sa yasyom ne možeš pogriješiti nikako
A bi stala u CM690,ali tako da ima malo prostora još,a ne da bude sve zbijeno jer imam Mugena 2 i ima dosta prostora.
A bi stala u CM690,ali tako da ima malo prostora još,a ne da bude sve zbijeno jer imam Mugena 2 i ima dosta prostora.
Kak ne bi stala ak ti je mugen stao?
Od oba je bolja Ninja 3 (samo ga jos nema u RH)..
Yasya/Mugen 2 - Koji god uzmes, neces pogrijesit.. Meni je osobno Mugen drazi, kvalitetnije mi djeluje, ali Yasya je također odlican cooler, mrvicu bolji od Mugena..
Bome su i s nje napravili gmenca... Ima toplovodnih cijevi kolko moj vodovod nema... :/ Zasto kvragu ne naprave koncept ko Noctua s NH-D14 - dva venta da se brze raspuse toplina... Ta Noctua ili onaj Thermalright IFX14 (isti koncept).
Al sve u svemu Ninja 3 izgleda odlicno, bas me zanima kakav gigant bude onda Mugen 3...
Yasya/Mugen 2 - Koji god uzmes, neces pogrijesit.. Meni je osobno Mugen drazi, kvalitetnije mi djeluje, ali Yasya je također odlican cooler, mrvicu bolji od Mugena..
Bome su i s nje napravili gmenca... Ima toplovodnih cijevi kolko moj vodovod nema... :/ Zasto kvragu ne naprave koncept ko Noctua s NH-D14 - dva venta da se brze raspuse toplina... Ta Noctua ili onaj Thermalright IFX14 (isti koncept).
Al sve u svemu Ninja 3 izgleda odlicno, bas me zanima kakav gigant bude onda Mugen 3...
Čovječe, pa kaj zrak uspije uopće proći kroz sve to? Uz toliko cijevi, ovi alu listići ti ni ne trebaju......
Čovječe, pa kaj zrak uspije uopće proći kroz sve to? Uz toliko cijevi, ovi alu listići ti ni ne trebaju......
Bas zato sam rekel da bi bilo pametnije da promjene koncept slican Noctui...
Ja se pomalo razočarao u Scythe Yasya-u..
Htio sam clock 3.60GHz, a dobio sam samo sa 3 na 3.20!
Još ne mogu vjerovati da sam dao 320 kuna za 200MHz performansi?
Jednostavno ne hladi (dovoljno), a moj quad treba napona dosta za više clockove od 3.00GHz!
Je li Yasya bolja od Mugena 2?
Evo ja se ispravljam na post odozgo..
Inače na clocku 3.20GHz su mi temperature stvarno jako niske!
U OCCT ni nakon 45 minuta ne prelaze 62°C
Sad sam malo popustio jer sam ipak clockao na 3.60GHz
Temp su mi ispod 71-73° u 3DMarkovima i Crysis benchmark tool
Evo ja se ispravljam na post odozgo..
Inače na clocku 3.20GHz su mi temperature stvarno jako niske!
U OCCT ni nakon 45 minuta ne prelaze 62°C
Sad sam malo popustio jer sam ipak clockao na 3.60GHz
Temp su mi ispod 71-73° u 3DMarkovima i Crysis benchmark tool
To je tebi nisko?Meni Phenom X3 720 BE je na 3.4 Ghz u OCCT-u nakon 1 sat 40 stupnjeva.
Ipak on ima Q6600 koji se pretjerano grije.
A i ima 4 jezgre, a ne 3 ko ti.
A šta bih trebao reći kada mi u OCCT pređe 83-84° sa 3.60GHz
?
Ipak je to stress test.
Ali se ne ruši i ne dođe do BSOD-a
Pa sam pustio tako
Ipak to nije na 84° 24/7
EDIT
Gore navedene temperature se odnose na ljetne vrućine
od preko 30°C
Sada sam odvrtio OCCT na Auto(1h) i najviša je bila za jezgru 1 od 78°C
Tako da se ne zabrinjavate
Ipak je to Q6600, ipak je to 65nm i na kraju ipak je to 3600MHz, ipak je to OC
od 50% i ipak je to zračno hlađenje
Da li je tko probao lappati yasyu?
Evo i ja napravio review pa ako imate vremena pogledajte http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/review-scythe-yasya-cooler/73492.aspx
A šta bih trebao reći kada mi u OCCT pređe 83-84° sa 3.60GHz
?
Ipak je to stress test.
Ali se ne ruši i ne dođe do BSOD-a
Pa sam pustio tako
Ipak to nije na 84° 24/7
EDIT
Gore navedene temperature se odnose na ljetne vrućine
od preko 30°C
Sada sam odvrtio OCCT na Auto(1h) i najviša je bila za jezgru 1 od 78°C
Tako da se ne zabrinjavate
Ipak je to Q6600, ipak je to 65nm i na kraju ipak je to 3600MHz, ipak je to OC
od 50% i ipak je to zračno hlađenje
IPAK
Ipak
Ipak
EDIT
Ipak
, ipak je
i na kraju ipak
, ipak je to OC
i ipak je
IPAK
I da IPAK sam ga skinuo na 3.4GHz jer je to sve više-manje IPAK puno
Ipak
Ipak
EDIT
Ipak
, ipak je
i na kraju ipak
, ipak je to OC
i ipak je
IPAK
I da IPAK sam ga skinuo na 3.4GHz jer je to sve više-manje IPAK puno
I konačno IPAK DOBAR PROCESOR :D
Heh i ja ponosan vlasnik. To mu je negdje taman tih 3.4GHz da vrijedi još onoliko kao prije 3 gdn kad je kupljen nov.:P
Heh i ja ponosan vlasnik. To mu je negdje taman tih 3.4GHz da vrijedi još onoliko kao prije 3 gdn kad je kupljen nov.:P
Hehe :D
i kako ste zadovoljni sa yasyom korisnici?
Jako jako je puno hvalim terminator
Problem ja što nisam više zadovoljan sa procom koji imam
dok je bio nov je davao najviše rezultate možda čak i ovdje kad sam došo na forum 2008.
samo sad kad ga trebalo malo "oživjeti" sam ga kloknuo da daje koju mrvu snage više nede preko 3200MHz
NITI SA YASYOM
i kako ste zadovoljni sa yasyom korisnici?
Najbolja je! ultra tiha i ultra dobre performanse!!!!!!!!!!
@boldano
Heh imaš pravo petarvarga..
Kod mene se jače čuje grafa u idle modu nego Yasya na high fan speedu u loadu
@boldano
Heh imaš pravo petarvarga..
Kod mene se jače čuje grafa u idle modu nego Yasya na high fan speedu u loadu
Da a meni su svi govorili:"Nećeš čuti kako govoriš dok je Scythe uključeni!" sva sreća pa ih nisam poslušao. Stvarno idealan hladnjak!
.
.
.
Šta stavljaš točkice?
Hti je samo reči " i točka na kraju"
Kao da ne trebamo više ništa više postati..
hehe
trebamo postatzi i te kako,yasya je vrhunska,samo je podležna savijanju,i treba je svaki 4 miseca oćistit od prašine,mislim da je mugen kvslitetnije stukture.ali je malo veći.
eto ja ga baš jučer instalirao.
malo mi je smetao za memoriju jer sam ga stavio da mu ventilator koji upuhuje zrak bude okrenut prema DVD pržilici, a memorija ima malo veće heatsinkove pa sam jedva ugurao prvi keks.
inače, i5 760 na 3.6 clock pod occtom ne prelazi 52°
slika stock 2.8Ghz , RPM oko 930
ovako kao na slici sam postavio cooler.
ne ispuhuje na pržilicu topli zrak već na zadnji 120mm ventilator a i na vrhu kućišta je 140mm.
nije iz mog računala ali tako sam ga namjestio.
wtf
ne želi uploadati sliku, "stranice nedostupne"
uspjelo ;)