pozz ekipo.
daj mi reci te kolike su vaše temp procesora.
ja imam na orginal hlađenju 65stupnjeva.
nekako mi to izgleda vise, sta vi kažete??
pozz ekipo.
pozz ekipo.
Jesi OCao??
nisam nista još.
daj mi preporučite kakva hlađenja i cijenu ako nije problem
dajte ekipo malo
temp. mog procesora ( Amd X2 7750) je sad 28 C po jezgri što je dobro jer po ljeti dosegne temp do 31 C.........
ovaj cpu cooler je jako hvaljen, a nije toliko skup. ali prije svega malo ocisti kuciste, uredi kabele, ocisti cooler te promijeni pastu..ako su i dalje velike temperature, onda mijenjaj cooler
temp. mog procesora ( Amd X2 7750) je sad 28 C po jezgri što je dobro jer po ljeti dosegne temp do 31 C.........
dal imas ti stock hladnjak
ovaj cpu cooler je jako hvaljen, a nije toliko skup. ali prije svega malo ocisti kuciste, uredi kabele, ocisti cooler te promijeni pastu..ako su i dalje velike temperature, onda mijenjaj cooler
takvoga sličnoga i namjeravam uzeti.
jesi ti sta clockao oko phenona
a pogledaj pod moj pc.. trenutno me malo rami koče, ali nabavit cu 4 gb 1066 mhz i vjerojatno ovaj cooler koji sam ti preporucio i onda cu ga pokusati preko 4 ghz natjerati i izvuci maximum iz njega...
inace, proc je odlican, prezadovoljan sam njime!
a pogledaj pod moj pc.. trenutno me malo rami koče, ali nabavit cu 4 gb 1066 mhz i vjerojatno ovaj cooler koji sam ti preporucio i onda cu ga pokusati preko 4 ghz natjerati i izvuci maximum iz njega...
inace, proc je odlican, prezadovoljan sam njime!
sviđa se i meni taj, da uzimam novoga uzeo bih athlona najjačega i phenona II. sviđaju mi se ti naj.
ali bih ovoga htio dignuti, barem malo