APB:Reloaded

poruka: 114
|
čitano: 31.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: APB:Reloaded

moram priznat da me malo cudi da oni tek sada o tome raspravljaju.

pa hardware ban postoji odavno...

SWTOR=Fail of The Year
16 godina
Oberstleutnant kaže...

moram priznat da me malo cudi da oni tek sada o tome raspravljaju.

pa hardware ban postoji odavno...

Mislis na APB:R-u?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Mislis na APB:R-u?

ne frende, na igrama opcenito.

pogotovo na U3 engine based.-

ovi pricaju tu kao da se radi o nuklearnoj fizici.

SWTOR=Fail of The Year
16 godina

Pa dobro, zasto ih onda ne banaju? zato se i prica...... jer da banaju sumnjam da bi ih bilo ovoliko

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Pa dobro, zasto ih onda ne banaju? zato se i prica...... jer da banaju sumnjam da bi ih bilo ovoliko

pa banaju ju ih, samo na patriotu 500 tjedno banaju...

sto punkbuster, sto oni sami na neku foru...

ocito razmisljaju o jos nekoj dodatnoj zastiti koja ce osigurati da se ti ljudi nikad vise ne vrate..barem ne sa istim kompom.

problem je kaj takvi popularni engini sami po sebi, odnosno njihov kod dozvoljavaju puno lakse user modifikacije nego neki drugi npr...zato su takve igre prepune cheatera, uz malo truda sami naprave cheat...imas hrpetinu rusa koji se kuze u programiranje i onda deru s tim pidarijama...

s obzirom da sam probao skoro svaku igru online, a na shooterima sam proveo dosta vremena znam i sam ocijeniti ko je cheater, a ko legit player.

jednostavno kad skuzis mehaniku, oruzja, trikove i sve ostalo, ako si imalo skilled ili nesto vise od toga znas u vecini slucajeva prepoznat cheatera.

jbg, uvijek ih je bilo, uvijek ce ih biti jedino je frka kaj ih ovdje ima fakat da ih lopatom mozes grabit.

a igra je fakat mrak.

zeka samo takva, pocev od same kreacije lika i milijarde opcija kasnije..bas je koncept mrak.

steta

SWTOR=Fail of The Year
13 godina
neaktivan

Evo radim  drugog lika pa me zanima di se pare brze skupe kod murije ili kriminalaca????

0 0 hvala 0
16 godina
Demzi94 kaže...

Evo radim  drugog lika pa me zanima di se pare brze skupe kod murije ili kriminalaca????

Crimos way to go (iako ja igram kao enforcer)....btw @leutnante, zar na EU2 Patriotu ima najvise cheatera? omg pa kud bas da ja igram na tom :S, a i taj PB je gotovo neucinkovit, treba onaj pravi HW ban (GPU, mrezna, HDD itd), dakle, nesto slicno kao sto je Ubi implementiro u Anno 2070 DRM-u za GPU. Iskreno, ne mogu uvijek sa sigurnoscu reci je li netko cheater ili nije, al znas ono kao ghost shoot.... znaci, na mojem racunalu nije vidljivo da me pogodio, a opet mi skine HP? je li to cheat ili nije, i ponekada uopce ne gleda u mene, samo puca i opet me pogodi... nisam dosada isao u "potragu" za cheaterima ali me samo zanima je li to to laga ili je to cheat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 18:06 (lovac82).
13 godina
neaktivan

da li to vazi i za jednog srbina ja sam na obeja eu 1 

13 godina
protjeran

koliko ja vidim igru, za sada je ne namjeravam vise igrat...barem dok ne uvedu hardware ban.

obicno ne shvacam igre leggero, kao ono, it's just a game..vec ako trosim vrijeme na nekaj to mora bit vrijedno tog ulozenog vremena..jbg. takav mi je zivotni motto..

trenutna situacija je ono...imas vece sanse da zaigras sa/protiv cheatera nego ne..

s obzirom da nemaju efektivan nacin bannanja istih i da se ti isti vracaju za par minuta..ono. frustracija i nista vise..

velim, dogodi mi se da tu i tam odigram s fer ekipama al dovoljno da se pojavi par cheatera i shebu mi dan...

u svakom slucaju, u zadnje vrijeme ova igra definitivno ima nevjerojatnu kolicinu cheatera..

SWTOR=Fail of The Year
15 godina

Ja imam APB od samog dana kada je izasao,i sada nakon godinu i nesto mjeseci ne igranja ja i moja 2 prijatelja se vracamo u akciju opet,pa ako ima jos ovdje ekipe neka ostavi svoj nick pa da imamo domacu ekipu za ass kicking

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
eplati.com kaže...

Ja imam APB od samog dana kada je izasao,i sada nakon godinu i nesto mjeseci ne igranja ja i moja 2 prijatelja se vracamo u akciju opet,pa ako ima jos ovdje ekipe neka ostavi svoj nick pa da imamo domacu ekipu za ass kicking

Koji si to APB imao onaj original kojeg si platio ili sad ovog reloaded koji je free?

15 godina
Jack Sparrow kaže...
eplati.com kaže...

Koji si to APB imao onaj original kojeg si platio ili sad ovog reloaded koji je free?

Onog od kad je izasao,placanje cdkey-a i placanje prepaida

16 godina
eplati.com kaže...

Aha sad je ta igra free nadam se da to znaš. Samo neznam možda si možeš preseliti starog lika u ovu igru. Nisam 100% siguran ali čini mi se da je bilo tamo kod bete ili na početku full verzije moguće suportu poslati ticket da ti premjeste lika u ovu igru.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
eplati.com kaže...

Aha sad je ta igra free nadam se da to znaš. Samo neznam možda si možeš preseliti starog lika u ovu igru. Nisam 100% siguran ali čini mi se da je bilo tamo kod bete ili na početku full verzije moguće suportu poslati ticket da ti premjeste lika u ovu igru.

Je,znam da je free,zadnjih godinu i neke je free,preselili su mi karakter,ali svi smo morali poceti iz pocetka s rankovima nazalost,niti oruzja nam nisu ostavili,samo izgled su prenjeli 

12 godina
neaktivan

imam problem kada udjem u apb odmah krene da laga.....msm da je do neta posto mi je 1 m/s...posto mi je grafika 1 giga,a ram mi je 2 giga.....za ostalu konfiguraciju nzm ...ako neko zna nek mi naise sta je ....hvala unapred

0 0 hvala 0
12 godina

jel ima neko neki hrvatski clan

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 11:53 (cro11).
12 godina
eplati.com kaže...

Na kojem serveru igrate

12 godina

najbolje vam je zbog pinga igrat na EU2 Patriot serveru.

Ima nas puno enforcera tamo.

Nick mi je: Spajk

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

alo ekipaa jel ima aktivnih ljudi? da se neki klan nesto sklepa ako je ko od volje 
gold crim acc: skajzak
pa ako je ko od volje ja sam svaki dan onlajn (:
steam: rotten2007 

Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL IGN: TheChosenNun (eu/east), skaaaj (eu/west)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Igram na EU2 crim ak neko oce nek me doda- ExDeViL1996

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Balkan United prima sve ljude s naših prostora, bilo da ste policajac ili kriminalac!

Nalazimo se na EU1 (Obeya)

Kontakt: denieD (Enforcer)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Poceo sam igrat ovu igru, ne kuzim je bas, al trudim se. Ne mogu ubit kriminalce na cesti? I kako da sjednem na suvozacevo mjesto? Ako tko ovo igra nek me doda na skype andrija.cetinjanin

Server: Patriot (EU2) pandur sam :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo poceo sam i ja igrat pa me zanima jel mogu ja sa frendom otvorit ko neki "party" pa da igramo zajendo misije i ostalo??

0 0 hvala 0
14 godina

Igra li tko još ovu igru? Ako da dodajte me evilmage007,sutra napišem točno server na kojem sam :)

EDIT

Patriot(EU2)

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 6:40 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice