Ok @CyberDemonVZ Prebacio sam na dx 11 sad i imas pravo, igra dosta bolje radi na dx11. Jednostavno sam zaboravio. Je da sam doduse probao team deathmach ali valjda ce i na cq biti isto. Ali na dx 11 jedna nuspojava... Moj i7 6700hq dere na 80%+ i ide cak na 80 stupnjeva. Ne znam trebam li se brinut oko te temperature? Dosta ljudi mi kaze da je to ok temperatura za laptop, ali ja ne volim vidjet tako veliku temp. Inace gtx 1070 mi se vrti na 70c.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ok @CyberDemonVZ Prebacio sam na dx 11 sad i imas pravo, igra dosta bolje radi na dx11. Jednostavno sam zaboravio. Je da sam doduse probao team deathmach ali valjda ce i na cq biti isto. Ali na dx 11 jedna nuspojava... Moj i7 6700hq dere na 80%+ i ide cak na 80 stupnjeva. Ne znam trebam li se brinut oko te temperature? Dosta ljudi mi kaze da je to ok temperatura za laptop, ali ja ne volim vidjet tako veliku temp. Inace gtx 1070 mi se vrti na 70c.
Nemam ti pojma za lapotope. Meni zvuči jako puno jer se za moj AMD ne preporuča više od 60 stupnjeva.
Sad će se javiti neki znalac, bez brige. :D
Ajde, bacajte ideje! Ne radi mi VOIP u igri.
Prebacio sam na lijevi alt, lijevi ctrl, desni alt...
Ugasio sam, pa ponovo upalio VOIP
I dalje ne radi.
I dalje ne radi.
hm,Mic ti je na mute?
I dalje ne radi.
Sve tipke na koje si pribacia su pokvarene i zato neće radi?
Meri krismas evrivan
I dalje ne radi.
hm,Mic ti je na mute?
Ma ne pojavljuje se ni ona "zvučnik" ikona u igri.
Upravo isprobano, u svemu ostalom radi mikrofon...
I dalje ne radi.
Sve tipke na koje si pribacia su pokvarene i zato neće radi?
Meri krismas evrivan
Haha, sretan Božić i tebi :D
Al tipke rade u Key binding screenu :D
ekipa,
prije cca mj dana sam kupio bf1 i igrao 2 dana normalno. Nažalost od posla u zadnje vrijeme nisam igrao. I sad nakon 3tj pauze, konstantno me igra izbaci na desktop i crasha se. Nekad nakon 2 min nekad nakon 10min. Lud sam vec od toga. Instalirao nove drivere od amd-a i nis ne pomaze. Jel imao mozda ko kakav prijedlog? Cak sam mislio da je do oc-a al ni na stock taktovima ne radi...
Lp i merry christmas!
I dalje ne radi.
hm,Mic ti je na mute?
A jesi probao staviti slušalice na glavu?
Battlelog: MUDO_HR
A jesi probao staviti slušalice na glavu?
Probao na obje, ništa.
ekipa,
prije cca mj dana sam kupio bf1 i igrao 2 dana normalno. Nažalost od posla u zadnje vrijeme nisam igrao. I sad nakon 3tj pauze, konstantno me igra izbaci na desktop i crasha se. Nekad nakon 2 min nekad nakon 10min. Lud sam vec od toga. Instalirao nove drivere od amd-a i nis ne pomaze. Jel imao mozda ko kakav prijedlog? Cak sam mislio da je do oc-a al ni na stock taktovima ne radi...
Probaj pogasiti sve programe koji koriste overlay (mogu prikazati nešto na ekranu). Tipa TeamViewer, MSI Afterburner, Origin overlay, Steam, ..
I onda probaj.
ekipa,
Lp i merry christmas!
stavi drivere iz 9. Mjeseca (16.92 mislim) i ugasi Origin in game
Pozdrav svima ! Ja sam od nedugo također poceo igrati Bf 1(tek sam 20 level xD ),inace sam vetran player u WarThunderu igram to od pocetka,pa reko da malo nesto drugo probamo
.Zanima me ima neki nasi klanovi tu,di igraju ljudi zajedno,sa komunikaciom s mikrofonima normalno,sad dal direktno prek igre ili skypa ili sl.nije bitno,glavno da se žlabra
.Ja sam iz Vz,33 god,nisam bas u cvijetu maldosti,ali jos tu i tam mogu nekoga s snajperom skinuti
,pa ak ima neko da treba igraca za squadove,nema problema,mogu cak biti i strani igraci,jezik nije problem,znam engleski bolje neg hrvatski
.Jos jednom pozdrav svima.
Pozdrav svima ! Ja sam od nedugo također poceo igrati Bf 1(tek sam 20 level xD ),inace sam vetran player u WarThunderu igram to od pocetka,pa reko da malo nesto drugo probamo
.Zanima me ima neki nasi klanovi tu,di igraju ljudi zajedno,sa komunikaciom s mikrofonima normalno,sad dal direktno prek igre ili skypa ili sl.nije bitno,glavno da se žlabra
.Ja sam iz Vz,33 god,nisam bas u cvijetu maldosti,ali jos tu i tam mogu nekoga s snajperom skinuti
,pa ak ima neko da treba igraca za squadove,nema problema,mogu cak biti i strani igraci,jezik nije problem,znam engleski bolje neg hrvatski
.Jos jednom pozdrav svima.
Pfff, klinac! 
Varaždin? Mislim da si prvi iz tog grada na temi.
Nisi čitao temu?
Sad pročitaj BF3, pa BF4 i onda BF1 temu, pa ćeš biti spreman 
Ček, ček Varaždin. hmm Va-ra-ždin. To nije u Hrvatskoj, mora da je to neki Slovenski wannabe Hrvatski grad. 
Cyber ćini mi se da sva ofa franšiza o BF-u bi imalo više stranica nego Harry Potter serijala. 
Kuky kak smo, neš se više ni javiš
U Algoritmu.
Imat ćeš 58 fps-a.
Kuky kak smo, neš se više ni javiš
Bok. Vidim da si novi pa eto mislim da ćeš imati u prosjeku 57.8 FPS-a. Origin je trenutno najpovoljniji sa 35.99€.
Ja sam dobro, a ti? Jesi se prežderao za praznike? Jel ti dobar Modern Warfare remaster
Kako se iskoristi onaj scrap? Imam ih preko 1000 a nemam pojma kako do njih...I jesu one puske koje dobijes iz batlepacka dostupne u inventory-u ili moras jos nesto napraviti?
To šta dobiješ u Battlepacku nisu puške nego skinovi i možeš ih primijeniti u podešavanju oružja.
Scap možeš iskoristiti za kupnju Battlepackova.
Evo sa novim Windows 10 updateom bi mogli dobiti na performansama
http://www.hcl.hr/vijest/novi-update-za-windows-10-mogao-bi-poboljsati-performanse-u-igrama-101286/
Nisan još nabavia remaster jer mi niko nije moga reć koliko fpsa ću imat pa nisan tija uzimat napamet
Nisan još nabavia remaster jer mi niko nije moga reć koliko fpsa ću imat pa nisan tija uzimat napamet
Nemoj se zamarat s fps-ima. Ovo ce onda postati tema za benchmarke umjesto bf1 tema.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Nemoj se zamarat s fps-ima.
Ti bi mogao proci kao Bubalo...