Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.255.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
MRSKI kaže...

Mirovina???? 

Vojnik? Domobran?

13 godina
Battlefield 1

Kako je dobar ovaj BF1. Kako dobra grafika. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Kako je dobar ovaj BF1. Kako dobra grafika. 

Trebaš naočale. Grafika se ne može usporediti s BF1942. To je odlična grafika! BF1 je kao kakav crtić. BF1942 je pravi realizam. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.7.2017 16:04 (NiramX).
15 godina
Q-Tip kaže...

Ne znam kakva su pravila, ali ovoj temi bi svakako pomoglo kad bi moderatori takve upadice malo redovitije brisali i podijelili i koju opomenu. To više ne spada u nekakvo razilaženje u mišljenjima, već sustavno i namjerno prekidanje bilo kakvog razgovora o igri od strane nekolicine koji igru ni ne igraju niti je žele igrati.

Slažem se, treba banati trolove i sve kojima se igra ne sviđa, da ostanete ti i kuky i da pričate kako vam je igra super.

I ostat ću i ja da se borim protiv trolova strašnih

Ontopic: koliko dlca se planira za bf1 na kraju, dokad će izlazit do 11mj 2018?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
fila2208 kaže...
Q-Tip kaže...

Ne znam kakva su pravila, ali ovoj temi bi svakako pomoglo kad bi moderatori takve upadice malo redovitije brisali i podijelili i koju opomenu. To više ne spada u nekakvo razilaženje u mišljenjima, već sustavno i namjerno prekidanje bilo kakvog razgovora o igri od strane nekolicine koji igru ni ne igraju niti je žele igrati.

Slažem se, treba banati trolove i sve kojima se igra ne sviđa, da ostanete ti i kuky i da pričate kako vam je igra super.

I ostat ću i ja da se borim protiv trolova strašnih

Ontopic: koliko dlca se planira za bf1 na kraju, dokad će izlazit do 11mj 2018?

15 godina
Battlefield 1

zasto nema niti jednog rush servera? tj ima ali su svi prazni.nitko ne igra rush?

gledam sada druge modove i izbaci mi samo 4 servera na kojima ima igraca.filteri su resetirani tj ok su

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.7.2017 10:31 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

zasto nema niti jednog rush servera? tj ima ali su svi prazni.nitko ne igra rush?

gledam sada druge modove i izbaci mi samo 4 servera na kojima ima igraca.filteri su resetirani tj ok su

Igrao rush 2 dana za redom radi onog community missiona.

Ako tražiš preko server browsera, onda resetiraj filtere.

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Moj kuki uvijek si mi bio simpatičan. 

činjenica je da si meme napravio za mene mi puno znači. Hvala ti.

ontopic: Koliko dlcova planiraju izbacit za bf?

15 godina
Jack Sparrow kaže...
Kill Frenzy kaže...

Igrao rush 2 dana za redom radi onog community missiona.

Ako tražiš preko server browsera, onda resetiraj filtere.

jesam i isto.jkos priej negosdam post stavio

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
15 godina
Battlefield 1

level fag i some fixes. neke stvari je u pravu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Pozz momci meni se igra nakon updatea sad pocela rusit nisam igra 3 miseca ni palia komp sada jutros upalim komp sve radi ali kad krene mapa bude bf1 stop working .. jel zna ko rješenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
augi80 kaže...

Pozz momci meni se igra nakon updatea sad pocela rusit nisam igra 3 miseca ni palia komp sada jutros upalim komp sve radi ali kad krene mapa bude bf1 stop working .. jel zna ko rješenje

Možda pomogne ažuriranje grafičkih drivera

ništa mi se neda
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Presa s 1070 na 1080

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
augi80 kaže...

Presa s 1070 na 1080

e kako će tek sad padati

14 godina
augi80 kaže...

Presa s 1070 na 1080

Još bolji je prijelaz sa referentne na nereferentnu i to na jedan od najkvalitetnijih modela. 

Iako ti je taj i5 BN za tu karticu i za 144 Hz ekran, i7 uz jako dobro hlađenje je pravi put.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D ps. pomoći ću svakome najbolje što mogu i znam. :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.7.2017 17:26 (Valentin17).
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Da ima sam asus turbo gtx 1070  proda je nadoplatia 1400kn za gigabyte gtx1080 xtream gaming ma drzi mi 144fps ali nakon 30 sec igranja zamrzne slika i izbaci bf1 stop working i izade na deskop

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Najnoviji su driveri za grafu  .. jedino ako sta drugo jebe,msi afterburner al ne igram dx12 nego 11

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
augi80 kaže...

Najnoviji su driveri za grafu  .. jedino ako sta drugo jebe,msi afterburner al ne igram dx12 nego 11

Stavi na DX12 pa probaj.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D ps. pomoći ću svakome najbolje što mogu i znam. :D
16 godina
augi80 kaže...

si potpuno obrisao sve od stare grafičke? Shadowplay, repair igre, brisanje BF1 foldera iz documentsa.

13 godina
augi80 kaže...

Da ima sam asus turbo gtx 1070  proda je nadoplatia 1400kn za gigabyte gtx1080 xtream gaming ma drzi mi 144fps ali nakon 30 sec igranja zamrzne slika i izbaci bf1 stop working i izade na deskop

Možda neispravna grafa.

Pošalji meni, daj mi kojih mjesec dana da ju temeljito isprobam.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
augi80 kaže...

Možda neispravna grafa.

Pošalji meni, daj mi kojih mjesec dana da ju temeljito isprobam.

Pa ovo....ovo je odlična ideja!

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Valja valja  grafa samo bf1 zeza

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Misim da i5 6600k dovoljno jak na 4.5ghz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zasto stavljaju da pro igraci igraju s nobovima?
Bas jucer kupio igru i tesko mi je ikoga ubiti. Pa umjesto da ubijam rusim bezveze kuce i tako jer mi nema smisla.
Moj tim ima u prosjeku 5 smrti na jedan kil i nema mi smisla se truditi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gremlin144 kaže...
Zasto stavljaju da pro igraci igraju s nobovima?
Bas jucer kupio igru i tesko mi je ikoga ubiti. Pa umjesto da ubijam rusim bezveze kuce i tako jer mi nema smisla.
Moj tim ima u prosjeku 5 smrti na jedan kil i nema mi smisla se truditi

http://tankwarroom.com/article/1187/5-pro-battlefield-1-tips-you-need-to-know

Quick match slaže igrače sa sličnim skillom, ali trenutno ima malo novih igrača. Pa kak te složi - složi.

Neko društvo nemaš? Čim je 3-4 igrača zajedno, to je sasvim druga igra :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.7.2017 21:44 (CyberDemonVZ).
15 godina
A jbg nemam drustvo, dobro je za ubit dosadu, al recimo u bf 4 imam puno bolje rezultate. Tamo znam imat puno vise kilova naspram smrti
13 godina
Gremlin144 kaže...
A jbg nemam drustvo, dobro je za ubit dosadu, al recimo u bf 4 imam puno bolje rezultate. Tamo znam imat puno vise kilova naspram smrti

Jbg koliko si igrao BF4, a koliko si vremena potrošio na BF1? Daj si malo vremena, ne možeš očekivati da ćeš na početku biti dobar protiv igrača koji imaju stotine sati na tim mapama i zatvorenih očiju znaju gdje je što. 

17 godina
Battlefield 1

Barem se BF 1 brzo uči jer je pojednstavljen da se prilagori COD igračima. Recimo assault uzmeš automatico-trench čim možeš i samo uperiš zaljepiš tipku za pucanje i zaćas imaš kilova. Kakva kontrola pucanja to je BF3 i BF4 gdje se ipak trebalo naučiti kontolirati oružije.

1 1 hvala 0
16 godina
Hummer kaže...

Barem se BF 1 brzo uči jer je pojednstavljen da se prilagori COD igračima. Recimo assault uzmeš automatico-trench čim možeš i samo uperiš zaljepiš tipku za pucanje i zaćas imaš kilova. Kakva kontrola pucanja to je BF3 i BF4 gdje se ipak trebalo naučiti kontolirati oružije.

Ni na jednoj igri do nabrojanih nisi baš trebao kontrolirati pucanje blizu nego su obično svi ih hip pucali, pogtovo na SMGevima. Na sreću pa BF1 ima dosta velikih mapa, tako da mu za to Automatico trench kojemu nakon 14 metara ogromno pada damage, a spread i vertikalni recoil veći od svih ostalih puški i nije baš nešto. Osim ako ne rusha jako puno i bori se u choke pointovima. Tako da ako misli na blizinu možda bolje shotgun Model 10 ako je precizan jer do 15 metara je oneshot ako dobro pogodiš. 

Ako želi neki svestraniji SMG onda je to MP18 trench, koji ima brži metak, manje recoil i spread, te lakše pogoditi brzinu burstanja, jedino što automatico ima bolje je rate of fire.

Kod medica Mondragon ili M1907 SL. Kod supporta BAR za close-medium ili bennet mercie za ogromne mape.

15 godina
Battlefield 1

početna težina, sve se to promjeni kad prirodno to malo recoila uđe u ruku i nauči mape.

Sve se to dobije igrom, a što kaže cyber nema novih igrača, ostalo je šačica igrača koji igraju dugo i gaze zato je teško početi.

Bude to sve dobro, ako ne odustane od igre prije

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice