Imam pitanje pa ako mi netko može pomoć. Naime, u 3. mjesecu sam kupio BF1 i sve mi je radilo super, i single player i multiplayer. Prije jedno cca 2 mjeseca igrica mi je počela štekat, onak na trenutak se uspori, to traje jedno 5-6 sekundi pa radi normalno i tonda opet uspori. Stavio sam postavke i na low i sve i opet ista stvar. Jel moguće da mi je kom slab ili...? A radio je prije sasvim normalno.
Napominjem da nisam baš neki maher ra računala i to, znam ono osnove.
...U profilu si ispuni rubriku "Moj PC". Ovako napamet ti nitko ne može pomoći. Ako ne znaš koje komponente imaš, instaliraj si programe poput: Speccy i/ili HWinfo i u njima možeš vidjeti nazive komponenti. Isto navedi i koji operativni sustav koristiš.
Razloga može biti bezbroj: od kakvog virusa, premalo RAM-a, instalacija nekog programa koji je u nekakvom konfliktu sa BF1, problemi sa hdd-om, grafičkom, ili nekim drugim harwareom, mrežni problemi, problemi s driverom grafičke...
Prvo i osnovno ti je detaljni antivirusni pregled. Npr. Kaspersky Free + Super AntySpyware i/ili Malwarebytes. Pregledaj scandiskom da li imaš kakvih grešaka u sustavu.
Napravi i repair Battlefielda u Originu.
Ne znamo ni kakva je tvoja razina znanja oko svega toga. Možda ti govorim ono što već sve znaš a možda se uopće ne snalaziš sa ničim što sam ti naveo.
Budi detaljan u opisu problema. Jednostavno imamo premalo informacija da ti možemo pomoći.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ