Kako overclockati grafičku?

poruka: 49
|
čitano: 23.770
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Kako overclockati grafičku?
tpg kaže...

jeli normalno kad je clocas i kliknes na apply da ti pocrni ekran

Meni porcni na sekundu-2 i vrati se sve samo je ocana grafa.

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
15 godina

umene je stajalo duze i ja ugasio komp  i onda ga upalio a ono pise

start windows normall i nije clocana

RAZOR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovisi jeli ti crn non stop ili samo na trenutak

ako je non stop crn onda moras malo smanjiti postavke

a ako samo na trenutak onda ti je samo prihvatilo promjenu postavki

tsimic
16 godina
odjavljen

evo i mene malo ovdje... jednom davno sam bio klokao grafu i to mislim radeona x1650 i nisam se bas proslavio. pa reko idem probat opet a posto sam nov u takvim  stvarima zelio bi rezultate podijelit s vama a nebi bio los ni koji savjet da mi date, ako ima a ako nema - nema problema.

evo slika, meni se cine kao dobri rezultati ali to sam samo ja .. 

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi ja imam gainward gt 220 i digo sam core clock sa 650 mhz na 700 a odma usto sam digo i sghader clock na 1530 mhz...uglavnom...inače igram cod 4 multyplayer i malo sam cak osjetio razliku da je balja graf neg prije...al odjednom mi krene štekat...odnosno nekak mi je bilo usporeno ...znate kad pomaknem miš, nišan se pomakne tek za pol sekunde..

I onda kad ugasim komp, il ga resertiram,opet bude sve u redu...i mislio sam da je to slučajno se dogodilo il je neka greška, kad ono opet...

Sad tražim vaše mišljenje kako da to spriječim...probao sam vratiti na stare postavke al je isto bilo...i temperatura je noramlana..nezz što bi moglo biti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gavran kaže...

Ljudi ja imam gainward gt 220 i digo sam core clock sa 650 mhz na 700 a odma usto sam digo i sghader clock na 1530 mhz...uglavnom...inače igram cod 4 multyplayer i malo sam cak osjetio razliku da je balja graf neg prije...al odjednom mi krene štekat...odnosno nekak mi je bilo usporeno ...znate kad pomaknem miš, nišan se pomakne tek za pol sekunde..

I onda kad ugasim komp, il ga resertiram,opet bude sve u redu...i mislio sam da je to slučajno se dogodilo il je neka greška, kad ono opet...

Sad tražim vaše mišljenje kako da to spriječim...probao sam vratiti na stare postavke al je isto bilo...i temperatura je noramlana..nezz što bi moglo biti?

probaj reinstalirat drivere ili stavi novije i onda idi polako sa clockanjem

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan

Ok probat ću..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e ljudi hoćete i meni pomoći clockati,idem desni klik i na Ati catalyst control centar i ništa se ne dogodi ne otvori mi uopće ništa ima li neki drugi način jer ja nemam pojma kako se to radi a htjeo bi malo ovu svoju kantu pojačati da ne moram više igrati na rez.800X600

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

e ljudi hoćete i meni pomoći clockati,idem desni klik i na Ati catalyst control centar i ništa se ne dogodi ne otvori mi uopće ništa ima li neki drugi način jer ja nemam pojma kako se to radi a htjeo bi malo ovu svoju kantu pojačati da ne moram više igrati na rez.800X600

ima li koja dobra duša da pomogneSmijeh

15 godina
neaktivan

Još jedno pitane...

Što je najvažnije od ovih komponenata ??

-Core Clock

-Memory Clock

-Shader Clock

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gavran kaže...

Još jedno pitane...

Što je najvažnije od ovih komponenata ??

-Core Clock

-Memory Clock

-Shader Clock

Sve ti je važno,ali kako prioritet nek ti bude core (jezgra) i memory (memorija)

16 godina
protjeran

Ima li netko hladnjak tj.cooler za nVidia 8600GT 256mb gddr3 ili samo onaj dio di su propeleri to mi treba...meni su pukli propeleri 2 komada pa da zamjenim.Dajem max 80kn! HITNO MI JE HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina
protjeran

A gdje je ta trgovina? Ako neko zna i blizu mu je mogli bi se dogovoriti da uzme taj hladnjak pa pošalje poštom i kaže poštaru da ja nemogu podići dok nedam novce.Bio bi jako zahvalan.HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kakko se ovi testovi rade:))

RAZOR
16 godina
neaktivan

jeli za xfx ati radeon hd 4870 xxx dobro 790mhz gpua i memory 1000

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tpg kaže...

kakko se ovi testovi rade:))

Koji testovi?

joze kaže...

jeli za xfx ati radeon hd 4870 xxx dobro 790mhz gpua i memory 1000

To je sa referentnim coolerom, ali redizajniranim pcb-om crne boje ne?

Da 790/1000 je OK , tako sam ja držao svoju skroz referentnu powercolor HD4870. Nisam primjetio nikakvo povećanje temperatura, a što se tiče performansi također slično možda trun stabilniji fps i 1fps-a više no jedva se primjeti.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 15:21 (Hyperion).
15 godina

Vidim nije odavno nista pisano,ali se nadam odgovoru...

Ovako imam procesor 2.7 dual core i grafu nvidia g210...

Proc mi radi mislim dobro,ali bi htio malo overclockati grafu,znam da ne mogu da mi vrti GTA4 na high itd. ali eto koliko najvise moze recite i naravno koji je sad program najbolji,ne zelim nesto pretjerano pa da je s*ebem jer nemam bas ni para sad(inace bi kupio novu)...

hvala unaprijed..

0 0 hvala 0
15 godina

Najbolje ti je s MSI Afterburner-om klokat grafu. Diži po 5mhz zatim testiraj stabilnost i tako dugo to ponavljaj dok ti se ne pocnu pojavljivat artefakti ,e onda malo digni napon i pazi na temperaturu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice