Overclock -ili ne?

poruka: 8
|
čitano: 1.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Overclock -ili ne?

dakle imam par pitanja, a s obzirom da ste vi ljudi koji sve znateSmijeh onda se pouzdam u vas.

1. Imam procesor AMD Phenom II x4 3.0Ghz je li se isplati overclockat ili ne?

2. Ako da koje bi hlađenje dobro islo na njega, ne znam tocno ali mislim da je sad AMD-ov hladnjak(od procesora) na njemu.

3. Da li da sam to napravim ili da nađem nekoga?

4. Treba mi par dobrih hladnjaka(600-800kn) ili komponenti za vodeno do 2000 kn.

To bi bilo to, HvalaCool 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Overclock -ili ne?

bilo bi dobro da navedeš ostatak konfe npr grafu, jel ako imaš 5870 onda ti se isplati klokat proc, a ako imaš integriranu normalno da se neisplati.

Predpostavljam da pitaš ovo radi preformasi u igrama

17 godina
Chickenfly kaže...

dakle imam par pitanja, a s obzirom da ste vi ljudi koji sve znateSmijeh onda se pouzdam u vas.

1. Imam procesor AMD Phenom II x4 3.0Ghz je li se isplati overclockat ili ne?

2. Ako da koje bi hlađenje dobro islo na njega, ne znam tocno ali mislim da je sad AMD-ov hladnjak(od procesora) na njemu.

3. Da li da sam to napravim ili da nađem nekoga?

4. Treba mi par dobrih hladnjaka(600-800kn) ili komponenti za vodeno do 2000 kn.

To bi bilo to, HvalaCool 

Kakvi te spopali hladnjaci za 800 kuna, na to zaboravi ko na lanjski snjeg. Uzmi jedan od ova dva hladnjaka i nema problema a nece bit nit buke, pa fino kloknes proc na 3.9 ghz mozda i vise ovisi kakvu maticnu imas i to je to.Cool

http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=050.903.167

http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=050.903.183

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

bilo bi dobro da navedeš ostatak konfe npr grafu, jel ako imaš 5870 onda ti se isplati klokat proc, a ako imaš integriranu normalno da se neisplati.

Predpostavljam da pitaš ovo radi preformasi u igrama

Grafa je Nvidia GeForce GTX 260

evo ostatak da zbog performansi ja bi htio jos boljeSmijeh

Do I Look Like I Care???
15 godina
neaktivan

Kazem do 800kn zato sto u novom bugu ima jedan: Noctua NH-D14 sad tam kazu da je dobar a kosta 600kn pa sad ako je taj dobar za moj procesor overclockani ili nesto u tom rangu, bi kupio

Do I Look Like I Care???
17 godina
neaktivan
Chickenfly kaže...

Kazem do 800kn zato sto u novom bugu ima jedan: Noctua NH-D14 sad tam kazu da je dobar a kosta 600kn pa sad ako je taj dobar za moj procesor overclockani ili nesto u tom rangu, bi kupio

Ali za 700 kn imaš bolje vodeno hlađenje i to je to..

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
15 godina
neaktivan

ak je tak ok al nebi bas neko jeftino pa da mi se razlije i spali sve

Do I Look Like I Care???
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice