Pomoć za oc

poruka: 4
|
čitano: 866
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoć za oc

ja sam početnik u OC-u pa trebam pomoć. Imam intel dual core 2140 procesor koji radi na taktu od 1.6ghz, i moja matična je ECS 945gtc-m2.

1. dali moja matična podržava oc?

2. na koliko bi mogao dignut takt procesora sa stock hladnjakom da radi stabilno?

Message contained bad language!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoć za oc
Nitko ti ne može reći koliko možeš podignuti takt da radi stabilno. To je na svakom računalu i za svaku komponentu različito.
Čak dva ista modela na istim pločama idu različito.

Pogledaj malo po ovoj temi, naći ćeš sve što ti treba.
http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/overclocking-guide-pocetnike/6004.aspx
16 godina
neaktivan
Pomoć za oc

ECS ploče nisu baš za overlockanje! Možeš možda malo dignuti FSB ali ništa pre korisno!

Uostalom kako overlockati pogledaj TU

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 9:40 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomoć za oc
kaiserus kaže...

ja sam početnik u OC-u pa trebam pomoć. Imam intel dual core 2140 procesor koji radi na taktu od 1.6ghz, i moja matična je ECS 945gtc-m2.

1. dali moja matična podržava oc?

2. na koliko bi mogao dignut takt procesora sa stock hladnjakom da radi stabilno?

1. -razlika između skupe i jeftine je u kvaliteti komponenata .. nevažno dali ploča podržava, važna je stabilnost ili crkavanje.
2. -ponekad ljudi (strojevi) imaju problema i bez OCa, normalno da dizanjem povećavaš mogućnost za probleme... -za svaki CPU je 'lutrija' i ovisi o ostatku kompijutera (i malo o sreći)
自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice