Hladnjak za OC phenom II x3 720BE

poruka: 13
|
čitano: 2.284
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozz.

Zanima me hladnjak za phenom II x3 720 BE do nekih 200tinjak kuna.. Moze bit i sa oglasnika ali izgleda da niko ne prodaje :( osim scyhte katane 3 , sto mi se i necini bas dobrim izborom.

Dakle imam taj stock cooler , ali posto su sad ove vrucine , proc mi ide do 50-52C na load , a idle 45... Malo sam ga klokao bez dizanja voltaze (1.25V @ 3,3Ghz sve stabilno)

Pa sam malo eksperimentirao i stavio 1.4V @ 3.8GHz , stabilno , ali je tad temp isla do 58C .

Dal mi netko moze preporucit dobar cooler za taj proc? Citao sam druge teme , al sve su od prosle godine , pa me zanima da nema koji noviji cooler za manje novce..

0 0 hvala 0
15 godina

katana 3 je jako dobar izbor! :)

Respect the Raise...!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Katana 3 je inače ok.

Ali u ovom slučaju je dobra isto onoliko koliko je i 200 kn dosta za dobar hladnjak za proc koji se planira klokati!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Hladnjak za OC phenom II x3 720BE
RIP EnlightenedPhoenix //// Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle.
17 godina
neaktivan

200 kn za polovni CM hyper , 250kn u linksu , a tolko bi me dosla i posiljka iz varazdina , tak da nista od tog.

Ako je taj hyper ono stvarno odlican , onda bum si ga uzeo ... Jel velika razlika izmedju katane 3 i hypera?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

uzmi cooler mastera najbolji je od ponuđenih daj 250 za novog ak ti nije puno po meni best buy

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xigmatek Scorpion u Linksu za 250 kuna si zemi i toe to. Do 200 kuna je Katana 3 mila maajka. Biraj sam. Skrtac ili sretan OCer.
Beauty doesn't have a weight restriction.
14 godina
neaktivan

Ovaj hladnjak na oglasu nije hyper plus vec samo hyper i losiji je od plusa.Inace ja imam hypera plus na 550BE.Kad je otkljucan na

3 jezgre na 3.6GHz i 1.375V temperatura u vrijeme toplijih dana iznosi oko 48 C u Prime95.A kad radi klima na 24 C onda je oko 44 C.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jesi li probao otključati procesor u Phenom II x4?

Ako ne znaš kako (ili prvi put čuješ), ovdje imaš detaljan opis:

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/unlock-athlon-ii-x3-phenom-ii-x2-x3-procesora/99959.aspx

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probao sam otkljucat al nece , jedino mozda da stavim na 1.5V i smanjim clock/HT link , al to budem jos probao , mada sumnjam da ce ista bit od toga...

Cek sad xigmatek scorpion ili CM hyper? Ista cijena

14 godina
Bobi kaže...

Probao sam otkljucat al nece , jedino mozda da stavim na 1.5V i smanjim clock/HT link , al to budem jos probao , mada sumnjam da ce ista bit od toga...

Xigmatek..Tiši i hladi bolje za par stupnjeva..

|AMD Phenom x2 550 @ x4 3.1GHZ|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
14 godina
neaktivan
Bobi kaže...

1.5v je vrlo visoko, na toj voltazi bi trebao radit i na 4 GHz

Intel ftw :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice