Pitanje u vezi voltaže

poruka: 6
|
čitano: 1.154
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pitanje u vezi voltaže

pozz,

zanima me, voltaža amd x4 955 be,na 4,2 ghz je 1.460V u idlu a 1.510 u load-u ,JELI TO OPASNO  uz dobar hladnjak, kupio sam zalman cnps 11 x ,predobar hladnjak drzi mi odlicnu temp,pa me zanima kad budem isa na 4.3-4.4 hoće li mi povećana voltaža štetit procesoru

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pitanje u vezi voltaže
ja sam išo do 1,6 ali samo malo .. zasigurno da ukoliko budeš takvu voltažu držo 24 7 to će proć brzo .. po meni preko 4 ghz nema potrebe sve preko je beskorisno pretjeravanje .. msm možeš probat do 1,6 sve dalje na svoju odgovornost .. al opet bespotrebno toliko silovanje ..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pitanje u vezi voltaže
Over(C)lock kaže...
ja sam išo do 1,6 ali samo malo .. zasigurno da ukoliko budeš takvu voltažu držo 24 7 to će proć brzo .. po meni preko 4 ghz nema potrebe sve preko je beskorisno pretjeravanje .. msm možeš probat do 1,6 sve dalje na svoju odgovornost .. al opet bespotrebno toliko silovanje ..

slažem se potpuno s tobom ,ne želim ga muči ,4ghz je sasvim dosta,nego baš me zanima kolika je maximum granica ,probat ću ići dalje da vidim,pa cu ga poslije vratin na 3.8-4.0ghz

14 godina
Pitanje u vezi voltaže
probaj do 1.600 pa vidi .. toliko sam ja išo dalje se neusudim .. na vlastitu odgovornost naravno :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pitanje u vezi voltaže
raptor22 kaže...

pozz,

zanima me, voltaža amd x4 955 be,na 4,2 ghz je 1.460V u idlu a 1.510 u load-u ,JELI TO OPASNO  uz dobar hladnjak, kupio sam zalman cnps 11 x ,predobar hladnjak drzi mi odlicnu temp,pa me zanima kad budem isa na 4.3-4.4 hoće li mi povećana voltaža štetit procesoru

hvala

Napon od 1.5V uz dobro hlađenje nije neki poseban problem i CPU će raditi godinama bez problema.

15 godina
moderator
Pitanje u vezi voltaže

nije prevelik napon

i kaže se NAPON

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
4 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice