Overclock pomoc

poruka: 39
|
čitano: 3.270
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Overclock pomoc
r420r kaže...

koje napajanje? ako je neko no name - moguce.

jel se vidi hdd u biosu nakon oc-a?

lite-on 300w  dobiveno uz hp kucisteSmijeh(al nemam skoro nista prikljuceno sam maticna ,graficka, procesor i hard i to je to) .... i ne nevidi se hard probat cu drugog ukljucit da vidim al ce se taj vidjet

da nema NIKOLE TESLE mi bi danas televizor gledali u MRAKU
17 godina
neaktivan

ako ga vidi prije overclocka i ne vidi nakon onda nije problem u hdd-u. mozes probat stavit stari pa vidjet, mozes pokusat i piknut u drugi/druge sata portove. pogledaj (poslusaj Osmijeh) jel se novi hdd vrti nakon oc-a.

16 godina
protjeran
r420r kaže...

ako ga vidi prije overclocka i ne vidi nakon onda nije problem u hdd-u. mozes probat stavit stari pa vidjet, mozes pokusat i piknut u drugi/druge sata portove. pogledaj (poslusaj Osmijeh) jel se novi hdd vrti nakon oc-a.

e sad ovako.....overclocko na 3.5 i stavio stari hdd sve bez greske radi....stavio novi i ne prepozna ga...razmjenjivo portove...i da sluso ga,on radi al ga nema :|

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 22:07 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan

onda je disk. mozes ga spojit na jace napajanje pa vidjet jel je u tome problem.

16 godina
protjeran
Overclock pomoc

izcupo sam ovaj hard od 500gb stavio 2 ata harada (40 i 80gb) clock na 3.5 i oboje rade .... stavi clock na 3.25 stavim sva 3 harda i sva 3 rade ...cini se da nije do napajanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

tko ce ga znat... jesi probo stavit najnoviji bios?

meni ponestalo ideja... Mršti se

16 godina
protjeran
r420r kaže...

tko ce ga znat... jesi probo stavit najnoviji bios?

meni ponestalo ideja... Mršti se

i meni...sam mozes mi objasnit kako flash-at bios na gigabyte ploci htio sam vec prije sam nisam znao kako

17 godina
neaktivan

nisam nikad imao gigabyte plocu pa ne znam... nadam se da ti ovaj link moze pomoci: http://forums.tweaktown.com/f69/bios-flashing-how-qflash-guide-27576/

16 godina
protjeran
Overclock pomoc

evo napravio update biosa i nista ista stvarPlač...odustajem..no nema veze ko da mi i treba veci clock puno hvala na pomoci

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice