Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 469.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

E ovako mene zanima samo jedna stvar, sutra namjeravam kupit cd key AC 3. Pa me sad zanima kako ga aktiviram, našao sam na njušaklo special edition za 225 kn i tamo piše da se aktivira unutar same igre, znači ja mogu skinut igru s torrenta pa aktivirat key normalno ili baš skinem sa uPlaya?

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
atiHD kaže...

E ovako mene zanima samo jedna stvar, sutra namjeravam kupit cd key AC 3. Pa me sad zanima kako ga aktiviram, našao sam na njušaklo special edition za 225 kn i tamo piše da se aktivira unutar same igre, znači ja mogu skinut igru s torrenta pa aktivirat key normalno ili baš skinem sa uPlaya?

Vezano za ACIII, imaš poseban download manager (kojeg skineš s official stranice). Ili si nabaviš retail verziju igre, i kad pokreneš igru, otvorit će ti Uplay aplikaciju i pitat će te za key. Upišeš legalan key i počneš igrati.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
16 godina
atiHD kaže...

skines cistu verziju s torenta i kad upalis uplay trazit ce te kljuc, upises ga i to je to.

17 godina

bas mi je glupo sto ovi artisani mogu dobivat lvl-e samo onda kad ih nabavim sve, a to je po ovome sto sam procitao navodno sequence 9 buduci da jos nemam tailora, priesta i doctora. nemos se nacudit gluposti.

ista tako trebao bi nekakav quest da se osvoje oni fortovi u bostonu jer sam ih ja zauzeo mislim na pocetku sequence 8. ono sacica redcoats-a u fortu a oko njih hrpa patriotsa. malo blesavo

sto se tice price malo sam se pogubio buduci da sam dosta vremena proveo u frontier. kad pocnem od conora na drugom replay-u (dio koji po meni i pocinje pravu ac3 pricu) morat cu ili zapamtit ili bar stavit na papir sta se desava jer se bauljajuci po frontier-u izgubi masu vrimena i osjecaja za pricu.

inace ne znam jel ste vi primijetili ali meni nestanu arrows, traps i snares kad se pribacujem iz jednog podrucja u drugo. neugodno sam bio iznenaden kad sam vidio da nemam strijela i to taman kad su mi trebale.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

"Hello *****

Thank you for contacting Ubisoft Technical Support regarding Assassin's Creed 3.

In order to respond to this email, please update this incident (Please do not create a new incident).

This problem is related to ATI specific latest drivers. ATI should soon release a revised set of drivers which will address this issue. 

If you have any further queries or issues please do not hesitate to contact us again and we will assist you further.

Kind Regards,
Ubisoft Technical Support."

Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
k1klop kaže...

"Hello *****

Thank you for contacting Ubisoft Technical Support regarding Assassin's Creed 3.

In order to respond to this email, please update this incident (Please do not create a new incident).

This problem is related to ATI specific latest drivers. ATI should soon release a revised set of drivers which will address this issue. 

If you have any further queries or issues please do not hesitate to contact us again and we will assist you further.

Kind Regards,
Ubisoft Technical Support."

Op, op neko se je sjetio i nas. Čekam :)

ELS BLAUGRANES <3
17 godina

e da jedno pitanje... kako se ulazi u assassins guild kako bi ih poslao na zadatka... kaze otvori menu i stisni livi mouse buttno ali to meni ne radi

edit: skuzija

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 14:04 (Obi Wan).
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Pitanje za one koji su prešli New York west district liberation misije, dali je i kod vas kod završne misije toga regruta Connor ošišan na nulericu?

0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Ja, izgleda, imam sreće, konfa iz potpisa, Catalyst 12.4, 1920*1080, sve na max (uključujući AA) i igra radi 99% glatko (zna blago zaštekati na ponekom panoramskom cutsceneu, tipa sam dolazak u Boston; osim toga, jedan CTD do Sequence 4, inače se igra dobro ponaša).

Od većih bugova, jednu akciju sam morao da obavim bar 3 puta dok igra nije registrovala obavjen zadatak i konji se znaju zaglaviti na glupim mestima (obično ih skok odglavi); to da se likovi prosto pojavljuju na sceni je, na žalost, normalno, tako je bilo u sva 4 prethodna AC-a (doduše, čini mi se da sam osim pop-ina u ACIII video i pop-out, što je novost za koju nisam siguran koliko ima smisla).

Inače, priča je za sada dobra, jedan veliki obrt (da ne spoilam, ide cutscene i jedan lik nešto kaže i pomislim "Hm, neobičan izbor reči, zvuči skoro..." i onda *BUM*, sve naglavačke). Grafika je na nivou prethodnih delova (naravno, renesansni Rim, Firenca i Venecija su mnogo lepši od tek osnovanih američkih kolonija), upravljanje je minimalno tweakano da bi se izbelge neke nezgode iz prošlih delova, nisam siguran koliko uspešno, znam samo da se još nisam skroz navikao; mehanika je, uopšteno, vrlo slična kao i do sada, ali dobro prilagođena novom periodu (uz gotovo realističan reload time)... Sve u svemu, dosta dobro za sada. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Koji je najnoviji catalyst? ja imam 12.10 i kaže mi da je up to date.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

meni je napočetku sve normalno radilo i onda je počelo štekat, dali zna netko zašto šteka

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

12.10 je najnoviji WHQL sertificirani drajver. Najnoviji uopšte je 12.11 Beta 8. 12.11 bete generalno donose velika poboljšanja za seriju 7000, za ranije uglavnom ne; takođe, više ljudi je imalo problema sa beta 8, nisam siguran koja je najbolja niti gde se ranije mogu naći.

EDIT: @Dishonored: Ako ti šteka od Bostona, to je izgleda čest slučaj, kombinacija velike mape, loše optimizacije, a sasvim moguće i bugova.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 16:29 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pa dal se može to riješit

17 godina
Assassins Creed 3

Nigde nisam našao pravu analizu performansi. Video sam da neki kažu da spuštanje Environmental Detaila na high pomaže dosta.

Ako ne pomogne, dosta ljudi se žali na prethodnim stranicama, pa prelistaj, mada nisam video da je neko otkrio nešto previše značajno (ali nisam ni čitao sve). Uglavnom su na kraju spuštali komplet detalje i/ili rezoluciju.  {#} Lično bih prvo probao sa rezolucijom, mislim da prikaz time manje gubi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

gdje da spustim te detalje u igrici dal

17 godina
Assassins Creed 3

Ne znam napamet, ali imaš Options ili Settings sekciju u meniju pa pogledaj tamo grafiku. Elem, "otkrio" sam zanimljivu stvar, Vsync je izgleda on po defaultu!

Idite u svoj Documents folder, uđite u Assassin's Creed III i u ini fajlu prebacite VSync sa 1 na 0, ovo navodno mnogo pomaže!

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 16:52 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Da li je ovaj AC poslednji ili ce biti jos nastavaka ? :D

0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

To će bolje znati neko ko je prešao, ali ovaj bi trebalo da je poslednji koji priča trenutnu priču, dok bi za par godina trebalo da dobijemo nove nastavke sa potpuno novim zapletom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dishonored10 kaže...

Nemožeš ih falit, settings, graphics, samo ne možeš pristupiti kad si van anymusa, ili iz igre ili iz main menua.

Btw. Ivane, zahvaljuem za vSync.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

To će bolje znati neko ko je prešao, ali ovaj bi trebalo da je poslednji koji priča trenutnu priču, dok bi za par godina trebalo da dobijemo nove nastavke sa potpuno novim zapletom.

Završio sam igru (story) tako da ti mogu reć da je kraj napravljen tako da - igra mora i nemora imat nastavak (osobno mislim da je kraj odličan ali nedorečen (vjerojatno namjerno))...ali poznavajući ubisoft bit će još :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 17:43 (-zip-).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Bit će nastavaka, ali je ovaj dio trebao završiti ovu priču, sad, jeli nije saznat ću kad prijeđem.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Bit će nastavaka, ali je ovaj dio trebao završiti ovu priču, sad, jeli nije saznat ću kad prijeđem.

Zapravo ne kompletnu priču nego priču Desmonda u cijeloj ovoj priči - eto tako nekako {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 17:57 (-zip-).
12 godina
protjeran
dishonored10 kaže...

Hebote lijenčino isusova mrdni sam guzičendom i prelistaj koju stranicu unatrag! Usput popravi gramatiku i pravopis. I ovo nije igrica već igretina, koliko god imala svojih bugova.

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Sad sam probao odigrat prvu misiju u bostonu. Dobro je prošlo, imao sam oko 40 fps-a, možda i više, a onda pogledam unazad kad ono odjednom 20 fps-a, onda opet naprijed 40. Takav frame drop još nisam vidio nigdje, a kamoli u AC-u, u prošlim nastavcima nije bilo toga. Nadam se da će to popravit.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ma presao sam i ja :D Nego nzm hoce li biti nastavaka :D 

0 0 hvala 0
16 godina
Volvox kaže...

Sad sam probao odigrat prvu misiju u bostonu. Dobro je prošlo, imao sam oko 40 fps-a, možda i više, a onda pogledam unazad kad ono odjednom 20 fps-a, onda opet naprijed 40. Takav frame drop još nisam vidio nigdje, a kamoli u AC-u, u prošlim nastavcima nije bilo toga. Nadam se da će to popravit.

Upravo takve frame dropove ja imam,kada kontroliram Connora 40 FPS,okrenem se iza nesto ono slideshow :S

btw.divljina u igri je odlicno dizajnirana i ogromna,pogotovo sto zaradjujem od lova,jel moguce prosiriti kako prostor za strijele,municiju,poison strelice itd. ?

12 godina
Assassins Creed 3

Pozdrav!

Zanima me gdje se nalaze save fileovi od AC III, imam Windows 7 x32? :)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Marijano22 kaže...

Pozdrav!

to se i ja pitam

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 20:25 (MARKOcVp).
14 godina
MARKOcVp kaže...
Marijano22 kaže...

Pozdrav!

to se i ja pitam

Na uplayu?

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Igrao sam koji sat i pol,mogu reći da mi se igra sviđa,veliki plus je to što nema više rima,grčke,itd.Primijetio sam i da je malo drugačiji sustav borbe,što je isto dobro.Sad sam došao u Boston i neigrivo je,nadam se da će se to ispraviti da mogu dalje uživat :)

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice