Kako to misliš? Pa još nije bilo ni predstavljanje, ne znamo ništa o singleplayeru.
Sve što smo vidjeli il je datamine je multiplayer.
Ovaj tvoj gore video je iz singpleplayera.
Story u Battlefield igri? Jezuš kristuš...
Eno sredili su BF 2042 sa forsiranjem Secureboot-a... Nije da je inače nešto dobra igra, ali sada ako to nemaš uključeno - ne možeš igrati. Vjerojatno će od početka tako biti i u sljedećem BF-u. To sve treba bojkotirati. Tko ih šiša.
Ja se nadam da trolas, inace ne znam u kojem si paralelnom univerzumu trenutno.
Ne bi se složio s tobom. Bad company 2 sam prešao kampanju u jednoj noći, a tada sam bio cod "fan". Gameplay je bio vrhunski i samo me je teralo dalje, prije nekoliko godina sam ponovo prešao, a rijetko kad prelazim neku igru 2 puta.
Kada se potrude, mogu oni napravit dobru kampanju. Polažem i ja nade u novi BF, jer je cod teško smeće, evo sada ponovo black ops i reciklaža.
Sve je to ofrlje, počelo je sa BFV, tu su naknadno dodavali content koji je trebao biti u igri od početka, napustili igru pri kraju kad je trebalo ubaciti sovjete... 2042 da ne govorim, to je digitalno smeće, doslovno..
Zadnji baš dobar bf je bio BF1, koji je imao sve što treba jedan BF imati, base igru sa odličnim kontentom, premium sa hrpom dlc-ova, dobar story i SERVER BROWSER ono najbitnije.
Ono što već smrdi: klase i oružja po klasama, server browser - SBMM, story mode, premium ili ti ga odsutstvo istoga - već se spominje battleroyal, a s time i live support, battlepassovi itd.. - sranje
Igra se prilagođava prosječnom casual noobu, nema leaderboarda više, nema servera servera = noob stisne matchmake i spaja ga sa njegovom vrstom u igru i to je to, nakon završene runde svi sve zaborave i nanovo, nema communitya, nema ničeg. Ali to je većina igrača danas, zaborave igru nakon cca 100h i to je to. Kako će prodati premium takvome - skupo mu 100eura za kvalitetnu igru, radije da 50 eura za base game i kupi si ružičastu pušku i skin klauna za 10eura...
surova istina
Žalosno ali istinito, mislim da je jednostavno nas starijih igrača ostalo premalo i da si više truda ne žele dati da naprave igru kada nekada bfbc2 ili bf3....
Ja shvaćam da je lakše napraviti base game bez svega navedenog što su imala ova 2 gore spomenuta bf-a... ali i njihovu pohlepu te lakši posao za to da naprave jebene skinove u svim bojama... nego ono što mi tražimo a ne tražimo puno, nego ono što su već bili ponudili prije 10 skoro 15 god....
Ja i dalje na ovo sve gledam pozitivno.... Neću morat trošit pare na novi komp
Tuga i jad, ja sam složio novi komp sve top i doslovno nemam šta igrat, tu i tamo neki dobar sp bude. Sad tko će dočekat neki dobar fps i gta 6, tko zna kad će na pc...
Tuga i jad, ja sam složio novi komp sve top i doslovno nemam šta igrat, tu i tamo neki dobar sp bude. Sad tko će dočekat neki dobar fps i gta 6, tko zna kad će na pc...
Ne samo to, em što sam maalo uložio pa se digao na 2k 165hz, uz veliku borbu sam složio cijeli boravak i ubacio stol za komp u boravak jer su me klinci izbacili iz sobe, i sad komp stoji si svjetle ledice ispod stola i živciraju me
Od kad su to djeca važnija od gaming sobe???
Od kad su to djeca važnija od gaming sobe???
i ja se pitam, nismo mi generacija očeva kao vi. Sjećam se mali beči gladan, mi svi čujemo na ts, jedino mrski ne čuje, preglasan helikkopter bio jebga, i eto enoga digao se gladan i žedan dok je tata dominirao po bf3
a ne mi, sve drugo bitinije od naše sreće i veselja