jeli normalno kad je clocas i kliknes na apply da ti pocrni ekran
Meni porcni na sekundu-2 i vrati se sve samo je ocana grafa.
jeli normalno kad je clocas i kliknes na apply da ti pocrni ekran
Meni porcni na sekundu-2 i vrati se sve samo je ocana grafa.
umene je stajalo duze i ja ugasio komp i onda ga upalio a ono pise
start windows normall i nije clocana
ovisi jeli ti crn non stop ili samo na trenutak
ako je non stop crn onda moras malo smanjiti postavke
a ako samo na trenutak onda ti je samo prihvatilo promjenu postavki
evo i mene malo ovdje... jednom davno sam bio klokao grafu i to mislim radeona x1650 i nisam se bas proslavio. pa reko idem probat opet a posto sam nov u takvim stvarima zelio bi rezultate podijelit s vama a nebi bio los ni koji savjet da mi date, ako ima a ako nema - nema problema.
evo slika, meni se cine kao dobri rezultati ali to sam samo ja ..
Ljudi ja imam gainward gt 220 i digo sam core clock sa 650 mhz na 700 a odma usto sam digo i sghader clock na 1530 mhz...uglavnom...inače igram cod 4 multyplayer i malo sam cak osjetio razliku da je balja graf neg prije...al odjednom mi krene štekat...odnosno nekak mi je bilo usporeno ...znate kad pomaknem miš, nišan se pomakne tek za pol sekunde..
I onda kad ugasim komp, il ga resertiram,opet bude sve u redu...i mislio sam da je to slučajno se dogodilo il je neka greška, kad ono opet...
Sad tražim vaše mišljenje kako da to spriječim...probao sam vratiti na stare postavke al je isto bilo...i temperatura je noramlana..nezz što bi moglo biti?
Ljudi ja imam gainward gt 220 i digo sam core clock sa 650 mhz na 700 a odma usto sam digo i sghader clock na 1530 mhz...uglavnom...inače igram cod 4 multyplayer i malo sam cak osjetio razliku da je balja graf neg prije...al odjednom mi krene štekat...odnosno nekak mi je bilo usporeno ...znate kad pomaknem miš, nišan se pomakne tek za pol sekunde..
I onda kad ugasim komp, il ga resertiram,opet bude sve u redu...i mislio sam da je to slučajno se dogodilo il je neka greška, kad ono opet...
Sad tražim vaše mišljenje kako da to spriječim...probao sam vratiti na stare postavke al je isto bilo...i temperatura je noramlana..nezz što bi moglo biti?
probaj reinstalirat drivere ili stavi novije i onda idi polako sa clockanjem
e ljudi hoćete i meni pomoći clockati,idem desni klik i na Ati catalyst control centar i ništa se ne dogodi ne otvori mi uopće ništa ima li neki drugi način jer ja nemam pojma kako se to radi a htjeo bi malo ovu svoju kantu pojačati da ne moram više igrati na rez.800X600
e ljudi hoćete i meni pomoći clockati,idem desni klik i na Ati catalyst control centar i ništa se ne dogodi ne otvori mi uopće ništa ima li neki drugi način jer ja nemam pojma kako se to radi a htjeo bi malo ovu svoju kantu pojačati da ne moram više igrati na rez.800X600
ima li koja dobra duša da pomogne
Još jedno pitane...
Što je najvažnije od ovih komponenata ??
-Core Clock
-Memory Clock
-Shader Clock
Još jedno pitane...
Što je najvažnije od ovih komponenata ??
-Core Clock
-Memory Clock
-Shader Clock
Sve ti je važno,ali kako prioritet nek ti bude core (jezgra) i memory (memorija)
Ima li netko hladnjak tj.cooler za nVidia 8600GT 256mb gddr3 ili samo onaj dio di su propeleri to mi treba...meni su pukli propeleri 2 komada pa da zamjenim.Dajem max 80kn! HITNO MI JE HVALA!
http://www.smit-electronic.hr/index.php?option=com_wrapper&Itemid=189
Skroz dolje desni, 49.00kn.
Paše ti ventić 300%.
Tih je i jako dobar.
http://www.smit-electronic.hr/Redesign/Manh-Hladnja_files/image020.jpg
A gdje je ta trgovina? Ako neko zna i blizu mu je mogli bi se dogovoriti da uzme taj hladnjak pa pošalje poštom i kaže poštaru da ja nemogu podići dok nedam novce.Bio bi jako zahvalan.HVALA
kakko se ovi testovi rade:))
jeli za xfx ati radeon hd 4870 xxx dobro 790mhz gpua i memory 1000
kakko se ovi testovi rade:))
Koji testovi?
jeli za xfx ati radeon hd 4870 xxx dobro 790mhz gpua i memory 1000
To je sa referentnim coolerom, ali redizajniranim pcb-om crne boje ne?
Da 790/1000 je OK , tako sam ja držao svoju skroz referentnu powercolor HD4870. Nisam primjetio nikakvo povećanje temperatura, a što se tiče performansi također slično možda trun stabilniji fps i 1fps-a više no jedva se primjeti.
Vidim nije odavno nista pisano,ali se nadam odgovoru...
Ovako imam procesor 2.7 dual core i grafu nvidia g210...
Proc mi radi mislim dobro,ali bi htio malo overclockati grafu,znam da ne mogu da mi vrti GTA4 na high itd. ali eto koliko najvise moze recite i naravno koji je sad program najbolji,ne zelim nesto pretjerano pa da je s*ebem jer nemam bas ni para sad(inace bi kupio novu)...
hvala unaprijed..
Najbolje ti je s MSI Afterburner-om klokat grafu. Diži po 5mhz zatim testiraj stabilnost i tako dugo to ponavljaj dok ti se ne pocnu pojavljivat artefakti ,e onda malo digni napon i pazi na temperaturu !