Back to the future - The game

poruka: 23
|
čitano: 3.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Iz nekog razloga, ove teme nema na forumu, barem je ja nisam nasao.

Mislim da je vrijeme da netko zapocne, jer igra izlazi 2. prosinca i izgleda odlicno, humor je na mjestu, a ja jedva cekam da se vratim malo u taj svijet :-)

Evo par filmica za pocetak, pa da razvijemo diskusiju :-D Ne vjerujem da sam jedini BTTF nerd ovdje :-D

http://www.gametrailers.com/game/back-to-the-future/13337

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...

10 0 hvala 10
17 godina
neaktivan
RE: Back to the future - The game
fenomenlan film, pogledao milijun puta i opet bih mogao milijun :D
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
Vidjet cemo kakva ce biti igra... ako bude dobra i budem uzivao... kupit cu je :)
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
protjeran

Ja msm da će igra biti fenomenalna

um caruje dok snaga ne popizdi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kazu da cemo moci posjetiti stare lokacije, da se igra razvija kroz nekoliko razdoblja, i ono najbitnije - nova je prica u djiru. Lloyd je voice actor, MJF nije bio dostupan.

Najvise me interesira dali cu moci koristiti DeLorean kako mi pukne i seliti se iz vremena u vrijeme - taj element mi je bio savrseno rijesen u The Maiac Mansion - The day of the tentacle.

A i DeLorean je nekako vise cool od WC-a :-D

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Kakvu igru napraviti od toga?

Pomalo mi je smijesno ovo.

Moj PC  
3 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
nekako sumnjam da ce biti dobra, nadam se da sam u krivu
Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dmanz kaže...
nekako sumnjam da ce biti dobra, nadam se da sam u krivu

Same. Skeptican sam sto se tice te adaptacije. Ali, volio bih da na kraju budem iznenadjen u dobrom smislu.

"If my calculations are correct... " {#}

A man without a religion is like a fish without a bicycle
16 godina
neaktivan

Dobro, ajmo provjeriti koje je sve franshize Telltale uboo, i kako zaradjuje:

- Monkey Island, remakeovi i novi epizodni dio... koliko ja znam, nitko se ne buni kako su igre lose.

- Sam & Max, nije bas popularan ali oni koji su igrali stari Sam&Max i dali sansu novome, definitivno nemaju za rec nista protiv shizofrenicnog zeca i psa detektiva

- Wallace & Gromit (nisam probao)

- ....neki drugi naslovi koje takodjer nisam proba...

Sto se mene tice, nemam ama bas niti jedan razlog vjerovati da ce igra biti losa, dapace....

7 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Dobro, ajmo provjeriti koje je sve franshize Telltale uboo, i kako zaradjuje:

- Monkey Island, remakeovi i novi epizodni dio... koliko ja znam, nitko se ne buni kako su igre lose.

- Sam & Max, nije bas popularan ali oni koji su igrali stari Sam&Max i dali sansu novome, definitivno nemaju za rec nista protiv shizofrenicnog zeca i psa detektiva

- Wallace & Gromit (nisam probao)

- ....neki drugi naslovi koje takodjer nisam proba...

Sto se mene tice, nemam ama bas niti jedan razlog vjerovati da ce igra biti losa, dapace....

monkey islande sam sve prosao osim cetvorke jer mi je losa, a sam i max igrao sam jedno 3 epizode i odlicno je

i ja to znam, ali ne kuzim kako moze izgledat igra na temelju tog filma, cekam gameplay trailer pa cu vidjet

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan
Ma sam i max... pre pre pre ludo...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan
Iskreno nemam bas prevelikih nada za tu igru al se nadam du cu bit ugodno iznenađen jer film je stvarno dobar
16 godina
protjeran

Trailer novi

pirate king
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Trailer novi

Kako fino izgleda :-D I ta fenomenalna muzika iz 80ih... uf, jedva cekam :-)

I am Jack's soft, narcosynthesized consciousness...
18 godina
Deus ex machina kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Trailer novi

Kako fino izgleda :-D I ta fenomenalna muzika iz 80ih... uf, jedva cekam :-)

Ja isto. Totalno vjerujem da će biti jako dobro.

Jučer sam baš pogledao prvi dio BTTF-a, sutra ću drugi a idući tjedan u neko doba treći pa sam obnovio sjećanja i spreman sam za igru. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
18 godina

Nisam neki gejmer, ali s obzirom da je riječ o mojoj omiljenoj trilogiji, mislim da će igra zaslužiti mjesto na mom kompu!  {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Za slucaj da ste propustili, prva epizoda je vani.

Nije jos na Steamu, ali ce uskoro... ja cekam :-)

Upravo kupio i instalira se! :-D

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 23:41 (Deus ex machina).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo HCL recenzija, više-manje se slažem s njima, zagonetke su stvarno prejdnostavne i neizazovne.

No igra stvarno daje ona BTF doživljaj i osjećaj, isplati je se probati, naročito ukoliko ste fanovi filma.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Evo HCL recenzija, više-manje se slažem s njima, zagonetke su stvarno prejdnostavne i neizazovne.

No igra stvarno daje ona BTF doživljaj i osjećaj, isplati je se probati, naročito ukoliko ste fanovi filma.

Moglo se i očekivati da će puzzleovi biti smješno jednostavni jer je igra namjenjena mainstream publici; demo je čak i uključen na najnoviji DVD release trilogije.

Mene samo zanima ako već toliko forsiraju "pojednostavljivanje" igara, zašto malo ne zasuču rukave i naprave "težu" verziju (kao nekoć prvo izdanje Monkey Island 2)? Oni koji hoće prošetat kroz igru nek se šeću, oni koji hoće nešto i igrat a ne samo gledat crtić da imaju tu i tamo neki puzzle vrijedan spomena, ili barem izrezane sve te sušte hintove kojima te igra obasipa čak i ako staviš "hints" na nulu.

Mislim, iskreno, koliko god volio Telltale igre (imam ih sve do sada izdane), mene je to njihovo potcjenjivanje počelo pomalo vrijeđati. Evo npr. scena iz Sam&Max 3. sezone:

Vrag drži intervju na zgradi (nebitno koji vrag i zašto drži intervju ak niste igrali). Sam ima inventori od tri predmeta, jedan od kojih je nekakav hot dog za kojeg je igrač tri sekunde prije saznao da privlači Godzillu-Maxa. Vrag napravi pauzu u intervjuju i spusti mikrofon. E sad, svakom igraču sa pola mozga je očito da Sam treba brzo zamijeniti mikrofon i hot dog ali ne - Telltale stavlja mikrofon u krupni plan i drži ga par sekundi. A onda  - ako si slučajno ostavio hintove uključene - Sam kaže "Hmmm... možda bih mogao zamijeniti mikrofon sa nečim 'ukusnijim'". Halo? Hoćeš da pustim miša pa da se igra sama nastavi igrati a da ja odem po kokice??

Navodno će Jurassic Park biti nešto totalno svježe, neki kažu više kao L4D nego kao point-and-click avanura. Živi bili pa vidjeli.

18 godina

Napokon sam i ja piknuo igru, povodom današnjeg izlaska druge epizode. Jedva čekam zaigrati.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Back to the future - The game
Danny_HR kaže...

Napokon sam i ja piknuo igru, povodom današnjeg izlaska druge epizode. Jedva čekam zaigrati.

Ajme majko, otkako sam kupio Magicku, ja sam i zaboravio da imam BTTF :-D :-D :-D

I am reflection of Jack's life, violently changing
16 godina
neaktivan
Re: Back to the future - The game

Hehe ja danas besplatno skinuo prvu epizodu LEGALNO pogledajte bugovu vijest pa si nabavite besplatno {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice