ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 421.311
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
Re: ARMA II DayZ mod
SebaOS kaže...

Imaš advanced u grafičkim postavkama, otvori i to za početak. Imaš dvije rezlucije koje ti moraju biti iste, motion blur (ako ima ne sjećam se sad) isključi, kao i post process effect. Dalje ostalo ne pravi toliku razliku, ali ovo je bitno .

Kako to da ostalo ne pravi razliku?

Potraži na ovoj temi Rankov post o optimizaciji pa si stavi kako ti je najbolje. Sve ti je detaljno napisao

Aut vincere, aut mori!
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ma pravi, al zbog ovog je mutno.

0 0 hvala 0
17 godina
Btw ako si ranjen i imas malo hp-a ili ingame blood onda ti je mutna slika.
14 godina

Ekipa jel i dalje picite dayz chernarus ili ste se prebacili malo i na lingor, takistan i utes? Ja ne znam kad sam zadnji puta chernarus, sad igram stalno lingor i ponekad takistan. 

13 godina
ARMA II DayZ mod

Samo lingor... mada u zadnjih par dana nisam niti upalio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Zna li netko da li ruska verzija Arma 2 : CO ima engleski?

http://cdkeysland.com/arma-2-combined-operations-cd-key

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Motorbreath kaže...

Zna li netko da li ruska verzija Arma 2 : CO ima engleski?

http://cdkeysland.com/arma-2-combined-operations-cd-key

Koliko se sjećam poljska verzija nije imala pa si morao nekako prebacivati jezik na engleski. Ali za ovo nisam siguran.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
neaktivan

ok, hvala

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2jF_vXfjdK0  nova mapa za dayz!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
marko.cakaric89 kaže...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2jF_vXfjdK0  nova mapa za dayz!

Da vidio sam je na par servera jucer, 

inace http://tdcclan.it/sito2/images/stories/fallujah/01-Fallujah-viewdistance10000.jpg :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 16:54 (Ivan_cno).
16 godina
ARMA II DayZ mod
ogromna je majke ti
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ARMA II DayZ mod

Noob pitanje, jel se dayz mod moze igrati sa arma2-free.

Da znam dal da skidam ili ne. Tnx.

its summer in here...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Koliko sam ja pročitao nemoze, al isplati se dati 25€ jer stvarno vrijedi  {#}

ORIGIN: CR0_VandaL ; STEAM: vandalzd ; TDU2: VaandaL; Social Club: vandal_zd; Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
ARMA II DayZ mod

Za sto kuna kupis Opertaion Arrowhead i instaliras preko arma2 free i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Točnije treba ti bar samostalna ekspanzija Operation Arrowhead koju onda upariš s besplatnom verzijom Arme 2. Jer da bi igrao trebati jedno i drugo.
15 godina
ARMA II DayZ mod

Ok tnx guys...

its summer in here...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

Jel ima netko link da skinem clone verziju operation arrowhead-a?

Trazio sam po netu, ali nista nisam pronasao

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Dobar dan,neznam jel sam dosadan ali još uvijek nisam skužio što sve treba za DayZ mod{#}

Jel to radi ArmA 2 Free + operation arrowhead+Dayz mod s interneta=DayZ koji radi ili šta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AxeAwesome kaže...

Dobar dan,neznam jel sam dosadan ali još uvijek nisam skužio što sve treba za DayZ mod{#}

Jel to radi ArmA 2 Free + operation arrowhead+Dayz mod s interneta=DayZ koji radi ili šta?

OMG use fuck*ng google

15 godina
AxeAwesome kaže...

Ukratko - da :) Jedino što sa free armom imaš lošije teksture. Tako da bih ti savjetovao da iskašlješ još koji euro za Armu 2 (ili kupiš Combined operations). Isplati se, igra je stvarno mrak.

Za instalaciju pogledaj filmiće na youtubeu. Ima dosta zgodnih. I preporučam DayZ commander. Meni se pokazao kao najjednostavniji.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
13 godina
ARMA II DayZ mod

A sta ce mu teksture? Kad sve jedno da imas ne znam kakav komp ne mozes sve full vrtit, a isti je jarac. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Bogami ovaj mogu gura sve na full a ostane mu mjesta za jos jednu ovakvu igru....

Koliko sam vidio na Youtubu ove free texture su očajne i definitivno se isplati dati 10€ + za cijelu igru {#}

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal |
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Izgleda i radi jednako loše sa i bez tih 10€. Uštedi to i skini armu free, a kupi operation arrowhead di god je najjeftinije :) 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Izgleda i radi jednako loše sa i bez tih 10€. Uštedi to i skini armu free, a kupi operation arrowhead di god je najjeftinije :) 

Ne izgleda lose, ne znam od kud to, Chernarus zapravo izgleda predivno, a to da radi lose, to je obicno do korisnika koji su ljeni procitati guide o optimalnom setupiranju igre.

I possess a skill to google.
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Dakle,jel ima razlike između Arme 2 free i oriđiđi?I komp tek mislim kupit,sta treba za maxed out?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AxeAwesome kaže...

Dakle,jel ima razlike između Arme 2 free i oriđiđi?I komp tek mislim kupit,sta treba za maxed out?

Ti u osnovi mozes instalirati Arma 2 free, kupiti OA i onda normalno igrati DayZ. Jedino bi onda na Chernarusu imao teksture niskih rezolucija, izuzev toga sve bi bilo isto kao i sa Arma 2 full. Imas ovdje na dnu usporedbu sto Arma 2 free (ne)nudi u odnosu na pune verzije:

http://www.arma2.com/free

Maxed out zaboravi, to u Armi uglavnom ne postoji na igrivom framerate-u ali zato postoji optimalan "Very High" setting.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 14:40 (Minoza).
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Razlika se najviše vidi u ovakvim stvarima:

Arma 2:

Arma 2 Free:
Na nekim medium postavkama.

Može to još bolje izgledati. S tim da koliko vidim tko god je radio ovu usporedbu nema potrebne ekspanzije pa mu je lik s kojim igra na obje slike bez HD textura.

Ukratko, najveća razlika je u texturama koje u Free verziji nekad izgledaju užasno loše. U samom gameplayu razlike nema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 17:07 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Razlika se najviše vidi u ovakvim stvarima:

Arma 2:

Arma 2 Free: Na nekim medium postavkama.

Može to još bolje izgledati. S tim da koliko vidim ovaj lik nema potrebne ekspanzije pa mu je lik s kojim igra na obje slike bez HD textura.

Ukratko, najveća razlika je u texturama koje u Free verziji nekad izgledaju užasno loše. U samom gameplayu razlike nema.

A jel mogu onda prvo onu kombinaciju sa arma 2 free,pa se prebacit na pravu armu 2?I taj arma 2 dayz commander,jel to ide po accountima ili?

17 godina
neaktivan
AxeAwesome kaže...

A jel mogu onda prvo onu kombinaciju sa arma 2 free,pa se prebacit na pravu armu 2?I taj arma 2 dayz commander,jel to ide po accountima ili?

Možeš, s tim da te to onda na kraju ispadne malo skuplje. Ako odmah kupiš Combined Operations (Arma 2 i Operation Arrowhead u paketu) prođeš malo jeftinije. Makar možda ti je i bolje sad kupiti samo Operation Arrowhead i zanemariti za sad loše teksture. Pa kupiti baš DayZ kad izađe kao samostalna igra.

A DayZ commander je samo jedan od mnogih alata s kojima možeš instalirati mod i nema previše veze s samom igrom. Recimo ja osobno za to koristim Six Updater jer uz DayZ koristim i puno drugih modova.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 17:16 (ZC_Someone).
12 godina
neaktivan

Samo DayZ? o.O

koliko će koštat otprilike?I oce to bit ama bas sve sto treba ili samo dodatak?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 18:44 (AxeAwesome).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice