Bio sam premlad da bi se koristio forumom,moje isprike,hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tko, šta, gdje i kako?!
Čekaj da pogledam u čarobnu kuglu pa ti javim
šta to miriše?? ...aaaa, karton....
Odličan!
ma to ti je kod ona dva zatvora mala jednostavno nece kada treba spasiti dr young ili sta vec a ona vrata su blokirana idem kroz otvor i izadem ali gore ima jos jedan otvor i nece se prikazati F nego x na F ali je pirat mozda je do toga batman arkham asylum eto tko sta gdje i kako
Aha, sad znamo koja je igra... Jebote, koji lik...
Dakle, koliko sam ja skužio, ovaj talent igra Batmana, ima piratsku verziju i misli da mi možemo čitati misli.
Baš lijepo.
Dakle, koliko sam ja skužio, ovaj talent igra Batmana, ima piratsku verziju i misli da mi možemo čitati misli.
Baš lijepo.
to ti je reputacija bug foruma.
ovdje ljudi sve znaju prije nego i pitaš.
samo dođi.
ma ne ja nemislim da vi njoj citate misli pa nisam toliko smotan nego ako netko zna neku fintu ili tako nesto a ako nezna nema veze snaci cu se ja
Tek sad vidim da dijete ima 9 godina, stoga mislim da smo bili prestrogi.
Što se tiče igre, ako neće da na pojedinim mjestima da F za grapple, to je do verzije igre, trebaš skinuti cra*kfix i onda new game.
Ta-na-na-na-na-naa-naaa, Beetman, Betmaaan, Betmaan....
Sjećate se ove legendarne serije?!
LoL a nu ih, kako se mogu borit s ovako jadnim misicima? Ja mislim da je batler najjaci.
LoL a nu ih, kako se mogu borit s ovako jadnim misicima? Ja mislim da je batler najjaci.
A bolje i to nego kad George Clooney ima bradavice na kostimu. Sry za offtopic.
nije ti to koliko ja imam godina da budete prestrogi igrao sam ja razne igrice zato samo sa ovom imam problem
A jel možda imaš problema i sa 'glide'-anjem pošto je pirat u pitanju?
(to ti je kad skočiš sa neke platforme pa kliziš po zraku sa raširenim plaštom)
ne to mi je sasvim uredu glide.
Oprostite za offtopic ali vidim da ste spomenuli ovu staru Batman seriju pa da vas pitam. Jel zna netko gdje ima za skinuti Batman crtani film. Mislim na onaj serijal koji je išao na Cartoon Netwoorku, a mislim i da je jedno vrijeme išao i na HRT-u?
Oprostite za offtopic ali vidim da ste spomenuli ovu staru Batman seriju pa da vas pitam. Jel zna netko gdje ima za skinuti Batman crtani film. Mislim na onaj serijal koji je išao na Cartoon Netwoorku, a mislim i da je jedno vrijeme išao i na HRT-u?
Vjerovatno ima na thr-u...možda
E ljudi moze pomoc?Instalirao sam Batman AA i sad imam bug sa dialozima.Uopce ne cijem ljude kako govore!!!Help,pelase!!
to je problem do igre, vjerovatno na surround zvučnicima radi kako treba.
ovisi iz kojeg kuta sugovornik govori, bar je tako bilo kod mene
ja također imam problema sa "use F" na isto imenom ventilacijskom odvodu,takoder od malo prije imam problema sa glide-om....lol....cini se da ce morat ici ori điđi