Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.250.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 1

DooM49

BATTLEFIELD 1 GAMEPLAY MULTIPLAYER TANK

Dobro je, avioni se mogu skinuti s jednim pogotkom :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 20:54 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
CyberDemonVZ kaže...

Eno mrski ugasio origin account od bijesa...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Eno mrski ugasio origin account od bijesa...

A Volume napravio preorder.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 1

LevelCap. Puno novosti.

Nema commandera, ali još rade tim "templateom". Valjda pucanje artiljerije, il nešto slično što je inaće radio Commander.

Mortar postoji.

"War bonds" unlock. Lova. Zašto, ne zna se.

Skinovi za konje :D

Konji u multiplayeru.

Dva tipa rade "charge". Pobjeđuje onaj koji je kasnije počeo.

Napad hladnim oružjem od iza, kill. Napad sa strane, zamah i ozljeđivanje.

Padobrani - samo iz aviona. Više se ne otvaraju s večih visina.

Možeš ubiti nekog kad se penje u tenk.

Sa špricom oživljavaš, al možeš i ubiti.

Svaka kasa ima gas masku. Smanjuje vidljivost i zatomi zvuk.

Kad protrčiš kroz zapaljivo granatu tvoji vojnik počinje gorjeti.

I još puno toga!

Moj PC  
2 1 hvala 6
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

DooM49

Samo si ljubomoran jer ne znaš voziti avion

14 godina
MRSKI kaže...

Nema veze, bitno da ja tebe mogu one shot prizemljit

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

DooM49

Hahaha.. pa možda i imaš pravo :D

Veli lik da su igrali 4K na 144Hz.

Valjda si je malo povuko od Snoopa.

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ljudi ne naručujte! Hindenbur... ovaj cepelin, na Cyberovoj snimci izgleda jako sličan levolutionu. Treba se imati skrupula i ponosa. Ne dajte da vas yebu opet s levolušonom.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 23:26 (Ikarus01).

1 0 hvala 0
13 godina
Ikarus01 kaže...

Ljudi ne naručujte! Hindenbur... ovaj cepelin, na Cyberovoj snimci izgleda jako sličan levolutionu. Treba se imati skrupula i ponosa. Ne dajte da vas yebu opet s levolušonom.

Mene je jako sličan gigantskom dildu

13 godina
MRSKI kaže...
Ikarus01 kaže...

"Mene je..."!!?! 

Je boljelo?

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...
Ikarus01 kaže...

"Mene je..."!!?! 

Je boljelo?

No pain no game

13 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
Ikarus01 kaže...

Ne bih znao. Moji partneri bilo mušli ili ženski nikad nisu imali potrebe za tim "pomagalima".

Stvarno ne znam kako izgleda i ne bih to mogao prepoznati.

Valjda ih izgleda mogu sam zadovoljiti. Nego reci kako ti za to znaš, to netko tvoj koristio?

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2016 0:29 (Ikarus01).
12 godina
Battlefield 1

Znam da sam obeća da neću više dosađivat s ovim ali ne mogu ga gledat tako nisko pa vas molim još koji glas za BF4

http://www.bug.hr/master/toplista/

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ako je ovaj cist onda je i Baka Sliskovic djevac http://battlelog.battlefield.com/bfh/agent/unTicks3000/stats/1748070993/pc/

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
protjeran
Battlefield 1

A jeben ti život svaki dan mi se prdi i sad kad triba izvuć ovu baklju iz guzice nikako ni prnit ni posrat se.....

******YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A *******TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro

10 1 hvala 1
12 godina
14 godina
neaktivan

Hmm vidim ide samo kanale igrati pa mozda i nije.... ali zbog statsa mi smrdi jako... morao bi odigrati koju rundu protiv njega da znam vise... Nema madtoma on je zna naci sve o nekome .....

13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Hmm vidim ide samo kanale igrati pa mozda i nije.... ali zbog statsa mi smrdi jako... morao bi odigrati koju rundu protiv njega da znam vise... Nema madtoma on je zna naci sve o nekome .....

Ceco, sviđa mi se ovaj novi avatar. Pitam se što bi bilo kad bi Ćaća igrao košarku? Kolika bi mu bila Steal statistika? ^^

13 godina
Battlefield 1

Čučanje poslije trčanja - slide!

To sam čekao, radim preorder.

Vidiš svoje sjenu i ostatak tijela... toga nema u BF4 ili sam već toliko naviknut da ignoriram?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2016 22:54 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Tu su čak otišli i korak unazad. U BF4 si to mogao raditi u isto vrijeme

13 godina
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Tu su čak otišli i korak unazad. U BF4 si to mogao raditi u isto vrijeme

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

najvise od svega mi smeta ovaj wallhack. tj tagovi iznad neprijatelja. cemu to? nikad ozbiljne igre od toga dok se nemaknu neke stvari.

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2016 10:40 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Hajmo, da vidim, ko je još preorderao?! 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
=xfact= kaže...

najvise od svega mi smeta ovaj wallhack. tj tagovi iznad neprijatelja. cemu to? nikad ozbiljne igre od toga dok se nemaknu neke stvari.

To je bilo uvedeno kao dodatni poticaj za timsku igru. Vidis nekog, spotas ga i tvoj tim zna gdje je on.

Na kraju nije bas tak ispalo.

Izgleda da su to skuzili pa su osim Hardcore moda uveli i Classic. Imas mapu, normalan health, al nema trokutica. Steta sto nije bas zaživio. Mozda u BF1.

14 godina
neaktivan

Ja sam uzeo odmah na predstavljanju za 30€... Znam da nece biti jeftinije a budem ga svakako kupio... Sad ga vec nema ispod 38€

Soldier977 kaže...

13 godina
Battlefield 1

Općenito nisam našao puno videa sa avionima.

Kako je već rečeno imamo klasčnog bombardera sa pilotom i dva gunner seata. Dosta spor i slabo pokretljiv ali dosta veliki nered napravi na tlu gdje baci bombe. Bez gunnera skoro neupotrebljiv jer ga lovac vrlo brzo riješi.

Druga klasa je nešto kao attack plane (kombinacija gunn/bombe, a vjerojatno i rocketpods). Pored pilota tu je i rear gunner i možda bude i   interesanta kombinacija za igru. Pilotov mrmaljez ima dosta spor ROF, spore metke sa velikim dropom ali mislim da imaju popriličan splash damage kako za vozila tako i za inf. Pokretljivost puno bolja od bombera ali opet sporiji od lovca. Uz dobrog rear gunnera mislim da ga lovac neće tako lako oboriti

Za lovca i nema puno videa, osim ovog kratkog gameplaya. Jednosjed, najpokretljivijem od svih i sa gunnom sa puno većim ROF. Mislim da je on zamišljen samo za zračne borbe i da neće nositi preveliki damage za vozila i pješadiju.

kako cijelo vrijeme najavljuju iz DICE Papir/kamen/škare

Moj PC  
4 1 hvala 5
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ja preorderao. Ovako ili onako bi ga uzeo kao i većina vas nemojmo se lagati. 

sake08
13 godina
neaktivan
maxis kaže...
Soldier977 kaže...

Ja ga ne bih samo tako uzeo, u mene se ima načela. Tri večere minimum.

15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Sad ga vec nema ispod 38€

Na Juznoafrickom Origin store-u BF1 Standard Edition je 600 randa~40$~35eura, Early Enlister je 850R.

14 godina
maxis kaže...
Soldier977 kaže...

Nije poanta u tome ko će ga uzeti, a ko ne, nego iz principa neću napraviti preorder. Ne kužim šta dobivate s tim, osim ako je samo stvar u tih par kuna manje? Samo im dajete doznanja da će te bit zadovoljni bilo kakvim govnom koje vam isporuče

Kupit ću igru kad je isprobam i ako mi se svidi, jebe me se za pišljivih desetak eura više - manje

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice