Overclockanje miša zaključana tema

poruka: 42
|
čitano: 4.947
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Overclockanje miša

Da li to postoji, čua sam da postoji usb port overclock ali nisam siguran za miš. U zadnje vrijeme mi štekaje nešto s livom tipkom, moram par puta stisnit da on se javi...

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Overclockanje miša

za tebe imam samo 2 slova ... a to su: xD

My software doesn't have bugs, it only develops random features

19 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Overclockanje miša

O moj bože hahahahaha

MY ROFLWC GOEZ FLUSH FLUSH FLUSH THE B***H 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Overclockanje miša
Usb možeš podesit da brže radí s bežičnim miševima, al tvoj problem je u misu
hmda
16 godina
protjeran
GW freak kaže...

O moj bože hahahahaha

To si i ja mislim al nisam htio prvi sa komentarima Nevinašce

16 godina
joze kaže...

Da li to postoji, čua sam da postoji usb port overclock ali nisam siguran za miš. U zadnje vrijeme mi štekaje nešto s livom tipkom, moram par puta stisnit da on se javi...

to na što ti misliš se inače zove mouse optimization.

evo ti neš više o tome:

http://www.overclock.net/computer-peripherals/173255-cs-s-mouse-optimization-guide.html

16 godina
neaktivan
joze kaže...

Da to je apsolutno točno...

Najme oni kuglični miševi bilu su još daleko najbolji OC-eri jer su mogli podnjeti veliku voltažu, nego ovi moderni optički/laserski. Najme najbolje bi bilo kada bi pomoću nekog 12V adaptera spojio miš u struju i to bi dalo daleko veći clock miša... Druga stvar je hlađenje... Nemoj previše dirati miš rukom jer ćeš zagrijati miš

Nadam se da sam ti pomogao Cool (naravno ovo je sve šala)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
15 godina
neaktivan
Overclockanje miša

da overclockat miš! LOL!

Chuck Norris se ukaza Gospi!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 22:16 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Overclockanje miša

hahahahaha.fail

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...
joze kaže...

Najme oni kuglični miševi bilu su još daleko najbolji OC-eri jer su mogli podnjeti veliku voltažu, nego ovi moderni optički/laserski. Najme najbolje bi bilo kada bi pomoću nekog 12V adaptera spojio miš u struju i to bi dalo daleko veći clock miša... Druga stvar je hlađenje... Nemoj previše dirati miš rukom jer ćeš zagrijati miš

hahahhah (ironičan smijeh, zapravo neznam jel da plačem? lol)

15 godina
Overclockanje miša

a što će te se još sijetiti nabrijavati,možda lcd da daje više piksela

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Overclockanje miša

A bolje vica odavno nisam cuo...Smijeh

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Overclockanje miša

može bit da je on mislia povećat brzinu miša....mislin ono kojon se brzinon cursor miče po ekranu

ako je tako uđu u control panel i tamo negdi traži...

Chuck Norris se ukaza Gospi!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 23:05 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zasto ga zajeb**ate? Očito je čovjek početnik. Koda ste se vi sa znanjem rodili.
hmda
16 godina
neaktivan
Overclockanje miša

Stavi dobar hladnjak na njega i nemas frke.

http://i49.tinypic.com/2lc07xs.jpg
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Overclockanje miša

Ma ja sam sve overclockao, tipkovnicu, miša, monitor, zvučnike, čak i radni stol..

Sad mi bolje ide u životu, a i žena bolje kuva.

Žrtva nepouzdanosti kontracepcije
Moj PC  
18 0 hvala 0
15 godina
protjeran
nontryer kaže...

Ma ja sam sve overclockao, tipkovnicu, miša, monitor, zvučnike, čak i radni stol..

Sad mi bolje ide u životu, a i žena bolje kuva.

ahhahahahahahahahhaahahahh kralj

jogurt nema kičmu
15 godina
protjeran
fail. ;D
ja bi na tvom mjestu rađe overklokno mozak.
*n00b u53r*
17 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...
Oly_E3 kaže...
joze kaže...

hahahhah (ironičan smijeh, zapravo neznam jel da plačem? lol)

hahahha u ovoj temi sam se nasmijo dobro.... Smijeh sry na of topicu

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 1:50 (Tuborg_Green).
16 godina
neaktivan
joze kaže...

Ha,Ha,Ha,Ha!!Svašta!!!

Jel imas dual core ili quad core miš ..... SmijehSmijeh

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
neaktivan
haha a lika. joj ovo jos smjesnije od onog koji nije znao sta je rezolucija.

Want me to Google that for you?
16 godina
neaktivan
Evo sad znas da se mis nemoze klokat...nema smisla...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
16 godina

ahahahah  Nevinašce

.... ....
Cole:Ahh, ain't that cute ; Dom: Yeah, like two assholes on their first date....radim na crno trosim na bijelo....
16 godina
neaktivan
Overclockanje miša

Ma bilo mi dosadno pa sam puka temu eto tako.. Nisam početnik imam već 8 godina iskustva s ovime. ali sad da se okrenemo temi.. niste čuli za dpi i ostale miš stvari koje određuju kvalitetu u brzini i slično (nemislim samo na sensitivity). Prije nego što počmete zezat, razmislite o čemu mislim ili nemojte zezat. Nemora to bit overclock ali uvik postoji neka mogućnost da se miš poboljša da ide bolje kad igram igre itd

Stvarno bezobrazno od vas, jednostavno ste mogli reći da se nemože i gotovo

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 9:36 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joze kaže...

Ma bilo mi dosadno pa sam puka temu eto tako.. Nisam početnik imam već 8 godina iskustva s ovime. ali sad da se okrenemo temi.. niste čuli za dpi i ostale miš stvari koje određuju kvalitetu u brzini i slično (nemislim samo na sensitivity). Prije nego što počmete zezat, razmislite o čemu mislim ili nemojte zezat. Nemora to bit overclock ali uvik postoji neka mogućnost da se miš poboljša da ide bolje kad igram igre itd

Pa ako se vec toliko baviš racunalima mogao bi znati da izraz overcolck za periferiju ne postoji....Mislim može se reči no nemože se napravit...

[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
17 godina
neaktivan
Overclockanje miša

Kupi novu podlogu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Oly_E3 kaže...
joze kaže...

svaka cast Oly , ... to je i moj savjet ... pokusaj !!

16 godina
neaktivan
crowap kaže...
joze kaže...

Pa ako se vec toliko baviš racunalima mogao bi znati da izraz overcolck za periferiju ne postoji....Mislim može se reči no nemože se napravit...

To je sve šta ste trebali reći ako ste htjeli što reći, a ne zezat ne samo mene, nego i druge korisnike (ako pitaju nešto što je očito po vama smiješno)... Znam da se periferija nemože overclockat, al sam mislio da postoji nešto di bi moga povećat dpi miša (jer nemam na njemu mogućnost mijenjanja dok ih neki miševi imaju)..

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 12:59 (joze).
16 godina
neaktivan
joze kaže...
crowap kaže...
joze kaže...

To je sve šta ste trebali reći ako ste htjeli što reći, a ne zezat ne samo mene, nego i druge korisnike (ako pitaju nešto što je očito po vama smiješno)... Znam da se periferija nemože overclockat, al sam mislio da postoji nešto di bi moga povećat dpi miša (jer nemam na njemu mogućnost mijenjanja dok ih neki miševi imaju)..

Nemožeš povećati dpi od miša ,kupi sebi neki miš od 600 kn on će ti imati 3000 dpi i miran si netrebaš ništa drugo raditi,pa koji miš imaš  sad ?

RIDER
15 godina
neaktivan
nemos ti povecat dpi misa nikako, ko da ides sa speedfightom potegnit 100 :)
Znam na sta mislis, al kad se pocnu proizvodit usb 3 misevi dpi ce bit 15k ..
Want me to Google that for you?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice