America's Army

poruka: 80
|
čitano: 16.336
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
America's Army

uuuu... a i ja cu vam se pridruzit onda :D nisam igro AA vec 3,4 godine, ali sam tada igrao za jedan njemachki klan sa 50ak članova, zvao se Special Forces Niedersachsen (SFN), heh, i izabrali me za vođu kolko sam razarao, pa su svi morali naučit engleski da se kužimo preko ts-a :D

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army

grace jer imas xfire?? ajde javi pa ako hoces mozemo se dogovorit pa bacit koju partiju.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: America's Army

budem ti se javio za koih tjedan dana kada kupim komp Namigiva tek sam nedavno ushtedio za makinu, a za sada sam na laptopu na koem jedino call of duty 1 mogu igrat kak spada..Plač

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.
16 godina
neaktivan
America's Army

vidim da se vamo piše o aa pa rekoh ako nekom treba kakva pomoć ili bilo šta nek se jave... igram aa već godinama tak da, ako treba pomoć tu sam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AmazingGrace kaže...

budem ti se javio za koih tjedan dana kada kupim komp Namigiva tek sam nedavno ushtedio za makinu, a za sada sam na laptopu na koem jedino call of duty 1 mogu igrat kak spada..Plač

Eto super vidim da jos ima ljudi koji aktivno ili bar povremeno igraju AA pa bi se mogli dogovorit da se skupimo pa bacimo koju partiju??
Ako ste zaNamigiva
17 godina
neaktivan
America's Army

Ja sam donedavno igrao AA, ali verziju 2.1.0 koja je jednom bila na Bugovom DVD-u. Nažalost, danas ima samo jedan server koji hosta verziju 2.1.0 i na njemu nitko ne igra.

Nedavno sam skinuo verziju 2.8.3, ali nešto nije valjalo. Skinuo sam ponovno i opet nije valjalo... Pa bi molio nekog da postavi ili mi pošalje na PM link za valjanu verziju...

I jedno pitanjce: Jel ima koji hrvatski AA klan?

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army

Skini igru na American Army Trackeru full verzija ti je 2.8.3 pa skini patchve 2.8.3.1 pa 2.8.4 a sto se tice hrvatski klanova ima ih oko 40-50 ali ako mislis uc u neki tesko ces upast.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army

zaš bi teško upao?

jer ja bi očekivo da većina klanova ima probni rok unutar kojeg se moraš dokazat da si dovoljno dobar i što je najvažnije timski igrač... a uostalom, dok sam ja igro, mene su često znali pitat da se joinam u neki klan, tak da, samo trebas pokazat vještinu i stvorit si ime, i dobit ćeš pozivnice za neki klan...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2008 21:28 (AmazingGrace).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army

Mislio sam pod tim u neki dobar klan jer vise niko skoro neprima igrace pa tako da ce tesko gotovo nikako.

evo jedni od tih klanova: LuDi_Special Forces,[Ri051] Croatian AA Squad,[-House Of Gecko-],=LEGIO PANNONIA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army

AmazingGrace dal se sječaš [CRO] klana...kasnije [BRUTAL] ...  ajooooj krasne davne godine kad smo na TeamWarfareu držali 2 od 5 top mjesta (RDF kao prvak a mi se kretali od 5og do 2gog mjesta)....ajoooj....

hemebu prošlo preko 6-7 godina....

www.istratourism.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Krivo smo se razumjeli prijatelju,ja sam i zaboravio kad sam prošao taj trening! Inače Hospital mi je favorit mapa! Pitao sam te za zadnji trening koji je izašao u sklopu 2,8.4 ES2 !! Otvori detalje treninga i spusti se do dolje bez tog trninga nemožeš igrati sf Border ES2!!! Pozdrav!!!Cool

Ortega
16 godina
neaktivan

heh... sjećam se CRO klana, al ne brutala... valjda sam već presto špankat tada... 

al to je to buraz... respekt!! to je važno u AA-u... respekt Smijeh bome je dobar osjećaj kad totalni stranci znaju za tebe Namigiva

treba se opet ufurat u to... makar je to ko bicikl... ako jednom naučiš vozit bike, zauvijek ćeš znat razarat sa m4a1 na PCR-u :D hehe...

17 godina
neaktivan
America's Army

AAO 3.0 ipak postoji :)))))))))))))))))))))))))))) Jedva cekam. Evo par screenova redizajnirane mape Pipeline..... sve veterancine ce odma primjetit da vise nema snijega.....

http://aaotracker.com/thread.php?postid=2623390#post2623390

Jedino me brine... recenica na trackeru. "Sve nove vijesti u narednim tjednima i mjesecima." Mjesecima????? LOL

Last one alive, close the door!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army

Koji su vaši nickovi i na kojem (kojim) serverima igrate?

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army

Jel igra neko AA u zadnje vrijeme?

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army

Igram i to cesto, nick mi je u igri [Torrente]... tvoj rambo???

Koje mape igrate???

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
America's Army

Doxy_CRO

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army

Imao sam i rambo-nešto-nešto nick, al se sad volim zvati corrupt_maggot

Ja igram Bridge Crossing i samo Bridge Crossing, omiljeno oružje AR... Jel ste profići ili n00bovi? Ja sam još half-n00b s 22 honora...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army

Moglo bi se rec pro posto imam 3 acc trekana jedan 100, 83 i 19 a na svakom imam frag oko 3.

Mogli bi se dogovorit za jednu partiju?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army

Ja skoro svaki dan igram, samo navečer, rijetko kad ujutro, obično poslije 8-9 (navečer)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Opa pipe izgleda lijepo, šteta što igra lagira ko blesava, ali moram skinuti da provjerim kako izgleda veprov brlog Smijeh , vrijeme da obrišem hrđu s puške i poberem paučinu iz čizama Smijeh.

Paoooo čovjeeekk s biciklaaaa.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 22:18 (RDF_Vepar).
17 godina
neaktivan
America's Army

koje mape igrate, ima možda tko da igra na pipeline, ili točnije na International Allied Clan serveru

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army

Ovako mene zanima ako neko zna gdje mogu pogledat za kupnju acc posto ja zelim prodati svoj pa da pogledam otprilike kolko se krecu cijene

ako nekog zanima evo link:

http://aaotracker.com/usertracker.php?userid=373010

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
cak_Norris kaže...

Ovako mene zanima ako neko zna gdje mogu pogledat za kupnju acc posto ja zelim prodati svoj pa da pogledam otprilike kolko se krecu cijene

Pa zašto bi itko kupovao tuđi ili prodavao svoj account u AA? Nekom je problem položiti treninge? A onda bolje i da ne igra... Ili bi htio imati visoki honor da se pravi važan pred ostalima? Bez veze...
17 godina
neaktivan
America's Army

Kako se mogu prijaviti na taj aaotracker?

Kad upišem svoj username izbaci mi da me ne može pronaći, a mogu se ulogirati na site (s usernameom i passwordom iz igre).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
cak_Norris kaže...

Pa zašto bi itko kupovao tuđi ili prodavao svoj account u AA? Nekom je problem položiti treninge? A onda bolje i da ne igra... Ili bi htio imati visoki honor da se pravi važan pred ostalima? Bez veze...
 o ima takvih ljudi kolko hočeš, u mom relativno kratkom stažu igranja AA susretao sam n00bove s visokim honorom (75-90) kojem priljepiš headshot iz SAWa na 50 metara s zatvorenim očima kad se sjetiš
a ne vidim svrhu tome jer svi bolji klanovi primaju samo na temelju provjerenog skilla a ne honora, a također rade backround check i skuže da si kupio account

i_rambo_plache kaže...

Kako se mogu prijaviti na taj aaotracker?

Kad upišem svoj username izbaci mi da me ne može pronaći, a mogu se ulogirati na site (s usernameom i passwordom iz igre).

to je nezavisni tracker na koji se moraš posebno registrirati, i onda u opcijama upisati Username iz igre da te može pratiti kad se prijaviš ne neki server
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 16:09 (ZC_Someone).
17 godina
Miro kaže...
Pa da, to su oni likovi od 80+ honora a nemaju pojma igrat, ociti su na kilometar...
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Zato sto mi se se vise neda igrat i bezveze mi stoi tamo pa ga mislim prodat samo me zanima kolko bi mogo dobit za njega

17 godina
neaktivan
America's Army

Svaki dan odigram pokoju partiju. Odlična mi je igra. Nisam u klanu jer ne želim neke obaveze... Igram tek tolko da se zabavim. Jedva čekam AA3 Smijeh

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army

pozzzzzdrav!! Osmijeh

eo i ja konachno poceo igrat AA opet... igram najviše SF EXtraction i SF Hospital.. a i onaj sa black hawk helićem sha se srushio... kak se zove... joj nemrem se sjetit trenutno...

enivej... ako ima tu koga ko me želi addati za battle buddyja, nick mi je [SFN]_MSouljah

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice