Intel C2D overclock problem zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 945
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Intel C2D overclock problem

Znaci, imam E4300 i 965P-DS3. Lijepo je sve bilo dok mi se komp sa OC-anim procesorom nije htio resetirat. E, ja sam kupio novo napajanje, ionako sam mislio. Ali problemi su se nastavili.

Znaci kad je cpu OC-an nemoze se restartat, samo ostane upaljen, nema slike, ventovi rade, ledica diska ne radi. Radi dok ne treba doci beep, ali se samo ugasi ledica, a komp ostane upaljen.

Nije OC-ano nista osim procesora, memorija je na stock taktu, a voltaza je dostatna zato sto OC-an u full loadu radi bez problema. Temperature su u redu, samo sto je hladnjak na NB vrel. I kad se komp ugasi, na shutdown, ne mogu ga odmah upaliti.

Sto da radim, kako to srediti?

Hvala :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Digni Linux i vidi kako se ponaša pod njim. Usput noviji Ubuntu ili Mint imaju dobar načun za testiranje hardware-a pa uradi i to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Intel C2D overclock problem
phoenix2003 kaže...

Digni Linux i vidi kako se ponaša pod njim. Usput noviji Ubuntu ili Mint imaju dobar načun za testiranje hardware-a pa uradi i to.

A zasto mislis da je do softvera, ne dodje ni do biosa kad je problem, to nije softverski koliko ja znam.

Jel to moze biti zbog diska? Imam 2, oba su sata, a prije sam imao jedan ata jedan sata, i kupio sam novi. Ne znam da li se dogadja od tad, ali da li moze biti?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice