Znaci kupujem novi hladnjak za procesor i zanima me ovaj V8 cini mi se uredu. A sada bi htio cuti vas komentare koliko je on dobar za overclock. I ako postoji bolji hladnjak ali ne prebucan za toliko novaca. Ako neko ima taj hladnjak i I7 neka slobodno kaze kolike su mu temperature i sl.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja ti imam i7 920 i scythe kabuto i mogu ti reći da sam prezadovoljan... malo je velik al mislim da je tu negdje sa v8...
Da, kabuto ti je puno jeftiniji a zbilja je odlican. Svaka preporuka.
Recimo i review koji mozes pogledati
a dali ste probali overclock s tim hladnjakom?
Osobno nisam ali pogledaj rezultate :-)
impresivno zar ne?
http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/scythe-kabuto_9.html
nisam probao, ali sam svejedno i ovako prezadovoljan jer igram recimo po 10 sati u komadu igrice ko mutav i ne prelazi mi temp preko 50 celzijevih...
i jos me zanima dali je taj hladnjak jako bucan?
Ne prelazi 26,5 dBa...
nije glasan uopće, mora bt potpuna tišina da bi ga se čulo skroz malo...
A dali neko zna nes o V8. Temperaturama itd...
Evo danas sam kupio V8 ugrađen i sve to i overclock je trenutno na 3.5GHz i 1.2 voltaza. I ima prostora za jos malo.
ja imam i7 920 i V8 na njemu...tempe su vise manje OK....u full loadu na OC 3,2 su tempe na 65..
Super hladnjak, vidim da ga ima uzeti technomaxu po 540kn.?
540 kn? da nije to malo too much za frižider???
ma v8 je mrak on se iskazuje tek na visim takvovima , tako da nije fulo sa hladnjakom... ja sam ga jucer mislio uzet no nisam uzeo sam nesto drugo....
čiss krajst, koja mrcina od hladnjaka :-P
Sad sam baš gleducko slike da vidim o čemu se priča. A ja mislio da je moj Scythe Andy Samurai Master velik i težak. Prema ovom je mala beba.
U svakom slučaju ako su mu performanse impresivne kao što izgleda, onda mora da dobro hladi. Moj je za usporedbu skoro nečujan u radu a hladi čisto solidno.
čiss krajst, koja mrcina od hladnjaka :-P
Sad sam baš gleducko slike da vidim o čemu se priča. A ja mislio da je moj Scythe Andy Samurai Master velik i težak. Prema ovom je mala beba.
U svakom slučaju ako su mu performanse impresivne kao što izgleda, onda mora da dobro hladi. Moj je za usporedbu skoro nečujan u radu a hladi čisto solidno.
onda vidi moj novi :D v10 pa ces vidjet sta je veliko mrcina mi pola ploce pokrije hladi reme ima peltier u sebi nesto prehebeno....iznenadio sam kada sam ga vidio u zivo nisam ocekivo da je ogromniji od orochija
onda vidi moj novi :D v10 pa ces vidjet sta je veliko mrcina mi pola ploce pokrije hladi reme ima peltier u sebi nesto prehebeno....iznenadio sam kada sam ga vidio u zivo nisam ocekivo da je ogromniji od orochija
pao sam sa stolice. Link
pao sam sa stolice. Link
da...
Oćemo se kladiti koliko će tom cooleru trebati vremena da mu socket otrgne?
Oćemo se kladiti koliko će tom cooleru trebati vremena da mu socket otrgne?
ajde.. u sta? o cem ti pricas uopce?? socket da se otrgne?? hehe dobra nema sta
evo jos sam ga malo overclock na 3.7 GHz temperature su ostale gotovo iste...