skinem demo navedene igre pokrenem izbaci error sa physxloader.dll (AMD grafička) skinem taj dll ubacim u mapu igre pokrenem i ide sve fino pali se igra dva-tri loga izbaci i na kraju se vrti onaj krug pored miša i ne dogodi se ništa, onda skinem i ful igru ali piratsku i opet isti problem, sad ja bi htio probati igru prije nego je kupim ali se bojim da ne bi imao isti problem, zna li tko riješiti (pitam za demo) taj problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma ne znam isplatil se kupovat , ako vec, bolji ti je farming simulator ako nisi igro .
kod mene na ovom , a i na proslom bio los fps, svejedno koji su detalji ,a imam i5 760 , ATI 5770 i 6 GB RAM-a
ma ne znam isplatil se kupovat , ako vec, bolji ti je farming simulator ako nisi igro .
kod mene na ovom , a i na proslom bio los fps, svejedno koji su detalji ,a imam i5 760 , ATI 5770 i 6 GB RAM-a
igram farming ali kad sam pogledao malo na yt videe od agrara čini se da je nekako realniji zato sam htio probat
pa to definitivno , bas profesialna simulacija seljaka , dosta realnija , al je puna bagova, pa zato kazem da se ne isplati i ne bi ti preporucio .
sto se tice realnosti , ne moze se poredit,sama fizika je daleko bolja .
radije skini pa igraj ;)
pa skino jesam i piratsku i demo ali niejdna ne radi nego nakon učitavanja dođe crno i vrti se onaj plavi krug, zato sam i stavio temu ako neko zna kako riješiti
to je do kreka , trazi drugi krek i kod mene je tako bilo .
ja sam odusto , puno bagova , 3 x krecem karijeru .
poslije loadinga par sekundi igra zakuje i ne ide dalje i 3 x sam sve ponovo i to kad kupim neki novi traktor :@
.
to je do kreka , trazi drugi krek i kod mene je tako bilo .
ja sam odusto , puno bagova , 3 x krecem karijeru .
poslije loadinga par sekundi igra zakuje i ne ide dalje i 3 x sam sve ponovo i to kad kupim neki novi traktor :@
hvala, probaću, ako ne radi brišem
ma ništa od svega izbriso
mod, zaključaj slobodno
Pozdrav ljudi!
Ma vidite skno sam agrar simultaor 2013 i udjem u igru i sve mi steka trza.. dali znate sta da radim kako da to ukolonim
raf. ati radeon nez koja 1 gb
ram 4 gb
proc. 2.8 dual core
Unaprijed hvala!
Pozz, imam jedan problem. Naime, ne stigne mi ni ući u igru i već me izbaci. To mi se dogodilo nakon što sam GTX275 zamjenio sa HD6770. Ima neko nekakav prijedlog? Probao sam i reinstalirati igru. Lp
Što ne igrate farming simulator 2013 mnogo je bolji a i nema tako visoke hardverske zahteve kao agricultural simulator