Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.258.862
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 1
M4X kaže...

i moram priznat da mi ipak fale m16 rds,kobra itd.,također mi nedostaje rpg i lock on oružja za tenkove i avione...

Ja sam bas odusevljen sto toga nema. Malo odmora od svega toga

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
hrka11 kaže...
Kill Frenzy kaže...

Prijatelj ima gtx970 i i5 4590,8gb i ima smikesno malo fpsa. Na high uz smanjeni AA mu pada i do 20fpsa. Stavio je zadnje drivere za grafu. Hel to problem sa driverima ili da idemo dalje kopat. Druge igre mu rade ok. 

Kod mene je slicna konf i ako ti se prijatelj ne pali na sto.vise fps.a i te gluposti onda nek upali vsync u nvidia control panelu i stavi lock na 60Fps i to je to.Kod mene radi kao podmazana jer mi ni ne treba vise,a inace bude izmedju 90-70 ovisi o detaljima kako postavim.Jos sam neke gluposti podesio i nemam problema nikakvih.A danas cu instalirat najnovije drivere pa cu vidit sta ce bit.

Inace igra je perverzija.

Mrski kakva je tebi igra?

Znam ali dzabe mu vsync u nvidia control panelu kad mu fps pada i do 20

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
Battlefield 1

Ekipo..kako otkljucavam oruzja (recimo za snajperistu)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
walentkane kaže...
LeftY_CRO kaže...
walentkane kaže...

Sto znaci ono view distance kad se koristi snajper, porihtava se sa tipkom V na tipkovnici? Nisam dosad igrao BF serijal pa ne kuzim dal na sto to utjece?

udaljenost, mjenjas udaljenosti s obzirom kolko ti je protivnik kojeg gadjas daleko

Na koji nacin se to procijeni? Kad vidim prorivnika u daljini i dok ja razmislim dal je 75m ili 150m udaljen, dok promijenim i naciljam, vec je nestao odavno.

od oka, vidis kolko ti metak pada dok ga gadjas, ako padne puno ispred njega povecas distance dok ne pogodis pravu

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
16 godina
Battlefield 1

Imam osječaj da će bf1 podbacit jer gledam da su rijetki od suboraca uzeli igru uz to zahtjevna i skupa na što se najviše prigovara. Tema I svjetski rat je također mnoge odbila.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 9 hvala 0
15 godina
dery kaže...

Imam osječaj da će bf1 podbacit jer gledam da su rijetki od suboraca uzeli igru uz to zahtjevna i skupa na što se najviše prigovara. Tema I svjetski rat je također mnoge odbila.

Smanji malo dozivljaj

prvo kupi ( 40 € ) i provaj onda mozes srat po igri koliko oces

ali samo rekla kazala

Samsung S6 Edge+
11 godina
dery kaže...

Koje mnoge?

Evo ovde u temi cila ekipa je uzela,samo voljum nije,a oce i svi su odusevljeni.

Mrski ce ti najbolje rec kakva je igra ako bude raspolozen.

bf4: [G] hrka11
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Meni igra sada radi na 100+ fps-a, ukoliko imate AMD grafičku morate igrat na DX 11 dok ne fixaju...

Jučer igram Amiens i na objective C je bio tako neki jebeni bug, oko cijelog pointa je bilo prejako sunce i ne vidiš kurca, znam zvuči smiješno, ali nisi mogao gledat prema tom objective-u... 

Šteta što nisam slikao :( ... molite se da Vam se to ne desi, jer objective C više nećete moć igrati cijeli game..

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/36348/annoying-bright-light-glich-only-on-amiens-confirmed-by-people-with-amd-gpus

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lange kaže...

Ekipo..kako otkljucavam oruzja (recimo za snajperistu)?

Igraš sa scout klasom što više, igraj PFTO (play the fucking objective) i rank up ćeš brzo, kad otključaš 2-3 lvl moći ćeš kupiti oružja sa War bondsima koje dobivaš pri svakom lvl-up, svako oružje košta 200 bondsa..

Bene docet, qui bene distinguit.
12 godina
molnyi kaže...

Meni igra sada radi na 100+ fps-a, ukoliko imate AMD grafičku morate igrat na DX 11 dok ne fixaju...

Jučer igram Amiens i na objective C je bio tako neki jebeni bug, oko cijelog pointa je bilo prejako sunce i ne vidiš kurca, znam zvuči smiješno, ali nisi mogao gledat prema tom objective-u... 

Šteta što nisam slikao :( ... molite se da Vam se to ne desi, jer objective C više nećete moć igrati cijeli game..

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/36348/annoying-bright-light-glich-only-on-amiens-confirmed-by-people-with-amd-gpus

meni se to 2 put do sad dogodilo, prvi put je bilo bijelo

a drugi put ovako crveno 

16 godina
odjavljen
pasko kaže...
dery kaže...

Smanji malo dozivljaj

ali samo rekla kazala

Čekaj malo, onda to što smo igrali betu nam ne daje za pravo komentirat da nam je igra sranje nego bi morali iskeširat 40 eura i onda reć - ne sviđa mi se?! LOL. Uostalom, igru ne kupujem zbog ekipe nego zbog sebe. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
13 godina
Battlefield 1

Nisam siguran da li sam vam već  rekao ali meni je igra super

Moj PC  
10 0 hvala 7
15 godina
b00 kaže...
molnyi kaže...

a drugi put ovako crveno 

To M4X igra sa red dotom.

12 godina
protjeran
Battlefield 1

Jos tamo od 2004 i dobrog starog AAO nisam bolju pucacinu igrao. A radi perfektno sa gtx960 i i5 3570k - nikakvih problema, sto mi je upravo nevjerojatno za ganc novu igru od Dicea.

dc hejter
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
molnyi kaže...

ja igram iskljucivo na dx12 jer na 11 imam jako cudne frame dropove dok 12 mi radi super

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
16 godina
pasko kaže...
dery kaže...

Smanji malo dozivljaj

ali samo rekla kazala

Nisam ništa rekao protiv,dapaće meni se sviđa, ti reagiraš kao da te ea plača za promiđbu,a beta po tebi nije bila proba.

kradem mine iz minskog polja
14 godina
Mrski kakva je tebi igrica, jesi pobra masline

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

sutra po igru do gameshopa,pa popodne do fkk,ali navecer 6 sati bf1.. ako ima tko volje da vodi njubaru koja pucacinu nije igrala od cod 4(ali je bio prokleto dobar tamo),nek se javi u inbox.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
molnyi kaže...

pises gluposti. ja igram na dx12 ultra detalji bez problema sa 8 gb rama..  igra ima bugova ali dx12 radi uredno

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 15:17 (=xfact=).
13 godina
Battlefield 1

Nije loše koliko sam mislio da će biti nakon bete, za sada mi je solidna zabava, no još uvijek nisam siguran da će ovo trajati kao prošli nastavci. Još uvijek smatram da su tenkovi pretjerani, a  ne pomaže ni činjenica da sa onim rocket gunom (ili kako se zove) moraš leći da bi opalio i sve skupa odvratno dugo traje, a mali tenk je poprilično mobilan. I onda mu naneseš 20 dmg.. I nekako su mi retardirani dreadnoughti, vlakovi i ta sranja, pogotovo brod.

Na mojoj konfi radi bez greške na high, nisam stavio ovaj zadnji driver od nvidie, dx11.

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 15:35 (ElektričnaOvca).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

ne pise gluposti, meni je na dx12 igra bila koma, od trzanja do nestajanja komplet screena, bla.. prebacio se na dx11 i sve ok..

btw Amiens mi je najdraza mapa, i nesto def nije odradeno kako treba kod C zastave..  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
M4X kaže...

i moram priznat da mi ipak fale m16 rds,kobra itd.,također mi nedostaje rpg i lock on oružja za tenkove i avione...

Jer zamisli kakav bi to bio WWI da su imali sve to.
Ajde ne prdekaj.
Ako ti se ne sviđa, ne igraj.

Prema tvojoj logici "Igrao bih na konju ili u cepelinu ali bi lockao s Javelinom oklo sve moguće"

Bravo kralju

Batllelog: sudy_freak
10 godina
Battlefield 1

Ljudi molim vas za pomoć, jel netko od vas kupovao igru na g2a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa mora biti zahtjevnija kako bi onda isli naprid sa boljom grafikom boljim zvukom tj. kad bi uvik igrali sa istom konfiguracijom

sa vremena na vrijeme se treba obnovit a bf1 ko jedna vrhunska igra zasluzuje obnovu

, kako skupa pa uvik igre kostaju slicno jos od kad sam uzeo bad company 2

40€ za sate i sate zabave uopce nije skupo

a onog drugog provokatora uopce necu komentirat

Samsung S6 Edge+
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 15:56 (pasko).
16 godina
odjavljen
pasko kaže...

Pa mora biti zahtjevnija kako bi onda isli naprid sa boljom grafikom boljim zvukom tj. kad bi uvik igrali sa istom konfiguracijom

sa vremena na vrijeme se treba obnovit a bf1 ko jedna vrhunska igra zasluzuje obnovu

, kako skupa pa uvik igre kostaju slicno jos od kad sam uzeo bad company 2

40€ za sate i sate zabave uopce nije skupo

a onog drugog provokatora uopce necu komentirat

Uvrijedio si se?

dery  igra uopće nije zahtjevna. Na mojoj konfi leti na ultra ali uzalud mi to kad ne mogu probavit setting al ok, ne brinem se baš jer doć će, poznavajući EA, neki spinoff serijala... Samo... Valjda neće biti Constantinopol - field 330 b.c.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 16:05 (skank666).
12 godina
b00 kaže...
molnyi kaže...

a drugi put ovako crveno 

Isto mi se desilo danas, samo zuta boja, i onda na kraju pozelenio ekran ali mogu igrat. Vec sam mislio da mi graficka crkava, napravio restart i onda je dobro..

Battleog - 191silvinjo
14 godina
neaktivan
playjob kaže...

Yes. Kupili smo, dobili smo, igramo... 

BF4 & BF1 - Tonyhrv
10 godina
tonik kaže...
playjob kaže...

Yes. Kupili smo, dobili smo, igramo... 

Za koju si državu kupio? I jesi platio VAT?

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

kojima steka dx12, mozad nemate true dx12 support pa zbog toga...

ne znam, meni bolje radi na 12 nego 11 a kolko znam 3XX serija je prva dobila pravi dx12 support

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
playjob kaže...

ja preordero sa g2a

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice