8 Ball Pool Multiplayer

poruka: 8
|
čitano: 10.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
8 Ball Pool Multiplayer

Evo jedne dobre biljarske online igrice, za nju vec dugo znam a i mislim da ste i vi za nju culi.. tako mislim da bi ova igra trebala imat jednu dostojnu temu u kojoj mozemo razgovarat, zaigrat po koju igru i turnire nabacit.

Evo link igre: 8 Ball pool multiplayer 

Ja se zovem Crostator pa me dodajte ;) btw bed je samo sto se moze dodat maximum 5 frendova :P

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 17:02 (Encyanix).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: 8 Ball Pool Multiplayer
Encyanix kaže...

Evo jedne dobre biljarske online igrice, za nju vec dugo znam a i mislim da ste i vi za nju culi.. tako mislim da bi ova igra trebala imat jednu dostojnu temu u kojoj mozemo razgovarat, zaigrat po koju igru i turnire nabacit.

Evo link igre: 8 Ball pool multiplayer 

Ja se zovem Crostator pa me dodajte ;) btw bed je samo sto se moze dodat maximum 5 frendova :P

Ma ja igram preko fejsa, pa mi je lakše, mogu igrat sa prijateljima i ostalo. Zovem se Pat, nije mi stavio cijelo ime. {#} Ajde da te ja pobjedim. :D

12 godina
neaktivan
8 Ball Pool Multiplayer
možete reći koliko imate coinsa i igri i kupujete li išta u pool shopu? ja igram prek fejsa, imam oko 13000, nešto malo više. i koliki vam je Daily bonus?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: 8 Ball Pool Multiplayer

Ja imam sve ukupnu zaradau 230 000 coinsa. Daily bonus mi je sad 125 coinsa. Lvl 69 i 1 400 partija odigrano. Postotak pobjede je 55.4%

12 godina
neaktivan
8 Ball Pool Multiplayer
lijepo. ja sam trenutno 46 lvl. imam 1014 odigranih partija, i od toga sam pobjedio u 603, dakle 59.4 % pobjede. ukupno zarađeno nešto više od 26 000 coinsa, a trenutno imam 18 000.
daily bonus mi je 125 na računalu i 250 preko aplikacije na mobitelu (dakle ukupno 375) plus 25 coinsa svakih pola sata na računalu, odnosno svakih sat vremena preko aplikacije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
8 Ball Pool Multiplayer

Ma slab je daily bonus, samo 125 coinsa ili 126, nez sad, ja imam malo, imo sam 2365 al sam potrosio na svasta, 14 level, dobar sam, poceo prije jedan-dva mjeseca :D

0 0 hvala 0
15 godina
8 Ball Pool Multiplayer

Ja samo to prestao igrat :P

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
8 Ball Pool Multiplayer

Ima li itko da igra? Ja sam pravi fanatik,ime CRLM710.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice