ali istinito, mislim da je jednostavno nas starijih igrača ostalo premalo i da si više truda ne žele dati da naprave igru kada nekada bfbc2 ili bf3....

Ja shvaćam da je lakše napraviti base game bez svega navedenog što su imala ova 2 gore spomenuta bf-a... ali i njihovu pohlepu te lakši posao za to da naprave jebene skinove u svim bojama... nego ono što mi tražimo a ne tražimo puno, nego ono što su već bili ponudili prije 10 skoro 15 god.... 

13 godina
Battlefield 2025

Ja i dalje na ovo sve gledam pozitivno.... Neću morat trošit pare na novi komp 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
5 0 hvala 0
3 godine
Soldier977 kaže...

Tuga i jad, ja sam složio novi komp sve top i doslovno nemam šta igrat, tu i tamo neki dobar sp bude. Sad tko će dočekat neki dobar fps i gta 6, tko zna kad će na pc...

14 godina
e9droid kaže...
Soldier977 kaže...

Tuga i jad, ja sam složio novi komp sve top i doslovno nemam šta igrat, tu i tamo neki dobar sp bude. Sad tko će dočekat neki dobar fps i gta 6, tko zna kad će na pc...

Ne samo to, em što sam maalo uložio pa se digao na 2k 165hz, uz veliku borbu sam složio cijeli boravak i ubacio stol za komp u boravak jer su me klinci izbacili iz sobe, i sad komp stoji si svjetle ledice ispod stola i živciraju me 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
13 godina
Battlefield 2025

Od kad su to djeca važnija od gaming sobe??? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2025 18:16 (MRSKI).
Moj PC  
8 0 hvala 2
14 godina
MRSKI kaže...

Od kad su to djeca važnija od gaming sobe??? 

i ja se pitam, nismo mi generacija očeva kao vi. Sjećam se mali beči gladan, mi svi čujemo na ts, jedino mrski ne čuje, preglasan helikkopter bio jebga, i eto enoga digao se gladan i žedan dok je tata dominirao po bf3 
a ne mi, sve drugo bitinije od naše sreće i veselja 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice