ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 426.964
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
16 godina
ARMA II DayZ mod

Živ sam već više od 6 sati. Riješio 7 bandita, 1 protivnički helikopter (umalo i 2), zbog neiskustva u upravljanju helikopterom imali smo malu nezgodu (zabili se u bor), ali na neku sreću preživio sam heli crash (moja 2 frenda nisu bila te sreće) i ostao na 600 blood-a (frendovi se vratili i dali mi blood bag).

Kasnije smo lutali malo po mapi i vozikali se i spazimo dim i heli crash site i lika koji spušta helikopter i ide provjerit dali ima loota. Onak čekamo u šumi sa strane da lik izađe iz helija i zaletim se s đipom, lik krene trčat nazad i uđe u heli, ja se zabijem s vozilom u njega i njegov heli ekplodira, a ja prođem samo s krvarenjem od udarca. Lik pobijesnio u chatu {#}. Pokupio DMR od njega i druge vrijedne stvari, sakrio se sa strane i čekao druge žrtve da dođu provjerit  loot. Na tom mjestu u nekih 10-ak min sredio 2 snipera u ghillie suit-ima. Zatim pokupio frenda i otišli do stary sobor i kempali i čekali žrtve da dođu provjerit vojnu bazu. Došli 2 lika s helićem  i nisam se dobro pozicioniro i nakon što smo ispalili par metaka likovi se pokupili i ošli. (nisam znao da šator može blokirat metke {#})

Igra je odlična i svaki dan donosi nove avanture, a kad se još igra i s ekipom smijeh je zagarantiran.

Kasnije ubacim par SS.

Oba su pala Oba su pala
Ulazak u helić, naravno ja pilot Ulazak u helić, naravno ja pilot
15 sec kasnije... xD 15 sec kasnije... xD
Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 22:28 (AmonZero).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: ARMA II DayZ mod
Meni govno ne radi. Reinstaliral sam ali i dalje sere. Na notebooku radi ali notebook za razliku od desktopa ima 50% fps i nije mi gust igrat.
15 godina
NEW_MAN kaže...
Meni govno ne radi. Reinstaliral sam ali i dalje sere. Na notebooku radi ali notebook za razliku od desktopa ima 50% fps i nije mi gust igrat.

A koji je problem?

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ima kakva ekipa koja igra da se pridružim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

Ima kakva ekipa koja igra da se pridružim?

Ima, dođi kod nas na TS, IP: 62.104.20.184:10043 Pass: xxxlegioneri

DayZ Balkan server: 217.198.139.106:2302

Mamija_BiH
15 godina
neaktivan
mamija kaže...

Ima, dođi kod nas na TS, IP: 62.104.20.184:10043 Pass: xxxlegioneri

DayZ Balkan server: 217.198.139.106:2302

neće mi nać u comanderu server, daj mi napiši ime servera da probam tako nać

13 godina
ARMA II DayZ mod

Svaka cast ekipi na DayZ Balkan. ODlicno je danas bilo. Ima cak i video :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Svaka cast ekipi na DayZ Balkan. ODlicno je danas bilo. Ima cak i video :D 

Joj sta smo radili jbt haha, genocid smo napravili u elektru {#}

Ja i pero kasnije odemo do cherna i nađemo onu dvojicu iz elektra i roknemo ih opet hahaah.

Valja i video ubacit na yt :D

Sutra pero nastupa u elektru sa sjekirom(friendly) {#}

Mamija_BiH
13 godina
ARMA II DayZ mod

Dodem danas navecer pa cemo dalje sijati strah :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Evo dva mala videa pere kamikaze {#}

(u oba videa pokusaje da ubije igrače haha)

Sutra dolazi pravi video {#}

Mamija_BiH
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ovaj drugi video ja stojim i gledma iz helia i vidim da fcking avion ide prema meni :D DObro pa je pao prije ceste :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Podržaa li Arma II Operation Arrowhead DayZ?

I mali offtopic- u kojem ducanu ima za kupiti igru i po kojoj cjeni?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Raging-poopingbaby kaže...

Podržaa li Arma II Operation Arrowhead DayZ?

I mali offtopic- u kojem ducanu ima za kupiti igru i po kojoj cjeni?

Da, dayz se može igrat samo s Armom 2 OA ali se mora još skinit i free verzija Arme 2 s njihove službene stranice.

Za dućane u hr neznam, ali može ju se uzet u digitalnom obliku na steamu 15 eura trenutno.

http://store.steampowered.com/app/33930/

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
13 godina
neaktivan

Da nisi ti možda onaj lik koji je neki dan mjenjao Dota 2 invite za Armu 2 OA.... I to postao po steamu i forumu :)

Uglavnom imas na steamu, cijena ti je 14,99€ ili Arma 2 CO za 24,99€... Također bilo je 2 sniženja cijene na steamu mislim -40% ili čak -50% za praznike (sale). Dok u trgovini je nešto skuplje. Ili pak oglasnik. Ne znam što je tako teško sam pronaći?

Let it be
14 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Ima li kakav balkanski server da se dere :D dosta sam dobar igrac pa ak vam nije problem PM ip ili ime servera rado bi igrao :DD

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tinzy kaže...

Ima li kakav balkanski server da se dere :D dosta sam dobar igrac pa ak vam nije problem PM ip ili ime servera rado bi igrao :DD

Imaš iznad koji 5-6 postova sve ti lijepo piše ;)

Let it be
14 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Nevidim bas da igra tamo neko :S i nema nikog na tsu jeli ovo mozda samo sad ili bude ljudi ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

MAMIJA PUŠI RACKU

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 4:51 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina
Đapa club kaže...

Ja bi igrao, ali je mrak na serveru, a nemam baš ništa da se orijentiram pa mi se neda i glupo mi je. Frend je baš ušao samnom, ali smo odustali nakon 5min.

Orijentiraš se prema oblacima, uvijek putuju isto sa zapada prema istoku... Ako si uz obalu, isto nebi smio biti problem...

Može se i prema satu orijentirati, ali zaboravio sam kako.

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

I ja sam bio uso ali mrak je takav da nevidim nista xd na nijednom serveru nisam naiso na takav haha

0 0 hvala 0
13 godina
Sumnjam da je mrak na ovom nasem serveru kad je stalno dan. A stalno igramo. Preko vikenda bilo full akcije. Server se redovito resetira i odlicno je. Na ts.u smo vecinom naveceri i picimo. Pridruzi se pa cemo vidit ata s tobom :) Cesto znamo heliem ganjat svabe. Ali posto su se neki ponijeli ko ..... sad idemo i protiv njih... fino je i zanimljivo...
14 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

OPALA jedva cekam igram role medica ili assault ak i vi tako igrate pa ono cujemo se ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Sumnjam da je mrak na ovom nasem serveru kad je stalno dan. A stalno igramo. Preko vikenda bilo full akcije. Server se redovito resetira i odlicno je. Na ts.u smo vecinom naveceri i picimo. Pridruzi se pa cemo vidit ata s tobom :) Cesto znamo heliem ganjat svabe. Ali posto su se neki ponijeli ko ..... sad idemo i protiv njih... fino je i zanimljivo...

Ma igrao sam na vašem severu jučer i prekjučer, ali danas kada sam ušao je bio mrak, neznam zašto, makar piše day only.

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Pozdrav,

Trenutno radimo na serveru tj. editiramo mapu, ako ste se pitali zašto ne radi server.

Uskoro ce da proradi :)

Mamija_BiH
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
duzda kaže...

Da nisi ti možda onaj lik koji je neki dan mjenjao Dota 2 invite za Armu 2 OA.... I to postao po steamu i forumu :)

Uglavnom imas na steamu, cijena ti je 14,99€ ili Arma 2 CO za 24,99€... Također bilo je 2 sniženja cijene na steamu mislim -40% ili čak -50% za praznike (sale). Dok u trgovini je nešto skuplje. Ili pak oglasnik. Ne znam što je tako teško sam pronaći?

jeste, taj sam :) thnx za info :D Nasao sam na Crovortex digitalni oblik za 150KN.. Jesi pouzdani? sry z losu gramatiku imam slomljenim prst pa moram tpkati desnom rukom

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
ARMA II DayZ mod

Je pouzdani su, uzimao od njih vec par puta stvari

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
cropunk kaže...

Je pouzdani su, uzimao od njih vec par puta stvari

Hvala, puno si mi pomogao :)

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Server je opet online.

Na  server su uspjesno dodane nove građevine, kao npr nove vojne baze između Kamenke i Komarova, Prigoridky, Elektro, NW,...itd

Server IP: 217.198.139.106:2302

TS IP: 62.104.20.184:10043

Mamija_BiH
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

je li netko gleda ShackTac na Yt ? pre dobri su :D  

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 9:12 (Raging-poopingbaby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ARMA II DayZ mod

Ljudi, imam problem.. Sinoć sam preko commandera skinuo pantheru, i sada nemogu ući niti u jednu mapu..Svaki put dođe do reciving, i nakon toga se crasha.. Do jučer je sve bilo fine.. Koristim Windows 8..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice