preskupo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje je nestao onaj troll "M4X" koji je igrao samo tenkove?
Pa nije igra valjda toliko propala da ju je i on prestao igrati kad se kunuo da je najbolji BF do sada.
Bez njega ova tema nije ista, bio je jedan od onih na koje si se mogao osloniti da će reći neku glupost zbog koje će se raspravljati 10 stranica.
A i nije ga **bala živa sila, sam protiv svih i vozi, na neki način mi se je i sviđala njegova ustrajnost i vjerodostojnost.
Gdje je nestao onaj troll "M4X" koji je igrao samo tenkove?
Pa nije igra valjda toliko propala da ju je i on prestao igrati kad se kunuo da je najbolji BF do sada.
Bez njega ova tema nije ista, bio je jedan od onih na koje si se mogao osloniti da će reći neku glupost zbog koje će se raspravljati 10 stranica.
A i nije ga **bala živa sila, sam protiv svih i vozi, na neki način mi se je i sviđala njegova ustrajnost i vjerodostojnost.
Tolko ubija da ne stigne pisati, iako su mu nerfali taj tenkić i dalje rastura.
Eto oni koji imaju puno sati u CTE dobiti će dogtagove u original igri. Bit će ih više, čak možda 7, sve zavisi kolko ste sati igrali i ubili ljudi.
Nego, danas bi mogla sletiti prva Tsar mapa na CTE, Lupkow pass, a drugi tjedan još 3 dodatne.
Eto oni koji imaju puno sati dobiti će dogtagove u original igri. Bit će ih više, čak možda 7, sve zavisi kolko ste sati igrali i ubili ljudi.
Nego, danas bi mogla sletiti prva Tsar mapa, Lupkow pass, a drugi tjedan još 3 dodatne.
Čekaj, znači četiri od šest mapa iz novog DLC-a bi izašle prije službenog datuma izlaska DLC-a u rujnu?
Eto oni koji imaju puno sati dobiti će dogtagove u original igri. Bit će ih više, čak možda 7, sve zavisi kolko ste sati igrali i ubili ljudi.
Nego, danas bi mogla sletiti prva Tsar mapa, Lupkow pass, a drugi tjedan još 3 dodatne.
Čekaj, znači četiri od šest mapa iz novog DLC-a bi izašle prije službenog datuma izlaska DLC-a u rujnu?
Valjda da. Ali to samo na CTE. Pa izašle su tako sve mape iz Francuskog DLCa. Igrali smo i isprobali nova oružija skoro mjesec dana prije službenog izlaska. 3 mape od 4 su bile dostupne tamo, a sad ove 2 dodatne su već 2 mjeseca dostupna na CTE.
Valjda da. Ali to samo na CTE. Pa izašle su tako sve mape iz Francuskog DLCa. Igrali smo i isprobali nova oružija skoro mjesec dana prije službenog izlaska. 3 mape od 4 su bile dostupne tamo, a sad ove 2 dodatne su već 2 mjeseca dostupna na CTE.
OK, zaboravio si u prvom postu staviti čarobnu riječ CTE. Sad je jasnije. :)
OK, zaboravio si u prvom postu staviti čarobnu riječ CTE. Sad je jasnije. :)
Sad sam dodao i boldao da više nebi bilo zabune.
Novi ekskluzivni dogtagov!!!!! I to njih sedam??? Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii
pa možda su baš lipi, imajul di slike tih pasjih oznaka da vidimo
pa možda su baš lipi, imajul di slike tih pasjih oznaka da vidimo
Možda će biti neki sa slikom dolara. Simbolično koliko su love uštedjeli sa onima koji su igru testirali umjesto njih.
To rozo za Duju.
Baš kad me krene, izbaci mi ovo: "Server Disconnected - You have lost connection to the session".
Vjerujem da su se iskusniji već sreli sa ovako nečime, zna netko možda kako da ovo riješim?
Baš kad me krene, izbaci mi ovo: "Server Disconnected - You have lost connection to the session".
Vjerujem da su se iskusniji već sreli sa ovako nečime, zna netko možda kako da ovo riješim?
BF igre su jako osjetljive na kvalitetu veze.
Spojen si kablom ili WiFi?
Imaš dobar router? Koji provider?
Pa čak i programi u pozadini mogu raditi probleme, nešto tipa antivirus, firewall... (Ako ti se često događa, možeš ugasiti te programe, pa da vidiš dal su oni krivi)
U BF4 i 3 su se problemi s diskonekcijom rješavali gašenjem UPNP-a u routeru (i ponekad u Windowsima). Ne znam dal BF1 pati od tih problema, ali možeš i to probati.

ja sam taj problem imao ni manje ni vise zbog drivera i dx12
WiFi, Thomson TG782i, T-COM.
Ping tijekom igranja je 58-60.
A budem probao.
Hvala ti.
Nvidia kartica, promjenio već par verzija drivera, ne koristim DX12 nego 11.
Hvala ti na pomoći.
Lupokow pass došao na CTE još jučer navečer. Sa malom odgodom od 2 dana, ali eto navali narode.
A budem probao.
Hvala ti.
Hvala ti na pomoći.
probaj staviti dx12 pa da vidis kako ce se igra ponasati..
ima tema na forumu di mali milion ljudi ima taj problem a ovi to sve ignoriraju
ček ček oni još uvijek nisu izbacili drugi dlc?
A budem probao.
Hvala ti.
Hvala ti na pomoći.
Pokušaj spojiti s kablom. Makar imao otvorena vrata, nek bude po podu, stropovima.. samo da isprobaš kak onda ide.
Ako bi onda sve ok, onda isprobaj nove drivere za WiFi karticu, možda se igrat s opcijama u routeru itd :D

probaj staviti dx12 pa da vidis kako ce se igra ponasati..
ima tema na forumu di mali milion ljudi ima taj problem a ovi to sve ignoriraju
Pokušaj spojiti s kablom. Makar imao otvorena vrata, nek bude po podu, stropovima.. samo da isprobaš kak onda ide.
Ako bi onda sve ok, onda isprobaj nove drivere za WiFi karticu, možda se igrat s opcijama u routeru itd :D
ček ček oni još uvijek nisu izbacili drugi dlc?
ne, tek drugi mjesec negdje pred kraj bi mogli.
Treba nešto duže sad pošto su promjenili plan pa umjesto 4 mapa dolazi 6.
Već sam napisao ovaj bi tjedan na CTE mogle sletjeti još dvije ili tri Tsar mape.
Ali ono bitnije je da ako neće biti neki problem ovaj tjedan sljeće i ona druga naoćna mapa Prise de Tahure koja je slična Amiensu i samim time mogli bi dobiti novu operaciju u kojima su obje mape. Sve ovo zavisi od konzola i dali kolko će im trebati da sony i MS potvrde da sve štima.
Osim toga dolazi i limit klasa koje mogu uključiti admini, te opcija za kick igrača sa pingom većim od 100ms.
A dobra vijesta za one koji nemaju Premium, a žele probati mape. Čim dođe ta nova mapa i update, biti će aktivan i Premium trial gdje svi mogu igrati ono što i premiumaši, ali to traje samo 7 dana.
On the back of the release of Prise de Tahure, we’ll begin Premium Trials. When active, Premium Trials will give all players access to maps exclusive to Battlefield 1 Premium Pass owners. Furthermore, Premium Friends will be available until Gamescom. Premium Friends lets Premium Pass owners bring their friends in to play on the new maps their friends normally can’t access.
Eto, sutra novi Update sa novom mapom.
Zar se ova igra još igra?