Water cooling

poruka: 12
|
čitano: 2.631
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Water cooling

Pozdrav, imam jedno pitanje, ima li kod nas u Hrvatskoj neki cooling (water) sistem za cpu? 

I ako ima koja je cijena?

LP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Water cooling
petarvarga kaže...

Pozdrav, imam jedno pitanje, ima li kod nas u Hrvatskoj neki cooling (water) sistem za cpu? 

LP

Corsair H50/H70?

16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
petarvarga kaže...

LP

Corsair H50/H70?

Ili mozda Coolermaster Aquagate Max? Ima ga u Net.Comu, vidio ga neki dan.. 1500Kn

16 godina
protjeran
FiCo_Ri kaže...
pod009 kaže...
petarvarga kaže...

LP

Corsair H50/H70?

Ili mozda Coolermaster Aquagate Max? Ima ga u Net.Comu, vidio ga neki dan.. 1500Kn

Nekada davno bio je review u BUG-u.

Mora biti maticna sa nForce nekim chipsetom da bi radile sonde, mora kuciste biti Coolermaster Cosmos (za njega je design-irano) i ne znam na kakvim procesorima radi...

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
14 godina
neaktivan

ma netreba ti to, mozes puno jeftinije proc kad bi sam pravio kao sto sam ja imao na svom starom kompu...

prvo sam napravio vodeno hladjenje sa pumpom za gorivo iz kombajna iz '88, to je fino radilo, provukao plasticne cijevi kroz cijeli komp, cak otvorio napajanje i tamo provukao i maknuo sve...

neda meni vrag mira ja bi nest bolje... onda sam nabavio mali frizider koji bas i nije najbolje radio, rastavio kompresor i cijevi povadio, cijevi stavio u komp, hladnjak na vanjsku desnu stranicu, kompresor strpao iza kompa.

jedan lik mi je dosao napunit plin, imao sam i termostat, al ja budala sam pretjerivao i drzao sam si komp na nekih -10 stupnjeva.. radilo je 2 tjedna i onda riknilo =)

bolje hladjenje od tog dosad nisam vidio al cuo sam za neku foru da se koristi termicko svojstvo metala, neznam fintu, imas jednu sipku, na jednom kraju ti je -40, na drugom kraju 200... to sam nacuo, neznam jel postoji, pokusavam nac da si stavim u novi komp =)

ja sam mala gljiva....
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 19:10 (munjovoz).
15 godina
munjovoz kaže...

ma netreba ti to, mozes puno jeftinije proc kad bi sam pravio kao sto sam ja imao na svom starom kompu...

prvo sam napravio vodeno hladjenje sa pumpom za gorivo iz kombajna iz '88, to je fino radilo, provukao plasticne cijevi kroz cijeli komp, cak otvorio napajanje i tamo provukao i maknuo sve...

neda meni vrag mira ja bi nest bolje... onda sam nabavio mali frizider koji bas i nije najbolje radio, rastavio kompresor i cijevi povadio, cijevi stavio u komp, hladnjak na vanjsku desnu stranicu, kompresor strpao iza kompa.

jedan lik mi je dosao napunit plin, imao sam i termostat, al ja budala sam pretjerivao i drzao sam si komp na nekih -10 stupnjeva.. radilo je 2 tjedna i onda riknilo =)

bolje hladjenje od tog dosad nisam vidio al cuo sam za neku foru da se koristi termicko svojstvo metala, neznam fintu, imas jednu sipku, na jednom kraju ti je -40, na drugom kraju 200... to sam nacuo, neznam jel postoji, pokusavam nac da si stavim u novi komp =)

To na kraju sto si napisal mislis na peltier...?

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
17 godina
Intel&ATI kaže...
munjovoz kaže...

To na kraju sto si napisal mislis na peltier...?

ne da misli,nego to moze biti samo peltier

15 godina
neaktivan
petarvarga kaže...

LP

Limks-Corsair h50

Protis- Corsair h50 / Corsair h70

Magazin RS-Corsair h50

PC4U-corsair h50

Imao je prije Links od zalman-a i thrmaltake-a vodeno hlađenje,ali izgleda da su prestali dobavljati...

16 godina
neaktivan
Water cooling

ako hoćeš dobro vodeno, tj naajbolje uzmi od koolancea, samo morat ćeš ga sam složit, jer mislim da nemaju gotova vodena tipa corsair h70.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hihi hvala momci =)

ja sam mala gljiva....
15 godina
Water cooling

EKWB FTW! Samo ti puno eura treba :D

[url=http://sc2sig.com/profile/eu/216192/1/Seka%25C4%258D/][img]http://sc2sig.com/s/eu/216192-1.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...
pod009 kaže...
petarvarga kaže...

LP

Corsair H50/H70?

pa gdje na net comu,,,ja nemogunaci,,daj mi link ako znas.....za aquagate...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice