Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.249.842
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
mrfloyd kaže...
Skilledžija kaže...

Antrakše, 

sam si nabrojao! 5 godina plus još ako si BC2 igrao, dakle 6-7 godina mlatiš po  ajmo reć istome! Moraš se kerozinom politi da se rasplamsaš kao nekad! Jbga!

Da, kao i mnogi, prebacio sam se sa COD-a na BC2 i od tada udaram po BF-u.

Izgleda da moram mijenjati žanr kao kolega što je tek počeo BF rokat pa mu je super.

Doduše, prije dvije godine sam to napravio sa FIFOM koju igram prilično - više nego BF-ove u zadnje vrijeme.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Tko ima problema sa CPU usageom evo privremeni fix dok cekamo patch ! U BF1 folderu napravite notepad file, u njemu kopirajte ovo "RenderDevice.RenderAheadLimit 0" bez navodnika, onda save as "user.cfg".

Ne brinite nece igra nista losije izgledati, ta opcija sluzi da u slucaju masivnog fps dropa CPU pre rendera animaciju cursora, tj. da se cursor krece iako igra vama laga. U teoriji to tako radi, no naravno nema utjecaja ako nemate fps dropove. Tako da igra izgleda isto i dalje

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 15:30 (D3lBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
D3lBoy kaže...

Tko ima problema sa CPU usageom evo privremeni fix dok cekamo patch ! U BF1 folderu napravite notepad file, u njemu kopirajte ovo "RenderDevice.RenderAheadLimit 2" bez navodnika, onda save as "user.cfg".

Ne brinite nece igra nista losije izgledati, ta opcija sluzi da u slucaju masivnog fps dropa CPU pre rendera animaciju cursora, tj. da se cursor krece iako igra vama laga. U teoriji to tako radi, no naravno nema utjecaja ako nemate fps dropove. Tako da igra izgleda isto i dalje

Evo jesan i sad mi sve medalje koje san ima opet zaključane 

Lipo si me sjeba bogami

16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Evo malo taktike na terenu. Domination Assault + Medic kombinacija K/D 27

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

A upravo to... BC2 sam pegalo non stop do izlaska 3, nju sam peglao malo više od godine dana, dok 4 malo manje... Nadao sam se izlasku BC3 ali me na kraju boli kuki... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
11 godina
neaktivan
Volume kaže...
D3lBoy kaže...

Tko ima problema sa CPU usageom evo privremeni fix dok cekamo patch ! U BF1 folderu napravite notepad file, u njemu kopirajte ovo "RenderDevice.RenderAheadLimit 2" bez navodnika, onda save as "user.cfg".

Evo jesan i sad mi sve medalje koje san ima opet zaključane 

Lipo si me sjeba bogami

To nema veze s tim...

14 godina
CroL1k1n7 kaže...

Evo malo taktike na terenu. Domination Assault + Medic kombinacija K/D 27

Nema tu ni medica ni assaulta već villar perose god guna.

Video pokazuje kako uz osrednji skill imati bolesatn kdr, jer ti igra da pušku, čisto da nabiješ kdr i osjećaš se kul.

Battleront stye.

Svaka čast, btw. bez obzira na easy mode gun.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
12 godina
protjeran
Battlefield 1

...sorry bat jebiga, najbolji fps nije nista otkljucavao nit imao ikakve medalje i virtualne pare..... rokalo se iz zabave ne za medalje.... wow-izacija svega dovodi da vam je bitnije skupljanje od rokanja.... ne hebem to uopce, dovoljno da na semaforu pise 1:0

dc hejter
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Da, kao i mnogi, prebacio sam se sa COD-a na BC2 i od tada udaram po BF-u.

Izgleda da moram mijenjati žanr kao kolega što je tek počeo BF rokat pa mu je super.

Doduše, prije dvije godine sam to napravio sa FIFOM koju igram prilično - više nego BF-ove u zadnje vrijeme.

Iskreno, meni se više povraća od BFa, al igram ko neki ovisnik, iz navike. Kad želi promjenu upalim Ninteno Wii đuskam na Just dance sa štucnama na nogama! 

13 godina
fila2208 kaže...

Video pokazuje kako uz osrednji skill imati bolesatn kdr, j

Ja tu nikakav skill nisam vidio.

Jedino što sam primjetio je da lik ne zna ni hodati, a panjevi mu samo nailaze na hero pickup.

Doduše, pogledao sam video do pola jer mi je nezanimljiv - možda na kraju pokaže skill, a ovo na početku je samo gluma?

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Video pokazuje kako uz osrednji skill imati bolesatn kdr, j

Ja tu nikakav skill nisam vidio.

Jedino što sam primjetio je da lik ne zna ni hodati, a panjevi mu samo nailaze na hero pickup.

Doduše, pogledao sam video do pola jer mi je nezanimljiv - možda na kraju pokaže skill, a ovo na početku je samo gluma?

Glumim da sam pristojan, kad sam vidio da je uzeo villar perosu, pa prebacio na kraj i vidio da je i dalje ima znao sam da je to to. Dice je dao besplatan killstreak ljudima, da i oni budu jebene kdr mašine kao ti recimo.

13 godina
neaktivan

Vi sta imate problema sa naglim padom FPS-a...izgleda bf1 ima neku vrstu CPU leak..odnosno bolje performanse igra daje kad se drzi vsync ili limitira FPS na recimo 60-75, jer bez toga bf1 jednostavno tjera sve komponente u maksimalni rad, i ekipi sa i7 zvjerima dodje cpu usage na 100%, a po benchovima je dokazano da bf1 tako rec treba 4 malo jace jezgre i da mu sigurno netreba 100% usage od najaceg i7.

To sam ja skuzio i na svom FX-u...nakon par sati igranja bez vsynca igra se jednostavno uspori i FPS pocne padat, al ako igram sa VYSNCOM na 75, igra ce radit kako spada doslovno danima sta se tice FPS-a.. Isto tako, veci padovi fps-a se osjete bez vsynca, kad mi je recimo fps 90, i onda se desi kaos na mapi i FPS padne na recimo 60-65, dok kad mi je zakucan recimo u 75, i desi se kaos past ce mozda na 65-70 al necu osjetit taj pad, odnosno nece bit vidljiv u skipanim frejmovima.

Origin ID: ReaLazio
11 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Vi sta imate problema sa naglim padom FPS-a...izgleda bf1 ima neku vrstu CPU leak..odnosno bolje performanse igra daje kad se drzi vsync ili limitira FPS na recimo 60-75, jer bez toga bf1 jednostavno tjera sve komponente u maksimalni rad, i ekipi sa i7 zvjerima dodje cpu usage na 100%, a po benchovima je dokazano da bf1 tako rec treba 4 malo jace jezgre i da mu sigurno netreba 100% usage od najaceg i7.

To sam ja skuzio i na svom FX-u...nakon par sati igranja bez vsynca igra se jednostavno uspori i FPS pocne padat, al ako igram sa VYSNCOM na 75, igra ce radit kako spada doslovno danima sta se tice FPS-a.. Isto tako, veci padovi fps-a se osjete bez vsynca, kad mi je recimo fps 90, i onda se desi kaos na mapi i FPS padne na recimo 60-65, dok kad mi je zakucan recimo u 75, i desi se kaos past ce mozda na 65-70 al necu osjetit taj pad, odnosno nece bit vidljiv u skipanim frejmovima.

Ne vsync, jer radi input lag, i baš se osjeti kad se kreces. Ali znam na sta mislis, to je naj bolje da u gore navedeni user.cfg zaljepite "gametime.maxvariablefps 75". Bezveze sam stavio 75, mozete na koliko god zelite, 144 ako imate takav monitor. Također Borderless nekima pomaže umjesto fullscreen

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 16:20 (D3lBoy).
14 godina
Battlefield 1

Nema veze s time. FPs mi je lock na 70, config je postavljen, grafičke opcije portiktane.

Igra radila odlično, sa minimalnim dropovima. Jučer neigrivo postane, meni uspori sve, nekim dečkima ono do ispod 30.

Kako to odjednom, ne kužim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ram minimalno 8gb, background programi i browseri sto manje, shadowplay instant replay ugasiti. Koristiti DX11, meni sve u svemu igra super radi ali....

16 godina
fila2208 kaže...

Nema veze s time. FPs mi je lock na 70, config je postavljen, grafičke opcije portiktane.

Igra radila odlično, sa minimalnim dropovima. Jučer neigrivo postane, meni uspori sve, nekim dečkima ono do ispod 30.

Kako to odjednom, ne kužim.

Ja sam probao isto sa configom lockati fps na 60 i igra mi nenormalno loše radila, izbrisao sad to govno i sad opet sve ok. Možda to jebe.

Od onda nikakvih problema sa performansama.

D3lboy volume te trolla, on ti ni nema igru, a kamo li medalje

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 16:54 (Jack Sparrow).
11 godina
neaktivan

Hahah ma primjetio sam. Ugl. kao sto sam rekao nemoj vsync jer lose radi, iskljuci ga i capaj fps na malo vise u .cfg Bolje radi igra.

13 godina
Battlefield 1

Ostarili ste i gotovo. Niti jedna igra vam više nikad neće valjati i to  je to. Jedino ja i Mrski sve mlađi i mlađi. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...

Ostarili ste i gotovo. Niti jedna igra vam više nikad neće valjati i to  je to. Jedino ja i Mrski sve mlađi i mlađi. 

Vas dva ste tolko stari da vas je stric Alzheimer savladao tako da vam je svaka nova igra uuuu iiiiii yupiiii!!!!!

12 godina
Soldier977 kaže...

U pravu si nijedna igra poslije Bad Company 2 mi ne valja, mislim ovaj BF1 je ok ali meni fali Atacama dezert

neda mi se
13 godina
neaktivan

Kad klinci sa COD-a dodju u BF1 pa se na chatu zale da nema famas hahah..i da je igra sranje jer su oruzija neprecizna :D

definitivno sam za uvođenje obaveznog testa inteligencije prije kupnje igara, ili pristupa internetu.

13 godina
mrfloyd kaže...
Soldier977 kaže...

Vas dva ste tolko stari da vas je stric Alzheimer savladao tako da vam je svaka nova igra uuuu iiiiii yupiiii!!!!!

I ti s nama 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
TheDarkSide kaže...

Kad klinci sa COD-a dodju u BF1 pa se na chatu zale da nema famas hahah..i da je igra sranje jer su oruzija neprecizna :D

definitivno sam za uvođenje obaveznog testa inteligencije prije kupnje igara, ili pristupa internetu.

Ili kad napise da si cheater jer si ga one shooto sa sacmaricom na pola metra :D ili meni vrh, kad ti kaze da te ne vidi na mapi :D :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan

Igrao onaj operation oil of empires, tako nesto..pa to je opci kaos...al doslovno...neigrivo koliko ima kaosa na ekranu..posebno sa onim mortarima...kuce, zgrade se samo ruse...i to na 40 man..mogu mislit sta je na 64 hahah...

13 godina
Battlefield 1

Do sad sam moga ali sad više nemam OSD od MSI afterburna u igri,jel ima netko sličan problem??

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Do sad sam moga ali sad više nemam OSD od MSI afterburna u igri,jel ima netko sličan problem??

Meni se znalo desit da mi se sam od sebe resetira povremeno, pa sam morao ic na monitoring i opet postavljat..i onaj rivatuner statistic server isto.

14 godina
TheDarkSide kaže...

Ima famas samo se zove automatico....

zar nisi ti došao s coda isto? 

17 godina
Battlefield 1

Tko se hoće malo odmoriti od BFI-ja, evo mu prave igre:

Upozorenje - 18+

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
TheDarkSide kaže...

Ima famas samo se zove automatico....

zar nisi ti došao s coda isto? 

Na BF sam dosao izlaskom BF3..tako da to je bilo prije 5 godina. Koliko god da sam fan COD-a..dvojka i cetvorka, kad vidim i shvatim da netko drugi ima bolji proizvod prebacim se, necu nikad dozvolit da mi fanbojizam diktira sta cu igrat i da cu se zavaravat da je nesto bolje, samo zato jer sam fan toga, kao i sa PES-om..igrao sam oduvijek PES..al od izlaska fife 11 sam na istoj franšizi. Trenutno je BF ono sta mi je dobro i sta me vuce al se nadam i da ce COD napokon napravit nesto kako treba, jer bolje igre znace veca konkurencija a to u globalu bi trebalo samo nama ic u korist. 

15 godina
191x7 kaže...

Tko se hoće malo odmoriti od BFI-ja, evo mu prave igre:

Upozorenje - 18+

Koji k ?

MadeInCroatia
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice