Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.249.798
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 1

A koji je to točno file od settings-a.....da ne obrišem savegame file od kampanje???

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 1
goodie kaže...

A koji je to točno file od settings-a.....da ne obrišem savegame file od kampanje???

Ne znam iskreno, ja sam sve obriso. kampanju sam odigro jednu misiju pa mi nije igralo ulogu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja ovu igru nemam pojma igrat,zalim sto bacih pare

BF3 i BF4 sve super al ovdje nit mogu sta otkljucat nit znam sta kupujem kad konacno dobijem neki war ribbon.

znaci hocu da uzmem neki sniper sa pravim normalnim scopom 10x i stalno kupim neko sranje bez scopa

ni jednu pusku u drugim klasama ne mogu kupit jer nemam tih ribbona

odigrao 10 rundi i opet nemam dovoljno toga,nit mogu sta ubit ko covjek nit...ne znam ni ja vise :(

tuga jednostavno

cijeli feeling igre mi ide na ono smece od battlefronta...

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 2:08 (mersimh).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Neki od fićera koji uskoro stižu na iznajmljene servere:

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Battlefield 1
Baš bezveze da u ove sitne sate nam 40 ljudi iz EU koji bi igrali operaciju, znači poslje 2:00, možeš zaboraviti na operacije, pa ne spava cijela europa jbt. A kad ideš pokušati igrat ko jado sa 4 čovjeka čekaš da se netko pojavi, naravno to se dogodi nikad :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mersimh 

Ne kužim... Jednostavnije biti ne može.

Sa svakim levelom dobiješ warbondse sa kojima otključaš oružja, scout ima snajpere sa i bez scopea, mislim da imaš video na ovoj temi sa točnim objašnjenjima svake podkategorije snajpera + mislim da je dosta dobar hint kad kod određene puške baš piše SNIPER.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 8:50 (HAL).
16 godina
Battlefield 1

Imao sam do jučer oko 95 sati igre (MP) a sad mi na BF1 companionu piše samo 74 sata.

Sad nakon patcha jedva da koga mogu pogoditi a mene rokaju kao da prvi puta igram BF. Prošla 2 tjedna k/d je bez problema znao biti 2/1 ili veći. Sad je konstantno ispod 1/1.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1
Quit kad sad stisnem igra se zablesira i vrti, vrti, vrti dok ne stisnem ALT+F4 i onda izađem k'o čoek.
Mogli su odmah napisat da je za izlaženje ALT+F4, a ne zajebavat stoku sitnog zuba.

Loading time koji je navodno kraći kod mene je u pravilu duplo duži nego prije patcha.

LMG rifle sam malo probao i puno bolje mi se čine sad.

FPS i kod mene manji nego prije.

Prva mapa koju sam igrao je bila Amiens i činilo mi se da sve glađe ide i ubijao sam ih glatko.
Kasnije kao da se malo pokvarilo sve skupa, ali riječ je o drugom serveru pa je možda u tome stvar?
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kak je vama lijepo :D

Ja trenutno radim na ovome:

Treba mu 10-30 sec da otvori zahtjevnije internet stranice :D

Kad će taj Black Friday i možda koja kuna dolje na grafe....

Uff! Možda bi ti majstor_za_kompijutere sa njuskala mogao nešto prodati

It is always darkest just before the dawn.
17 godina
moderator
mersimh kaže...

Ja ovu igru nemam pojma igrat,zalim sto bacih pare

BF3 i BF4 sve super al ovdje nit mogu sta otkljucat nit znam sta kupujem kad konacno dobijem neki war ribbon.

znaci hocu da uzmem neki sniper sa pravim normalnim scopom 10x i stalno kupim neko sranje bez scopa

ni jednu pusku u drugim klasama ne mogu kupit jer nemam tih ribbona

odigrao 10 rundi i opet nemam dovoljno toga,nit mogu sta ubit ko covjek nit...ne znam ni ja vise :(

tuga jednostavno

cijeli feeling igre mi ide na ono smece od battlefronta...

Možeš pogledati ovaj video za razliku između snajpera (a slobodno i ostale videe, većinom se bave baš uputama za lakši početak):

Selling doors, door to door.
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

meni igra radi sporije od patcha, il sam se ja udebljao pa sam tezi i sporiji !

nikad loshiji K/D nisam imao ... zasto ?

zato sto toliko ima debila i nemogu jednostavno timski roknuti obicni tenk koji nas rejpa i ima 40-0, zalosno

ili ona mapa u gradu gdje je C+D na mostu, uzas koliko se losh tim zna tu ukempat i jedva vodis dodje onaj voz i okrene rundu itd ...

nije sve do igre nego do igraca decki

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
HAM7A2 kaže...

meni igra radi sporije od patcha, il sam se ja udebljao pa sam tezi i sporiji !

nikad loshiji K/D nisam imao ... zasto ?

zato sto toliko ima debila i nemogu jednostavno timski roknuti obicni tenk koji nas rejpa i ima 40-0, zalosno

ili ona mapa u gradu gdje je C+D na mostu, uzas koliko se losh tim zna tu ukempat i jedva vodis dodje onaj voz i okrene rundu itd ...

Upravo tako sve je do igrača. Recimo ja volim igrat neku svoju solo igru jer nikako ne podnosim da mi suigrači urlaju u slušalice ali sinoć sam se skompao s nekim Švabama i nikad bolju partiju u BF-u1 nisan odigra a šta me posli glava bolila to je druga stvar.

Činjenica je da u ovoj igri bez dobre ekipe čovik sam nemože gotovo ništa napravit.

neda mi se
13 godina
HAM7A2 kaže...

Djelomično se slažem s konstatacijom da je sve do igrača.

Kako onda objasniti da smo jučer igrali upravo tu mapu o kojoj pišeš (Amiens) i da smo ih rejpali dok nisu dobili vlak.

Kad su dobili vlak onda su oni nas rejpali do kraja runde i pobijedili.

Po meni je ipak problem u igri, odnosno u vlakovima i cepelinima, a ne toliko u igračima.

Jedino što ne utječe na igru, barem do sada nije niti jedanput utjecalo na ishod partije koju sam igrao, je brod.

Još se nije dogodilo da je ekipa koja je dobila brod okrenula partiju.

Ali zato sa vlakom i cepelinom mi se to dogodilo nekoliko puta.

Par puta smo uspjeli odigrati rundu bez da se to govno pojavilo i to su mi među boljim rundama koje sam odigrao u BF1.

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan
BeLLicus kaže...
Baš bezveze da u ove sitne sate nam 40 ljudi iz EU koji bi igrali operaciju, znači poslje 2:00, možeš zaboraviti na operacije, pa ne spava cijela europa jbt. A kad ideš pokušati igrat ko jado sa 4 čovjeka čekaš da se netko pojavi, naravno to se dogodi nikad :D

To me je iritiralo i na BF4, najčešće sam igrao poslije ponoći ili ujutro, a tad je slabo ljudi, serveri prazni. I onda u petak i subotu konačno ima nešto, a do kraja nedjelje opet gotovo. Radni dani previše zajebavaju gaming zajednicu.

Micek kaže...

Imao sam do jučer oko 95 sati igre (MP) a sad mi na BF1 companionu piše samo 74 sata.

Sad nakon patcha jedva da koga mogu pogoditi a mene rokaju kao da prvi puta igram BF. Prošla 2 tjedna k/d je bez problema znao biti 2/1 ili veći. Sad je konstantno ispod 1/1.

Battlelog je brojio sve i svašta ali točno vrijeme igranja sigurno nije. Ni taj companion nije bolji.

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Poz!!

dali ste kupovali igricu preko origina ili neke druge stranice???

preko origina mi izbacuje ovo "Sorry, we can’t complete your purchase at this time"

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 12:54 (Zec_94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...
HAM7A2 kaže...

Djelomično se slažem s konstatacijom da je sve do igrača.

Kako onda objasniti da smo jučer igrali upravo tu mapu o kojoj pišeš (Amiens) i da smo ih rejpali dok nisu dobili vlak.

Kad su dobili vlak onda su oni nas rejpali do kraja runde i pobijedili.

Po meni je ipak problem u igri, odnosno u vlakovima i cepelinima, a ne toliko u igračima.

Jedino što ne utječe na igru, barem do sada nije niti jedanput utjecalo na ishod partije koju sam igrao, je brod.

Još se nije dogodilo da je ekipa koja je dobila brod okrenula partiju.

Ali zato sa vlakom i cepelinom mi se to dogodilo nekoliko puta.

Par puta smo uspjeli odigrati rundu bez da se to govno pojavilo i to su mi među boljim rundama koje sam odigrao u BF1.

Situacija 1) Bolje runde jer se on nije pojavio znači da su timovi bili balansirani i da nije prešlo magičnu granicu od 100 tiketa, te je samim tim i partija bila dobr i napeta do samog kraja

Situacija 2) kad se to govno pojavi relativno brzo znači  da je protivnički tim  toliko smotan i pun snajpera  da im ni to ne pomogne i opet izgube sa puno tiketa razlike

Situacija 3) timovi su donekle balansirani ali negdje pred kraj runde ipak pređe granicu od 100 tiketa. Tada u 90% slučajeva tim koji je vodio izgubi jer su gubitnici dobili prevelik "boost" i izaziva najveću frustraciju.

S jedne strane OK da se "oni" pojave da malo izbalansiraju partiju ali u dosta slučajeva na kraju je pokvare. Mislim da bi rješenje  bilo da se ne može pojaviti tek nakon pola runde  i barem 200 tiketa razlike.  Ali opet se vraćamo na istu "ako imaš dobar tim"......što u većini slučajeva nemaš. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 12:56 (MRSKI).
12 godina
Zec_94 kaže...

Poz!!

preko origina mi izbacuje ovo "Sorry, we can’t complete your purchase at this time"

Ja dobio kutiju punu DVD-ova za 330-ak kuna

neda mi se
16 godina
Zec_94 kaže...

Poz!!

4ntraks i fila ti prodaju igru, kontaktiraj ih.  Sretno pa da ih konacno skinemo s k... :)

16 godina
Battlefield 1

Igra je žešće sranje i ostat će makar se vi fanboyi na trepavicu okrenili.

Kanter PROO
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...

Situacija 1) Bolje runde jer se on nije pojavio znači da su timovi bili balansirani i da nije prešlo magičnu granicu od 100 tiketa, te je samim tim i partija bila dobr i napeta do samog kraja

Situacija 2) kad se to govno pojavi relativno brzo znači  da je protivnički tim  toliko smotan i pun snajpera  da im ni to ne pomogne i opet izgube sa puno tiketa razlike

Situacija 3) timovi su donekle balansirani ali negdje pred kraj runde ipak pređe granicu od 100 tiketa. Tada u 90% slučajeva tim koji je vodio izgubi jer su gubitnici dobili prevelik "boost" i izaziva najveću frustraciju.

S jedne strane OK da se "oni" pojave da malo izbalansiraju partiju ali u dosta slučajeva na kraju je pokvare. Mislim da bi rješenje  bilo da se ne može pojaviti tek nakon pola runde  i barem 200 tiketa razlike.  Ali opet se vraćamo na istu "ako imaš dobar tim"......što u većini slučajeva nemaš. 

Sve što si naveo stoji, ali opet ne mora biti tako.

100 tiketa nije prevelika razlika... pa znalo se okretati u BF3/BF4 200-300 tiketa bez problema.

Sjeti se kako si se tada osjećao (kad tvoj tim okrene 300 tiketa npr.)... sad kad okreneš rundu nema tog naboja i ushićenja jer niste okrenuli rundu zahvaljujući zalaganju tima nego pomoći DICE-a, tj. same igre, a to je bezveze.

Ja ne mogu kriviti igrače za sve pošto znam kakvih sve panjeva ima.

Prvenstveno krivim DICE i način na koji su osmislili igru.

Priznajem im da su pokušali, ali taj pokušaj im po meni nije uspio, nažalost.

Možda taj behemot i nije loša ideja, ali realizacija je katastrofalna.

Možda bi ga trebao dobiti tim koji je baš rejpan u bazi i kad se oporave, uzmu 2-3 zastave da odmah nestane.

I da imaju pravo jedanput u rundi za dobiti ga.

[19xx] 4ntraks
16 godina
MRSKI kaže...

Ma sve je do tima. Čak i kad preokreneš runud sa behemotom moraš imati dobru ekipu nutra i koji uzimaju zastave.

Jer kad lik sa vlakom stoji na spawnu i samo on puca onda je to kao da ga nisu ni dobili ili kad dobijemo battleship, pa se lik koji vozi postavi tako da samo on može gađati. Još mi gore kad ga ja vozim, pa likovi na anti-air gunovima pucaju u prazno, a pokraj nas dva torpedo broda. 

Vidimo dosta ljudi nezna kako pošteno iskoristiti behemothe jer često vidim da u airshipu vozači ni ne kuže da imaju bombe kojima se mogu riješiti anti airova.

Dok na nekim mapama utjecaj behemotha je tolko mali da bolje da tih 5 ljudi uzimalo zastave. Suez i Empires Edge recimo, na suezu vlak predalko u pustinji, a empires edge nikad nisam ni doživio taj battleship.

Tako da sve je to do igrača i kolko znaju igrati.

16 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Upravo tako sve je do igrača. Recimo ja volim igrat neku svoju solo igru jer nikako ne podnosim da mi suigrači urlaju u slušalice ali sinoć sam se skompao s nekim Švabama i nikad bolju partiju u BF-u1 nisan odigra a šta me posli glava bolila to je druga stvar.

Činjenica je da u ovoj igri bez dobre ekipe čovik sam nemože gotovo ništa napravit.

Ovo boldano mi je zapravo najgori aspekt igre. Ja više volim solo igrat i od BC2 nikad s time nisam imao problema dokle god mi je tim koliko toliko priseban. Idem sa squdom na istu točku ali drugačijim putem - tako sam igrao i kad bi bio na teamspeaku sa ekipom jer jednostavno volim tako igrat i ide mi bolje nego kad moram ko pas za nekim trčkarat. 

U ovom sranju nemam tih problema jer je ni ne igram... :D 

dual wield kolibri

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
13 godina
RePlaY kaže...

Meni kosa opala od tuge

17 godina
MRSKI kaže...
RePlaY kaže...

Meni kosa opala od tuge

Ma ne, žena ti je zaboravila reći da je tupé stavila na pranje!

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

oke, imam malo slobodnog vremena i odlucim odigrati koju rundu da vidim kaj je fixano i naravno da ne mogu u igru uci.. svaki put prilikom pokretanja mi baca "battlefield 1 has stopped working"

ma lol

edit: nakon 10ak pokusaja je proradilo, ocito ide na "guranje" -.-

edit 2: jaako cudni fps dropovi, medalje i dalje bugane

edit 3: nemam zvuka dok me neko od iza gadja i dok neko trci prema meni sa bayonetom isto tako sa nozem dok me zguza oce je*ati, nema zvuka dok tenk/stationary/zepelin/bomber gadja mene

edit 4: quit ne funkcionira nakon runde

dobar patch moram reci!

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 17:32 (LeftY_CRO).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
LeftY_CRO kaže...

oke, imam malo slobodnog vremena i odlucim odigrati koju rundu da vidim kaj je fixano i naravno da ne mogu u igru uci.. svaki put prilikom pokretanja mi baca "battlefield 1 has stopped working"

ma lol

edit: nakon 10ak pokusaja je proradilo, ocito ide na "guranje" -.-

edit 2: jaako cudni fps dropovi, medalje i dalje bugane

edit 3: nemam zvuka dok me neko od iza gadja i dok neko trci prema meni sa bayonetom isto tako sa nozem dok me zguza oce je*ati, nema zvuka dok tenk/stationary/zepelin/bomber gadja mene

edit 4: quit ne funkcionira nakon runde

dobar patch moram reci!

Pošto je patch nekim sjebao grafiče postavke provjeriti si to ili najbolje obriši settings folder od BF1 iz documentsa i sve podesi ponovo.

Nekima je to pomoglo oko problema sa FPS dropovima. Meni je patch promjenio minimapu na default.

Vidiš meni medalje jučer i danas radile na svim serverima kojima sam igrao, dok je netko sa TS rekao isto da njemu ne rade. Čudno.

EDIT: još uvijek se desi da ponekad ne može pucati kad dobiješ revive.

Quit mi radi samo ako izađem u roku odmah. Kad već krene loadati novu mapu onda sve zašteka ako stisnem quit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 18:33 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Kukijeva rjesenja su kao kad nesto pitas u linux temi - stavi si nove libove i prekompajliraj kernel

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Pošto je patch nekim sjebao grafiče postavke provjeriti si to ili najbolje obriši settings folder od BF1 iz documentsa i sve podesi ponovo.

Nekima je to pomoglo oko problema sa FPS dropovima. Meni je patch promjenio minimapu na default.

Vidiš meni medalje jučer i danas radile na svim serverima kojima sam igrao, dok je netko sa TS rekao isto da njemu ne rade. Čudno.

EDIT: još uvijek se desi da ponekad ne može pucati kad dobiješ revive.

Quit mi radi samo ako izađem u roku odmah. Kad već krene loadati novu mapu onda sve zašteka ako stisnem quit.

Meni je isto minimapu vratilo na default.

Grafičke postavke valjda nije - nisam gledao - ionako me boli kurac jer na što god stavim imam 40 FPS :)

Pucanje nakon revajva ne radi 100% - to sam iskusio jučer na vlastitoj koži u više navrata.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 1

Ni meni ne radi nakon reviva. Kolko vidim vec drkaju po oruzjima, Bar je dobio po pici

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 1
prodajem jednu od mašina
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice