Tihi 120mm ventilatori

poruka: 20
|
čitano: 8.167
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Tihi 120mm ventilatori

Jel mi mozete preporucit tihe 120mm ventilatore, jerbo sad imam neki Evercool i nenormalno je bučan. Utišavam komp općenito i ovo mi je zapelo za oko: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_224&products_id=6178.

Također, otkrio sam da mi s područja CPUa dolazi buka slična hard disku koji radi (ono kao krckanje), pa me zanima je li to do ventilatora također ili?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tihi 120mm ventilatori

Ja imam 2 120 mm,1200rpm SCYTHE S-Flex-a u kućištu i poprilično su tihi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tihi 120mm ventilatori

klik

evo u linksa sa potenciometrom...

errando discimus
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Tihi 120mm ventilatori
laki-cakija kaže...

klik

Jesi ga probo ili?

17 godina
neaktivan
Tihi 120mm ventilatori

Preporučam SCYTHE GentleTyphoon tih je i propušta dosta zraka, a ako želiš još tiši uzmi isto Typhoon samo s manje okretaja.

Razer_Copperhead

1 0 hvala 0
16 godina
Razer_Copperhead kaže...

Preporučam SCYTHE GentleTyphoon tih je i propušta dosta zraka, a ako želiš još tiši uzmi isto Typhoon samo s manje okretaja.

Jel bi mogo taj i na mog Big Typhoona. Trenutni mi se vrti na minimumu, znaci 1200rpm. Ovaj bi ga mogo zamjenit? Da uzmem tog i dva od 500rpm za kuciste? Ili je 500rpm premalo?

17 godina
neaktivan
vrucajanjetina kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Jel bi mogo taj i na mog Big Typhoona. Trenutni mi se vrti na minimumu, znaci 1200rpm. Ovaj bi ga mogo zamjenit? Da uzmem tog i dva od 500rpm za kuciste? Ili je 500rpm premalo?

Ja bih rađe na kućište stavio 800 rpm.

Razer_Copperhead
16 godina
Razer_Copperhead kaže...
vrucajanjetina kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Ja bih rađe na kućište stavio 800 rpm.

Ma da, zabunio sam se. Ajde, pouzdajem se u tvoju procjenu... :)

EDIT: Hoće li bit GentleTyphoon 1150rpm dosta za Big Typhoona VX koji sada ide na 1300rpm ili kolko mu je već minimum ili da uzmem nešto jače?(što?)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 10:30 (vrucajanjetina).
17 godina
neaktivan
Tihi 120mm ventilatori

Ako ti buka nije problem (a ije) ja bih uzeo nešto više rpm za CPU hladnjak poput ovog.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 10:36 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
Razer_Copperhead kaže...

Ako ti buka nije problem (a ije) ja bih uzeo nešto više rpm za CPU hladnjak poput ovog.

Ma uzet cu NANOXIU (i kak vec) za CPU i dva od 800rpm GTa za kuciste i mirna bosna.

15 godina
neaktivan
Tihi 120mm ventilatori

Može li ovako neka preporuka za najtiši mogući vent od 80mm s plavim led-icama. Al stvarno najtiši, imo sam od Sharkoona al taj je stvarno pre pre bučan bio.

http://manutd-cro.com/forum/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IN_trance001 kaže...

Može li ovako neka preporuka za najtiši mogući vent od 80mm s plavim led-icama. Al stvarno najtiši, imo sam od Sharkoona al taj je stvarno pre pre bučan bio.

Ja sam koristio REVOLTEC Dark Blue na starom kućištu i nisu bili bučni pa ti njih preporučam.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:10 (Razer_Copperhead).
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
IN_trance001 kaže...

Ja sam koristio REVOLTEC Dark Blue na starom kućištu i nisu bili bučni pa ti njih preporučam.

Zaboravio sam spomenutu i tog Revoltec-a, isto dosta bučan čak bučniji od Sharkoona, problem je u tome kaj imam pasivnu grafu, a ventovi od proca i napajanja su skroz tihi tako da bi želio oćuvati tu tišinu tj. gotovo nečujnost.

http://manutd-cro.com/forum/index.php
17 godina
neaktivan
Tihi 120mm ventilatori

Scythe SlipStream 1600rpm, spojiš ga na +5V i imaš dobro hlađenje sa apsolutno nikakvom bukom.

A kao plus, i najjeftiniji je od Scythe-ovih ventilatora... jer osobno nemam neke volje plaćat 120kn za onaj S-Flex (ipak je samo vent.)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vrucajanjetina kaže...
laki-cakija kaže...

klik

Jesi ga probo ili?

nisa ga probo ali cim ima potenciometar možeš povecavat brzinu vrtnje i smanjivat

errando discimus
14 godina
neaktivan
Tihi 120mm ventilatori

Mozda da si uzmes front pannel pa ih spoji na potenciometre, prati temperature i reguliraj si buku/okretaje.

ˇˇlol, stvarno.. snasao se valjda, preko 3 godine je pametniji.. {#}

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 0:25 (plug-in).

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Tihi 120mm ventilatori

ovaj sam si ja uzeo prije 2 god i hladi odlicno.

slika

3 0 hvala 0
17 godina
Tihi 120mm ventilatori

Ljudi što vi pijete, kad vam škodi {#}

Tema je stara više od 3 godine, mislim, ali samo MISLIM, da se čovjek već snašao...{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Tihi 120mm ventilatori

Pa već tri godine čamim čekajući pored monitora s nestrpljenjem da javi što je odlučio!

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tihi 120mm ventilatori

... hebo te, i ja nasjeo pa se raspisao. Kad ono...  2009

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 1:06 (ChillyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice