Pomoć oko hladnjaka

poruka: 15
|
čitano: 1.379
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pomoć oko hladnjaka

Dakle zanima me dali vrijedi uzeti ovaj hladnjak za sempron 140 procesor.

dakle kupujem taj navedni proc, i pokušat ću ga otključati, ali ako ne bude moglo, onda ću ga OC-ati koliko može.

Stvar je u tome da ću uz proc dobiti original hladnjak, pa me zanima kali mi vrijedi uzimati ovaj hladnjak, odnosno, kolko se on po mogučnostima razlikuje od stock hladnjaka

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Pomoć oko hladnjaka

Svakako je 700% tiši i bolji nego BOX...

Fino hladi i po regulaciji napona, paše i na 775 MBO...

Rotor je OK, s njim sam OC-ao svoj i3 530 na 3.3GHz...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Dakle zanima me dali vrijedi uzeti ovaj hladnjak za sempron 140 procesor.

dakle kupujem taj navedni proc, i pokušat ću ga otključati, ali ako ne bude moglo, onda ću ga OC-ati koliko može.

Stvar je u tome da ću uz proc dobiti original hladnjak, pa me zanima kali mi vrijedi uzimati ovaj hladnjak, odnosno, kolko se on po mogučnostima razlikuje od stock hladnjaka

lp

Mislim da je jedina razlika između tog i stock ta da je ovaj puno tiši...

http://hwbot.org/community/user/intelaati?tab=profile
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 23:00 (Intel&ATI).
17 godina
Pomoć oko hladnjaka

Ma izgleda da ću ga kupiti, osim ako mi ne uleti nesto drugo, već sam našao jedan na njuskalu, ali mi se prodavač ne javlja, poslao sam mu mail, valjda bude uskoro.

Inaće gledam taj coooler, čak iako mi se ne svidi, mogu ga prodati za 30ak kn xĐ

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pomoć oko hladnjaka

Ok, malo sam bio odustao od tog coolera, jer sam dogovarao sa jednim članom foruma oko vodenog, ali evo me sad opet{#}

dakle kad ste mi već pp zatrpali sa porukama da odustanem od tog smeća, da to ne vrijedi ni 20kn, odlučio sam potražiti drugo riješenje.

dakle, i dalje tražim jeftini cooler za am3 platformu, pa me zanima što mislite o ovome i dali on uopće ide u am3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pomoć oko hladnjaka

pise pod pod lga doli ispod na koje sockete ide...ide i na tvoj...nije los..

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

dakle, i dalje tražim jeftini cooler za am3 platformu, pa me zanima što mislite o ovome i dali on uopće ide u am3?

ide na AM3 a dal valja neznam, nisam ga probao...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
neaktivan

Pa pise ti da ide na  AM3.

(=XII=)SandMan_CRO....
17 godina
Pomoć oko hladnjaka

{#} sad i ja vidim da ide....

nego, šta mislite dali se isplati uzeti, i koliko je to dobro riješenje u odnosu na onoga gore spomenutog?

i dali će hladiti bolje nego stock?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pomoć oko hladnjaka

triba bi..jer sve je bolje od stock coolera...nabavi dva mini crnca da ti u kucistu masu granom palme i nece se grijat

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

mslim da bi trebao bit bolji, a sad koliko to nemogu znat...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
zoharbizo kaže...

triba bi..jer sve je bolje od stock coolera...nabavi dva mini crnca da ti u kucistu masu granom palme i nece se grijat

Pa imam dva crnca, točnije pigmejca, od 120mm, jedan na ulazu, i jedan na izlazu iz kuć(e)(išta){#}

14 godina
rooswelt1991 kaže...
zoharbizo kaže...

Pa imam dva crnca, točnije pigmejca, od 120mm, jedan na ulazu, i jedan na izlazu iz kuć(e)(išta){#}

nikad takvi crnci nemogu bit radisni ko oni pravi {#}

17 godina
zoharbizo kaže...
rooswelt1991 kaže...
zoharbizo kaže...

nikad takvi crnci nemogu bit radisni ko oni pravi {#}

Da znam, a ni pivu mi nemogu donijet{#}

17 godina
Pomoć oko hladnjaka

daj skupi jos 50-tak kn i kupi si katanu 3. Moj e5300 na 4ghz i 1.47V ne prelazi 67C. definitivno preporuka. kupi postani cooler i bit ces miran

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice