Alien: Isolation

poruka: 166
|
čitano: 26.902
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

batalite nutpickig, realno igra je stvarno osvjezenje prva poslije divnity original sin koja me uspjela zakucati opet za ekran na par sati.

sitnica koje su mogle drugacija (bolje?) ce uvijek biti, ali ovo do sad uradjeno je pravo osvjezenje i milina za zaigrati.

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
Re: Alien: Isolation
doktor1 kaže...

I IGN je mjerodavan u toj mjeri da je morao napravit VIDEO u kojem je recenzent okupio svoju ekipu da mu brani review!

I onda još vidiš koliko ljudi se slaže sa tom recenzijom!

Kako jadno {#}

I to su ozbiljni recenzenti {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 16:32 (vrinho).
17 godina
neaktivan

Što sed tiče IGN-a i njihovog video odgovora na kritike.

"Dan Stapleton: "I still haven't got to the part where the Alien shows up, but I agree with you entirely"{#}

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

doktor1@

Da me ne bi krivo razumio (jer očito vam se sve mora crtat), igra je dobra, ali sam više očekivao od nje, pogotovo kad vidim da se očito moglo bolje. 

Naveo sam gore i razloge zbog čega je podbacila. I tu se slažem s recenzentima, koji su naveli ISTE razloge (minuse). Što se tiče recenzija, uglavnom ih ne čitam već sam donosim sud pa sam tako i na ove naletio nakon što sam gotovo završio igru. I nisu u pitanju samo Gamespot i IGN, i u drugim recenzijama nisu bili baš oduševljeni igrom. Autori su imali veliki hit u rukama, pa se nadam da će sada uvažiti objektivne kritike i napraviti još bolji nastavak.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
10 godina
neaktivan

Igra je puna, nakrcana sa svim i svačim, ali yebeš to kad sa većinom toga nemaš interakciju. Šta će mi stol pun svega kad ne mogu ništa uzet s njega. da je drugačije,nastavio bih igrati.

3 7 hvala 0
17 godina

Igraj Skyrim...

Šta bi ti uzeo? Patkicu koja se njiše i premjestio je na ormarić pokraj stola! U pm koji razlog za neigranje igre!!

Moj PC  
12 2 hvala 0
17 godina
bigbadabum kaže...

Igra je puna, nakrcana sa svim i svačim, ali yebeš to kad sa većinom toga nemaš interakciju. Šta će mi stol pun svega kad ne mogu ništa uzet s njega. da je drugačije,nastavio bih igrati.

...

10 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Igraj Skyrim...

Šta bi ti uzeo? Patkicu koja se njiše i premjestio je na ormarić pokraj stola! U pm koji razlog za neigranje igre!!

pritisneš patkicu i ona kaže: kva kva. Dođe alien i nađe patkicu...kva kva

13 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Igraj Skyrim...

a dobro covjek je nezadovoljan ti aspektom, kad bolje pogledate stvarno sve te silne stvari i detalji nizasta...nevelim da je igra losija jer je ipak vecina isto takva kaj sad yebaji ga{#}..lp!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
Stjepanj kaže...
doktor1 kaže...

Igraj Skyrim...

a dobro covjek je nezadovoljan ti aspektom, kad bolje pogledate stvarno sve te silne stvari i detalji nizasta...nevelim da je igra losija jer je ipak vecina isto takva kaj sad yebaji ga{#}..lp!

Ozbiljno? {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
protjeran

znaci ti si samo podebljano izvadio iz teksta a ostalo je nebitno sto sam napisao? ozbiljno?{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja ne znam kako mozete da primjecujete gluposti na stolu poput olovki ili sta vec, mada ja igram sa 5.1 i zvucna podrska nije normalna, tako nesto nisam cuo odavno {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Znači do sada sam čuo da su minusi ove igre to kaj je preduga (?!?), AI je previše nepredvidljiv (?!?) i detalji su beskorisni (?!?). Od kad je išta od nabrojanog ikada smatrano minusom?!?! {#}

14 godina
doktor1 kaže...

Igraj Skyrim...

Ma pusti... Neka pizd. s duplim accountom mora malo frustracije izbaciti jer mu je igra preteška valjda i na easy {#}

12 godina
bigbadabum kaže...

Ali zato to sto je na stolu,ako srusis na pod ili pomaknes,napravi zvuk i Alien zna di si.Poceo sam igrati i za sada mogu reci da mi se zaista svidja igra.Kao da igram Penumbru ili Amnesiu u svemirskom stilu.{#}

16 godina
neaktivan
bigbadabum kaže...

To je još jedan veliki minus - teška rupetina u igri: Na stolu hrpa gedora, ključeva, kliješta a jadnica se nema čime braniti...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2014 3:58 (Danyel).
13 godina
neaktivan
Danyel kaže...

To je još jedan veliki minus - teška rupetina u igri: Na stolu hrpa gedora, ključeva, kliješta a jadnica se nema čime braniti...

Glup komentar, a objasnicu zasto.

Kroz igru ne vodis superiornog marinca koji moze nozem pobiti 50 aliena nego zenskicu mehanicara. Kakva bi tebi bila korist od klijesta kad bi te napao recimo lav ili tigar?

Igra je realna nista vise...

Ja igram na hard i uzivancija je!

17 godina

Da, fali malo interaktivnosti, ali to je sve podređeno bježanju/skrivanju. Zato hakiramo, režemo, rewire-amo, craftamo itd. Ti svi itemi i one famozne ptice su tu da dočaraju atmosferu filma (tko je primjetio lance pri početku igre, ha? ;) ). A ona je u kombinaciji s glazbom jako, jako visoko i ono zašto se ovo igra. Kad se Alien šetkara 8 metara od mene srce mi stane i osjećam se kao Ripley u filmu.
Inače puno mi je strašnije nego recimo Amnesia ili Outlast. Nekako mi je setting "gust" i kad vidim prazne oči androida dok se čuje "sve je mirno" glazba iz filma osjećam se doista kao izgubljen u svemiru. Šuljam se što dalje od njih, spazim gdje sam kroz prozor i krenem se diviti kad ono horror uptempo glazba uz pucketanje ventilacije oko mene. Srce lupa, skočim u kut da imam dobar pregled i nečkam se dal riskirati s motion trackerom ili ne.

Gameplay bi možda bio ugodniji da je cca 30% sve kraće jer bi se dobilo na intenzitetu napretka kroz priču, no mislim da bi to malo i atmosferu narušilo. Ovako je taman. Igra nije savršena ali je svakako više od tu spominjanih 7/10.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igra je zvijerska, imam slabasni PC, ali efekti su svejedno mrak. Glazba je vrhunska, cak na razini jednog Silent Hilla ili Alan Wake-a. Najpozitivniji dio mi je save sistem, tako se nekad igralo, a ne da svakih 5 sekundi stisnes f5, nema tu nikakve napetosti ni cari. Jedino kaj me ubija je bug se onim rewire bodovima, kad uđem u onaj panel, ne radi mi ni Q ni E.

P.S. nabrutalniji dio igre su mi oni androidi, uopce ne trce, samo hodaju, a ipak me stignu svaki put {#} 

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Igra je zvijerska, imam slabasni PC, ali efekti su svejedno mrak. Glazba je vrhunska, cak na razini jednog Silent Hilla ili Alan Wake-a. Najpozitivniji dio mi je save sistem, tako se nekad igralo, a ne da svakih 5 sekundi stisnes f5, nema tu nikakve napetosti ni cari. Jedino kaj me ubija je bug se onim rewire bodovima, kad uđem u onaj panel, ne radi mi ni Q ni E.

P.S. nabrutalniji dio igre su mi oni androidi, uopce ne trce, samo hodaju, a ipak me stignu svaki put {#} 

Kad se to tako igralo? Ja se sjećam još od sredine 90-tih da si snimao pozicije kad si htio. Uvijek je tako bilo na pc. Ovaj sistem checkpointa su uvele konzole.

Još jedna u nizu gluposti koje su donijele sa sobom.  

13 godina
neaktivan
Mlitavi kaže...

Kad se to tako igralo? 

Ocigledno nisi igrao prethodne dijelove Resident Evil-a, Silent Hill-a itd.

Da sistem snimanja pozicije je fenomenalan i apsolutno pozdravljam tu odluku da se vrati taj osjecaj nazad u igre!

15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Mlitavi kaže...

Kad se to tako igralo? 

Da sistem snimanja pozicije je fenomenalan i apsolutno pozdravljam tu odluku da se vrati taj osjecaj nazad u igre!

Na pc? RE i SH su igre sa konzola koliko se ja sjećam. Na pc su bili samo portovi. Zato i kažem da su konzole donijele taj sistem.

13 godina

A šta ovdje ima ljudi koji mogu valjat gluposti koje su nebitne za igru i gameplay.

Minus igri je ako neka njena mehanika ne funkcionira kako treba,stvari nepotrebne za gameplay su nebitne.

14 godina
chaselol kaže...
Mlitavi kaže...

Kad se to tako igralo? 

I onda kao primjer navedeš dva konzolska porta {#} Omašio si ceo fudbal dečko. Na PC-u se uvijek sejvalo kad god si htio, na konzolama su zato postojali checkpointovi. 

17 godina
neaktivan

Ja sam odigrao nekih 12 sati igre tek i igra mi se sviđa kakva je. {#} Ovaj način snimanja mi se sviđa jer nikad ne znaš da li ćeš uspjeti snimiti ili će ti alien doći s leđa,tako da bi igra izgubila jedan dio napetosti da se snima kad hoćeš.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
quickr kaže...

I onda kao primjer navedeš dva konzolska porta {#} Omašio si ceo fudbal dečko. Na PC-u se uvijek sejvalo kad god si htio, na konzolama su zato postojali checkpointovi. 

Ja sam naveo dva gaming naslova, koja su i dan danas superiorna u odnosu na citavu paletu gaming proizvoda.

Konzole su tad bile glavne, PC gaming nije bio ni blizu.
Zaboravio sam reci da je u tome i car bila igranja konzolaskih igara, imas odredjena mjesta gdje se snima pozicija i to je to.

Nisi igrao ne znas, ne komentarisi bezveze.

{#}

Dosta o tome. 

13 godina
chaselol kaže...
quickr kaže...

Ja sam naveo dva gaming naslova, koja su i dan danas superiorna u odnosu na citavu paletu gaming proizvoda.

Konzole su tad bile glavne, PC gaming nije bio ni blizu.
Zaboravio sam reci da je u tome i car bila igranja konzolaskih igara, imas odredjena mjesta gdje se snima pozicija i to je to.

Nisi igrao ne znas, ne komentarisi bezveze.

{#}

Dosta o tome. 

pc gaming je uvijek bio 2 koplja ispred konzolaškog...a što se tiče seejvanja na odredjenim lokacijama,to je limitacija konzole,ne prednost.

17 godina
Rocinante2112 kaže...

što se tiče seejvanja na odredjenim lokacijama,to je limitacija konzole,ne prednost.

Ali u Alienu mi je osobno odličan jer te drži napetim!

Pa zamisli da u ovakvoj igri stalno možeš lupat F5!! To bi bilo živo sranje, a ne napetost!!

Niti bi bilo kakvog izazova kada biš mogo reload radit kada ti pukne!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2014 12:33 (doktor1).
13 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

pc gaming je uvijek bio 2 koplja ispred konzolaškog...a što se tiče seejvanja na odredjenim lokacijama,to je limitacija konzole,ne prednost.

Idete u nepotreban {#}, jer ne citate sta je napisano, samo citate ono sto hocete da vidite.

Ja ne hvalim konzole niti pc, samo pokazujem na cinjenice ali vi se primili ko smrt na babu.

13 godina
doktor1 kaže...
Rocinante2112 kaže...

što se tiče seejvanja na odredjenim lokacijama,to je limitacija konzole,ne prednost.

Ali u Alienu mi je osobno odličan jer te drži napetim!

Pa zamisli da u ovakvoj igri stalno možeš lupat F5!! To bi bilo živo sranje, a ne napetost!!

naravno,u ovom kontekstu igre je odlicna odluka. Jer moze te ubit i prilikom sejvanja,što je rijetka mehanika i dize napetost. A koja je poanta survival horror igre ako nije osjecaj napetosti.

Ja sma samo generalno za prijasnji komentar kolege se nadovezao da konzole uglavnom imaju chekcpoint sistem jer drukcije ni nemogu. U ovom slucaju A:I igre opravdano je jer sluzi svrsi!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice