Overclock problemi zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.518
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Overclock problemi

Imam Matičnu ploču gigabyte 946gm-s2. u biosu nema opcije za overclock, a na easytunu (5 i 6) opcije za overclock su mi posivljene. na tu sam matiču probao staviti par procesora ali nikako ne mogu overclockati. trenutni mi je procesor pendtium dual core e2180

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Overclock problemi

vjerojatno su isključene opcije u BIOSu, pogledaj još jedom detaljno BIOS, ak ne ide, možda da ga probaš flashat?

al ak budeš flasho, pazi šta radiš, prouči malo tutorijale, imaš i ovdje na forumu jer ak ne znaš šta radiš možeš lako matičnu sredit

potpisujem se
16 godina
neaktivan
Overclock problemi

stisni CTRL + F1 i time se otvaraju nove mogućnosti. to vrijedi za gigabyte ploče

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Overclock problemi

jesam al nema za overclock

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Overclock problemi

dal itko zna

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema druge nego fleš biosa.

AMD x2 7750 BE (3,4 GHz), cooler Scythe kama cross, Gigabyte GA-M720-US3, Zotac am 9800GTX+, 4GB DDR2 6400, WD 640 GB Caviar Blue, Chiftek 550W i zvučnici 2+1 Altec Lansing.
16 godina
neaktivan
traži u biosu cpu freqeuency ili front side bus (fsb), jer nigdje ti u biosu neće pisat baš overvlock
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice