Trebaju mi programi za OC proca iz naslova i prije svega koliko ću dobiti na perfomancama overclockanjem ovog proca.
EDIT: 1.86Ghz(nisam napisao)
Trebaju mi programi za OC proca iz naslova i prije svega koliko ću dobiti na perfomancama overclockanjem ovog proca.
Treba reć kako se sve radi,a ne šta se može napravit...
Pa imaš sticky u kojem ćeš dobiti sve informacije.
Koji "sticky"?
jel mi mozete rec jel je neko napiso tutorial za overclock quad procesora
konkretno q6600
Postoji li neki programčić na kojemu ću ja odabrati koje postavke u OC proca želim pa da mi on sam uđe u BIOS i da sam postavi moja namještanja u nj (bez ikakvog dodatnog bulšita)?
Postoji li neki programčić na kojemu ću ja odabrati koje postavke u OC proca želim pa da mi on sam uđe u BIOS i da sam postavi moja namještanja u nj (bez ikakvog dodatnog bulšita)?
Samo ulaz i izlaz može poremetiti BIOS. Tako da se s time ne paćam.
Evo digao sam FSB koliko je išlo ali sad proc traži voltažu. Znam da je glupo pitanje ali kako dići voltažu u BIOSU(phoenix)?
Nitko nezna?
JEl se tebi sve treba gurat u nos?
Jesi procitao sticky? NISI!
Lijepo ti piše da je voltaža procesora Vcore ili voltage CPU.
KAj je tu teško?
Neznamo se sami informirat?
Ako ti je to tolko komplicirani odustani od clocka.
Jel ti uopcee znaš kaj radiš?
Svjestan posljedica kao pretjeraš?
Znaš kako dobiti 24/7 stabilnu mašinu?
Pa ne snalaziš se ni u biosu a clocko bi.
Ajd se prvo informiraj kaj znace pojedini pojmovi u biosu pa onda se informiraj o overclocku pa probaj opet
Pročitao sam stickye!!! Ali meni u VCORE nudi samo jednu voltažu koju NE MOGU ni dizat ni spuštat zato pitam da li se to može gdje drugdje podesit!
U BIOSu otvorim VCORE i pokaže mi 1.136V koju ne mogu mijenjati
KOja je to maticna uopce?
nemozes mjenjat vcore odmah. moras stisnut manual (vjerojatno ti je auto)....kolko vidim nisi bas upucen u to sve. moj prijedlog ti je da dizes samo FSB a podizanja vcore i nekakvog veceg OC se ostavis jel mos smrdat cijeli komp
ASUS P5VD2-MX
Na proljeće kupujem i7 pa sam htio malo dić ovaj proc
čovječe šta si radio 5 mjeseci!?
Čitao je sticky teme :)
Ako ces kupiti i7, sto se bakces s tim onda?
čovječe šta si radio 5 mjeseci!?
Čitao je sticky teme :)
Ako ces kupiti i7, sto se bakces s tim onda?
Dovoljno dugo si tu da znaš da postoji tipka "uredi"
Koristi ju pa ceš dobivat manje kartona ;)
Dovoljno dugo si tu da znaš da postoji tipka "uredi"
Koristi ju pa ceš dobivat manje kartona ;)