BalkanCraft [MineCraft Server]

poruka: 24
|
čitano: 14.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
BalkanCraft | 1.7.2 | HG | Factions | Custom Made

Ime Servera: BalkanCraft

Vlasnik:Vengeanceonall

IP:balkancraft-mc.info

Web: http://balkan-craft.com

Dobrodošli na BalkanCraft, balkanski (Ex-Yu) server koji radi 24/7 s minimalno laga. Podršku Vam konstantno pruža naš Admin Team. Server je Survival / Factions u kojem je dozvoljen PvP izvan Spawn regije. Server se sastoji od početnog grada (tzv. spawna) i neograničenog svijeta koji je samo na Vama da istražite. Na našem serveru se također nalazi poznati Hunger Games u kojem se 24 igraca bore do smrti. 
Na našoj Web stranici možete prijaviti grifanje Admina, rankova ili običnih igrača te će sankcije biti podnesene. Isto tako, na Web-u se nalaze razne nagradne igre. Na serveru ne postoji nijedan nelegalno dobijeni item. To je naš adut. Razvili smo privatni plugin koji briše sve nelegalno dobijene stvari iz Vašeg inventory-a, chesta, equipmenta. Također, sekundarni, nazovimo to tako, adut našeg servera je Factions plugin. Koji je Faction najmoćniji? Presudite sami! Uživajte na serveru!

Video:

BalkanCraft 1.7.2

Spawn Spawn
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 16:05 (Vengeance).

1 2 hvala 0
14 godina

Vec igram par dana na serveru i server mi je super, ali imate reterdirane moderatore. Minam i lik se samo tp do mene i ubije me i uzme mi sve stvari.

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako imaš problema s nekim od Modova napiši pa ću ja popričati s njim.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dodali smo Shop!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Napokon smo napravili našu službenu web stranicu! http://balkancraft-mc.info

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bump :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bump :P 

P.S. Dodali smo i Vanilla server. Tko hoće na whitelist-u nek' mi pošalje ime u PM.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sve je bilo dobro do danas kada se server prvi put restartao... Od tada su poceli sami problemi... Prvi kada se server restartao su mi nestali svi itemi iz invertory-a i iz ruke,pa oklop koji sam imala na sebi itd.... OK , no big deal about this,ali kada se server drugi put restartao bilo je veća koma...Naime nestala mi je cijela baza koju sam sagradila sa: ToothBrushGuy123,RealMadrid,Giolu,matoumanleboss i ostalima...Dali smo više od 1000 bc za Faction i bazu i onda ovo...Molim vas ili nam vratite sve ili nam dajte creative na 1-2 dana da dopunimo stetu...

Hvala!

Maja_CRO

Minecraft is MY LIFE :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Žašto kada želim uću u server meni piše crvenim: Can`t reach server. Može pomoć?

Minecraft
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 15:05 (Sasa123).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Huh...puno se stvari izdogađalo od mog posljednjeg posta.

Prijavljujte se na server isključivo s ovom IP adresom: balkancraft-mc.info

Server postoji već 6 mjeseci te su nas ti mjeseci naučili mnogo stvari o serverima i zaštiti servera, a i njihovih igrača.

Nećete više vidjeti retardirano osoblje, hakiranje, x-rayanje ili nešto drugo.

Od sada, na vama je samo da uživate u PvP experienceu!  {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Na serveru smo popravili sve bagove vezane za creative i pokušaje hakiranja servera.

Također, uveli smo sustav ženidbe.

Isto tako, poboljšali smo neke opcije vezane uz Factione. 

Odsad vlasnici Factiona mogu postavljati zatvore, pravila, banove i warpove za ljude u istom Factionu. 
Za više info napišite /f help

Popravili smo lagove i sve slično vezano uz tehničke probleme.

Sada možete provjeriti laga li server samo vama ili i ostalima komandom /ping

Nadamo se da će vam se svidjeti naše preinake.

Novi video: 

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Yugoslavia - Craft [SURVIVAL,FACTIONS,PAINTBALL]

IP : mc.minecraft-balkan.com:25585
Sajt : www.minecraft-balkan.com

Informacije :
-Yugoslavia-craft je jedan od najboljih survival servera koji vam omogucuje pravi survival mod
bez laga i bez citera.Na serveru ima i paintball arena te su aktivni drop partyi i eventi poput dig i utrke konjima.
Server se locira u Hrvatskoj/Zagreb sa 32GBrama i za svakog igraca ima 1.5mbit.Dobra konekcija i dovoljno rama
posjetite nas,i zaigrajte pravi survival.Naravno kao i svaki novi igrac i vi cete sigurno htjet postat neki veci rank a mi
vam to omogucujemo,zaradite ADV rank tako sto izreklamirate server na 10 popularnijih stranica,portala i foruma (fb se ne ubraja).
Za svakog novog igraca [craftera] ocekuje ga startni kit koji ima sve osnovne stvari za prezivljavanje,te dobijete 1000$.Kad se malo
razvijete na serveru mozete i zakupit tezgu za 5000$ na /warp trade,vrlo uncinkovit nacin do para.Server ima statistiku koja prati
vas ping,power,online igrace,kolko vam treba xp-a do iduceg levela i top 5 pvp igraca.Uglavnom to je to,posjetite nas i zaigrajte
na pravom serveru di je grief dozovljen a warpovi nisu izgrifani,nema citera(privatni plugini) + pvp je dozvoljen,to su perfektni
uslovi za survival,a uz sve to imate i mobarenu da lakse zaradite XP i pare.Svaki dan mozete dobit i po 10 diamonda tim sto
votujete za server preko nase stranice,1 vote = 2 diamonda.Obicni crafteri na serveru mogu 5x setovat home te mogu
pisat u boji i na chatu i na signu,posjetite nas,ocekujemo vas.

Warpovi :
-survival,paintball,pvp,mob,shop,trade,pirotehnika,blackmarket,nether,end,encahnt,event,parkour

Rankovi :
ADV = free ako reklamirate
Donator = 1e autofly,/kit donator
Vip = 2e /fly,/kit vip,/speed,/hat,/d
Premium = 3e vip+ /repair,/feed,/workbench

Uplate se vrse preko paypal racuna ili uplate na posti sto vrijedi samo za bih i hrv.

Website : www.minecraft-balkan.com
Facebook : http://www.facebook.com/minecraftbalkancrafters

Go,go,go mi vas cekamo !

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Posjetite BalkanCraft, jedan od najpopularnijih Minecraft servera na području balkana.

Na serveru se nalazi mnoštvo plugina koje smo mi sami napravili.
Glavni atribut servera je Factions PvP survival te naše mini igre poput: igre skrivača, balkancraftbrosa i skywarsa.

Server trenutno broji 11 admina koji su uvijek tu da vam pomognu.

IP za spajanje na server: balkancraft-mc.info

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nova verzija BalkanCrafta, 1.7.2!

BIG UPDATE: Nova mapa!

Posjetite nas već sada! 

IP: balkancraft-mc.info

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Lijepo postignuće, 32. smo na gametrackeru!

Posjetite nas i vi :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Uskoro nam dolazi Božić, a Božićno vrijeme već je počelo! Naravno, pripremili smo vam brojna iznenađenja koja će se događati za vrijeme Božića i zimskih praznika. Za Božić ćemo vam kao poklon svakom igraču nešto darovati! Želite znati što? Saznajte tako da svakodnevno igrate na BalkanCraftu i pratite najnovije obavijesti na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/BalkanCraftMC

Naravno očekuju Vas i Božićni popusti na rankove:

Kralj: (prije 200) sada 150 kuna.

Vitez: (prije 100) sada 50 kuna.

Naravno, ako želiš već sada započeti avanturu na serveru bilo bi dobro da znaš neke dobre komande koje server ima:

Osnovne komande:

/kit starter (sve što početniku treba)

/auc start 1 (dajte stvar na aukciju)

/jobs join Zidar (zaposlite se)

/shop (otvorite Shop GUI)

Posjetite nas već danas!

IP servera: balkancraft-mc.info

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 19:41 (Vengeance).

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

Nikad neću shvatiti ovakve servere gdje odmah na početku dobiješ svu opremu, gdje je tu čar minecrafta?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koliko vidim nitko ne odgovara na pitanja kad sam u igri, mozda ce ovdje.

Jucer sam 2h gradio kucu, kopao i sve lijepo sredio da bi se danas spojio i ponovno pojavio na spawnu. Kako da se ponovno ( a to nije slucajno ili da setam bzvz uokolo ) da nadem opet kucu. Ili da ponovno gradim, ali da to postane moj HOME i da se tamo spawnam uvijek.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: BalkanCraft [MineCraft Server]

/sethome    a ako imas faction onda mozes i staviti /f sethome   pa je tamo home tj. spawn factiona.

For everything you gain, You lose something else.
13 godina
Re: BalkanCraft [MineCraft Server]
Strider-X kaže...

/sethome    a ako imas faction onda mozes i staviti /f sethome   pa je tamo home tj. spawn factiona.

Hvala puno ! 

13 godina

Ne kuzim jos na koju foru ovo funkcionira ali server mi nije nesto. Pola mape nema drveta, onaj dio koji ima je restricted ( WTF ?! ). Pola chestova sta nadem u drugim kucama je locked sa hebenom magijom, ali mojeg moze bilo tko unistit i odnjet ( 2 puta vec, tako da mi se niti neda igrat ). 

Server je ok, sve stima sa konekcijom, ali ta neka pravila mi ne izgledaju nimalo friendly. Das lovu imas sta hoces, nedas nista nek te raida ko hoce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

da li ja mogu na taj server

kerimi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Naravno da možeš doći na server, svi su dobrodošli.

Sime, jesi možda probao naredbu /tpr

Također, drugima ne možeš raidat chestove jer prvo moraš zauzeti to područje sa svojom frakcijom (Factions plugin)

Pretpostavljam da ti nemaš frakciju, stoga preporučam da pogledaš /warp tutorial i /warp ftutorial , nisu bezveze napravljeni.

Svi rankovi koji se prodaju su tu čisto da održi naš server na životu te da možemo podržati što više igrača.

Svi itemi koje ljudi kupe pravim novcem sastoje se od mačeva i oklopa koji se mogu craftati i enchantati legalnim putem.

Tako da, pozivam vas sve da nam se pridružite, ali prvo pročitajte sve što se nalazi u našem glavnom gradu kako ne biste naletjeli na neke probleme u divljini.

Lijep pozdrav!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Novi update: Prebacili smo se na najjaču mašinu za hostanje Minecraft server, 1270 V3 Xeon.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice