Pentium dual core E6500 zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Pentium dual core E6500

Imam navedeni procesor koji radi na 2.93ghz, nije ocan, ja sam nesto eksperimentiro juce digo sam ga sa 266x11 na 300x11 i radio je normalno, napon nisam dizo, temperatura je max bila 59 stupnjeva

e sad ja sam trebo i napon dic ili sta, akko da provjerim dal treba ili ne, za koliko ga treba dic ako treba? zelim ga clocknit jer za 1 tjedan stize gtc 550ti ili hd 6770 ili 7750, ugl to su slicne kartice...

sad sam ga vratio na normalu, ajd preporucite kako sta treba, ja sam pocetnik. {#} coler je stock( prvo me zanima kolko bi s njim islo) a onda cu ako treba kupit bolji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Pentium dual core E6500

Treba ti bolji cooler jer ce stock bit glasan....

Malo po malo ga dizi pa vidi koja je granica bez dizanja napona pa ak ti nije dovoljno sam malo dignes napon i dalje ga dizes...

Krpa
13 godina
protjeran
KrpaZG kaže...

Malo po malo ga dizi pa vidi koja je granica bez dizanja napona pa ak ti nije dovoljno sam malo dignes napon i dalje ga dizes...

pa bio sam stavio na 3.4 i napon je bio na 1.2750 nisam ga diro, temperature us bile na 61max al nekontam kako sam ga mogo tolko dic? jesam mozda trebo napon dizat, vjerojatno da jer ga nisam testiro uopce sa primomxd ???

13 godina
Megatr0n98 kaže...
KrpaZG kaže...

pa bio sam stavio na 3.4 i napon je bio na 1.2750 nisam ga diro, temperature us bile na 61max al nekontam kako sam ga mogo tolko dic? jesam mozda trebo napon dizat, vjerojatno da jer ga nisam testiro uopce sa primomxd ???

KrpaZG kaže...

Ajde me poslusaj i malo po malo dizi i testiraj...

Krpa
14 godina
neaktivan
Pentium dual core E6500

Moj ide na 3.45GHz bez prckanja po naponu.

Ofc.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice