Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.255.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 1
NiramX kaže...

Zar se ova igra još igra? 

A igra, vidim da ljudi upale origin radi updatea, i kuky igra i njegovi imaginarni prijatelji i ostalih 20 miljuna aktivnih igrača :)

malo zezanja, neće se kuki naljutit jako valjda 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina
Battlefield 1

Igra uopće nije mrtva, nego je tema ubijena trolovima koji ne igraju igru, ali konstantno po njoj seru. Ja znam da prvi gubim volju prepirati se konstantno s istim likovima koji uživaju u circlejerku samo njima smiješnim upadicama i komentarima.

Inače, da ostanem on topic - što se tiče nove mape Prise du Tahure moram priznati da mi je daleko bolja od prve noćne mape, barem meni. Fini urban warfare bez aviona, gdje pješadija ima prednost nad tenkovima zbog uskih ulica. Dinamična mapa, ni prevelika, ni premala, taman kako treba.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Q-Tip kaže...

Igra uopće nije mrtva, nego je tema ubijena trolovima koji ne igraju igru, ali konstantno po njoj seru. Ja znam da prvi gubim volju prepirati se konstantno s istim likovima koji uživaju u circlejerku samo njima smiješnim upadicama i komentarima.

Inače, da ostanem on topic - što se tiče nove mape Prise du Tahure moram priznati da mi je daleko bolja od prve noćne mape, barem meni. Fini urban warfare bez aviona, gdje pješadija ima prednost nad tenkovima zbog uskih ulica. Dinamična mapa, ni prevelika, ni premala, taman kako treba.

Upravo to, netko dođe ovdje odmah 5 likova skoči na njega. Pogleda samo filin post sad.

Isto jučer napišem nešto dobro u igri, dođe Volume sa koga boli k, samo što je moderator obrisao radi spamanja. Zato i razgovaram sam sa sobom Džukac.

Igrao neki dan(jučer) sa Tetrijebom i često vidim poznate stare igrače sa BC2 kako rokaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.7.2017 17:07 (Jack Sparrow).
13 godina
Battlefield 1

Jedan za Volumea i Filu!

Easter egg. Pale se pločice na podu :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Jedan za Volumea i Filu!

Odlična igra 

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Upravo to, netko dođe ovdje odmah 5 likova skoči na njega. Pogleda samo filin post sad.

Isto jučer napišem nešto dobro u igri, dođe Volume sa koga boli k, samo što je moderator obrisao radi spamanja. Zato i razgovaram sam sa sobom Džukac.

Igrao neki dan(jučer) sa Tetrijebom i često vidim poznate stare igrače sa BC2 kako rokaju.

Ne znam kakva su pravila, ali ovoj temi bi svakako pomoglo kad bi moderatori takve upadice malo redovitije brisali i podijelili i koju opomenu. To više ne spada u nekakvo razilaženje u mišljenjima, već sustavno i namjerno prekidanje bilo kakvog razgovora o igri od strane nekolicine koji igru ni ne igraju niti je žele igrati.

16 godina
Slažem se, kuky-a treba poslati na hlađenje barem tjedan dana.
Battlelog: MUDO_HR
16 godina
neaktivan
Jel moguća jos kupovina premiuma preko vpna? Ako ne, gdje se moze uzeti sto jeftinije?
Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hanter kaže...
Jel moguća jos kupovina premiuma preko vpna? Ako ne, gdje se moze uzeti sto jeftinije?

Moguće je.

Koreja i Singapur su bili najpovoljniji ako se dobro sjećam. Odaberi onaj koji ima PayPal.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
Hanter kaže...

Trenutno ti je aktiviran Premium trial gdje svi mogu igrati DLC mape. Tek da isprobaj ako želiš prije kupnje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.7.2017 12:36 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Pa super, ali sta nakon triala? :) Nisam neko vrijeme halo sad mi nesto opet doslo, a ove standard mape su malo dosadile jbg
13 godina
Hanter kaže...
Pa super, ali sta nakon triala? :) Nisam neko vrijeme halo sad mi nesto opet doslo, a ove standard mape su malo dosadile jbg

Nakon triala si na istom :D Treba pricekat sad kraj ljeta, bit ce na nekom popustu zicer, a onda upalit VPN i upiknut za 100kn premium. Tako sam ja napravio za BF4.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
SimeKZ kaže...
Hanter kaže...

Nakon triala si na istom :D Treba pricekat sad kraj ljeta, bit ce na nekom popustu zicer, a onda upalit VPN i upiknut za 100kn premium. Tako sam ja napravio za BF4.

Ne vjerujem i jako teško da će biti na nekom popustu premium prije nego li su izdali sve mape. Tako da možda tek druge godine.

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

premium tesko da ce biti za 100kn.

samo za primjer battlefront ultimate edition (igra + season pass) se prodaje za 10e na akciji,

dok sam premium je skuplji duplo, di je  tu logika nemam pojma al tak je kod svih ea igra

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Mislim da je sve moguće, pa i niža cijena Premiuma, s obzirom da od Battlefronta II nadalje izgleda odustaju od tog modela. Sada su svako malo Premium Friends akcije i nekako imam dojam da DICE traži načine da ljudi dođu do Premiuma, a da opet oni koji su ga ranije kupili ne ispadnu prevareni. Ja se čak ne bih ni ljutio, neka ga daju povoljnije pa neka što više ljudi igra sve mape.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Jedan za Volumea i Filu!

odlično, šteta šta nisu iskoristili da naplate ka poseban dlc

13 godina
Battlefield 1

Za kaj bi to radili. Ako smo mi platiti zašto bi sada dijelili džabe? Zar nema dovoljno PC igrača da sa ekipom možeš napraviti par squadova u bilo kojem trenutku? Nas ima oko 30 u klanu I non stop igramo. Ko želi da igra sa nama slobodno se javite ali sa privatnom porukom  CyberDemonVZ, on je klan leader za dalje instrukcije. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
MRSKI kaže...

Za kaj bi to radili. Ako smo mi platiti zašto bi sada dijelili džabe? Zar nema dovoljno PC igrača da sa ekipom možeš napraviti par squadova u bilo kojem trenutku? Nas ima oko 30 u klanu I non stop igramo. Ko želi da igra sa nama slobodno se javite ali sa privatnom porukom  CyberDemonVZ, on je klan leader za dalje instrukcije. 

el naplaćuje instrukcije

13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...
. Ko želi da igra sa nama slobodno se javite ali sa privatnom porukom  CyberDemonVZ, on je klan leader za dalje instrukcije. 

el naplaćuje instrukcije

Sve će ti objasniti u PP. Vidi mi smo elitni klan tako da budi spreman na sve 

14 godina
MRSKI kaže...

Sve će ti objasniti u PP. Vidi mi smo elitni klan tako da budi spreman na sve 

nzn, neka se javi

kažeš da baš i ne igrate pa nzn koliko ima smisla

16 godina
Battlefield 1

Pošto je Premium snižen, kod nas je sad 40€ (skoro 300 kn). Napravio sam screenshotove za Hong Kong, Indiju i Meksiko. Korišten TunnelBear VPN. Trebalo bi biti ovako (ako nisam nešto pomiješao):

1 Hong Kong $ = oko 0,83 kn (Premium oko 225 kn)

1 US $ (Meksiko) = oko 6,38 kn (Premium oko 255 kn)

1 Indijski Rupi = oko 0,10 kn (Premium oko 240 kn)

Meksiko Meksiko
Hong Kong Hong Kong
Indija Indija
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Micek kaže...

Pošto je Premium snižen, kod nas je sad 40€ (skoro 300 kn). Napravio sam screenshotove za Hong Kong, Indiju i Meksiko. Korišten TunnelBear VPN. Trebalo bi biti ovako (ako nisam nešto pomiješao):

1 Hong Kong $ = oko 0,83 kn (Premium oko 225 kn)

1 US $ (Meksiko) = oko 6,38 kn (Premium oko 255 kn)

1 Indijski Rupi = oko 0,10 kn (Premium oko 240 kn)

fali ti juzna korea :)

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
16 godina
LeftY_CRO kaže...

fali ti juzna korea :)

Kim Jong-un dijeli besplatno BF1 Ultimate E. ako uđeš u njihov klan :)

17 godina
Battlefield 1

CRAZY BF1 EASTER EGG SOLVED! - How to get ''A conflict'' dogtag?

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Pa ja ne kuzim ovo, jel moguce da se samo igra Prise de tahure ?? Kad idem na server browser ne nalazi gotovo nista od servera, a tamo di me quickmatch baci se igra samo ta jedna mapa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hanter kaže...

Pa ja ne kuzim ovo, jel moguce da se samo igra Prise de tahure ?? Kad idem na server browser ne nalazi gotovo nista od servera, a tamo di me quickmatch baci se igra samo ta jedna mapa..

Resetriaj si filtere. Jučer htio igrati mapu, otišao u quick match i 2x naša sve osim te mape. Čak i rotacije je bila sa drugim mapama, a ne novom.

Ako nisi do sad, probaj frontlines mod. Jedan od boljih modova koje su napavili.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.7.2017 9:57 (Jack Sparrow).
16 godina
Battlefield 1

Da li netko zna do kad traju ovi popusti?

Hebem im Premium trial. Sad me zapalile te DLC mape a račun mi skoro prazan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Micek kaže...

Da li netko zna do kad traju ovi popusti?

Hebem im Premium trial. Sad me zapalile te DLC mape a račun mi skoro prazan.

Valjda tih 7 dana kad traje i trials.

Da, slažem se. Ovo je jedan od boljih DLCova koje su napravili. Svaka mapa je vrhunska, sa dosta novih stvari.

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Da, slažem se. Ovo je jedan od boljih DLCova koje su napravili. Svaka mapa je vrhunska, sa dosta novih stvari.

Nadam se da nisi u pravu, mirovina mi tek 1.8. :/ Ali je odluka ionako pala pa ću vjerojatno skoknuti do Azije, bio popust ili ne.

Kad sam prvi puta na novim mapama, igram bolje nego na osnovnim mapama koje znam napamet. Valjda se previše opustim pa nekad samo trčkaram bezveze prema zastavi po sredini polja i onako prepotentno popušim nož u leđa. Ili idem po vrhu brda kao Bata Živojinović pa me skine sniper.

Kad je sve novo i nepoznato, napeto pratiš svaki kamen i grm, okrećeš se svako malo, paziš na svaki korak da ti netko ne iskoči od nekud i razvali te shutgunom ili nekom toljagom sa šiljcima iz blizine.

Btw, jučer naišao na nekog čitera koji te pogodi kroz 2 brda i nekoliko kuća. Tip ima rank 20 i na kraju runde (conquest 64) imao 74:4.

13 godina
Micek kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nadam se da nisi u pravu, mirovina mi tek 1.8. :/ Ali je odluka ionako pala pa ću vjerojatno skoknuti do Azije, bio popust ili ne.

Kad sam prvi puta na novim mapama, igram bolje nego na osnovnim mapama koje znam napamet. Valjda se previše opustim pa nekad samo trčkaram bezveze prema zastavi po sredini polja i onako prepotentno popušim nož u leđa. Ili idem po vrhu brda kao Bata Živojinović pa me skine sniper.

Kad je sve novo i nepoznato, napeto pratiš svaki kamen i grm, okrećeš se svako malo, paziš na svaki korak da ti netko ne iskoči od nekud i razvali te shutgunom ili nekom toljagom sa šiljcima iz blizine.

Btw, jučer naišao na nekog čitera koji te pogodi kroz 2 brda i nekoliko kuća. Tip ima rank 20 i na kraju runde (conquest 64) imao 74:4.

Mirovina???? 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice