Misli li ovaj Rvp nabaviti tim?
Meni se igra :D

Misli li ovaj Rvp nabaviti tim?
Meni se igra :D
Ady4Fun - didovic [ 2:1 // 3:1 ]
Rezultati upisani:
https://drive.google.com/file/d/0B91U7WcZ5flBcW1KWmh3UjFVQW8/edit?usp=sharing
NAPOMENA:
U grupi D, micko i galeb imaju isti broj bodova, ali micko je bolji u međusobnim duelima, tako da 1. pozicija pripada micku. Jbg., tabela ne računa međusobne duele.
Ista vrijedi i za grupu B. Znači, 1. mjesto pripada theutti-u.
Čestitam izvone na 0 odigranih tekmi, kao i entuzijazmu koji si pokazao na početku, a kasnije od tebe ni traga ni glasa.
Čestitam izvone na 0 odigranih tekmi, kao i entuzijazmu koji si pokazao na početku, a kasnije od tebe ni traga ni glasa.
Potpuno se slazem i ovim putem dajem pravo anchoru da svim protivnicima iZvone se pisu pobjede, te na zahtjev RVPa koji je odustao jer nema ekipu da se protiv njega takoder pisu pobjede.
EDIT: Koliko vidim niti nimirZvo nije odigrao niti jednu tekmu jos.
Potpuno se slazem i ovim putem dajem pravo anchoru da svim protivnicima iZvone se pisu pobjede, te na zahtjev RVPa koji je odustao jer nema ekipu da se protiv njega takoder pisu pobjede.
mi smo rijesili skupinu :D ..tako da se ne mora nista ni pisat
Mene je NimirZvo vec par puta pito da odigramo, ali nisam bio online, pa smo se dogovorili da cemo sutra to rjesit...i kaze da je dodao na origin i drugu dvojicu u grupi, ali da ih uopce ne viđa na originu.
EDIT: Koliko vidim niti nimirZvo nije odigrao niti jednu tekmu jos.
Zvone je OK, kontaktirao me je, ali jednostavno nema drugih...mrkva je u toj grupi napravio dar-mar i totalno demoralisao preostala dva igrača u grupi .
Ja bi danas odigrao posljednju tekmu u skupini s fotosintezom , jučer navečer imao obaveza vezanih za posao. Danas tokom dana slobodan pa da zatvorimo skupinu.
Prva tekma je bila 2:1 za njega, ja sam bio gost. (Photosynthesis02 - Separathor 2 : 1 )
Zamolio bi sve sudionike da polako privode grupnu fazu kraju. Službeno, krajnji rok za odigravanje grupne faze je 04.06.2014. do ponoći.
Ja bi danas odigrao posljednju tekmu u skupini s fotosintezom , jučer navečer imao obaveza vezanih za posao. Danas tokom dana slobodan pa da zatvorimo skupinu.
Prva tekma je bila 2:1 za njega, ja sam bio gost. (Photosynthesis02 - Separathor 2 : 1 )
Frende do 16h sam tu... sve poslije necu moci jer idem za ZG...
theutti-Saran_Nino 2:0
Saran_Nino-theutti 0:3
didovic 0-4 antiljano27
antiljano27 1-1 didovic
NimirZvo 3:2 mrkvajunior
mrkvajunior 0:2 NimirZvo
Večeras iza ponoći (sa 4.-og na 5.-i), obavit ću izvlačenje za "roound of 16", u kojem će se igrati samo jedna tekma. Izvlačenjem će također biti odlučeno o tome, tko je domaćin, a tko gost...
Sportski pozdrav!
zaurer 0:6 NimirZvo
NimirZvo 3:0 zaurer (default win)
Zadnja tekma... PhotosynthesisO2 4 - 1 Separathor
AnchorMan86 1 - 0 antiljano27
antiljano27 0 - 3 AnchorMan86
---------------------------------
Rezultati upisani (final group stage): https://drive.google.com/file/d/0B91U7WcZ5flBLUlpV0R2cmtCRkU/edit?usp=sharing
ROUND OF 16:https://drive.google.com/file/d/0B91U7WcZ5flBQ19zUzhzbWhicDA/edit?usp=sharing
Ekipa, sretnoo daljee!!!
AnchorMan86 0 : 2 jations
Micko1415 1 - 2 volimrealmadrid
PhotosynthesisO2 4 - 2 Mehinho
amonra25 - mrkvajunior 1:4
volimrealmadrid 1-2 micko1415
treca utakmica se igrala zato sto u prvije dvije nije bilo pobjednika
micko1415 5-1 volimrealmadrid
Baš ste ga smrljali...daj fino napišite rezultat. U knockout fazi se igra jedna (1) tekma.
Baš ste ga smrljali...daj fino napišite rezultat. U knockout fazi se igra jedna (1) tekma.
kaj da? a hebiga mislio sam da je kao liga prvaka
prva tekma :micko1415 1- 2 volimrealmadrid
Malo je glupo kaj se u skupinama igraju dvije utakmice, dok važnije utakmice u knockout fazi samo jedna.
antiljano27 4-2 1carmichael1
Malo je glupo kaj se u skupinama igraju dvije utakmice, dok važnije utakmice u knockout fazi samo jedna.
Zovi FIFU i reci im da nevalja taj nacin igranja... Jel ima nesto da tebi pase ovdje ?
Zanimljivije, malo pazljivije se igra i puno boljih tekmi ima... Nista nije glupo.
Zovi FIFU i reci im da nevalja taj nacin igranja... Jel ima nesto da tebi pase ovdje ?
Zanimljivije, malo pazljivije se igra i puno boljih tekmi ima... Nista nije glupo.
Ak je tebi bolje non stop lby i cross spam u tim tekmama onda svaka čast. I slažem se skroz sa goldmemberom, puno je bolji sistem sa dvije tekme. No, ti organiziraš pa radi šta oces