Hlađenje

poruka: 10
|
čitano: 1.278
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hlađenje

pozz ekipo.

daj mi reci te kolike su vaše temp procesora.

ja imam na orginal hlađenju 65stupnjeva.

nekako mi to izgleda vise, sta vi kažete??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hlađenje
UltimateRazor kaže...

pozz ekipo.

daj mi reci te kolike su vaše temp procesora.

ja imam na orginal hlađenju 65stupnjeva.

nekako mi to izgleda vise, sta vi kažete??

Jesi OCao??

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan

nisam nista još.

daj mi preporučite kakva hlađenja i cijenu ako nije problem

16 godina
neaktivan

dajte ekipo malo

17 godina
neaktivan
Hlađenje

temp. mog procesora ( Amd X2 7750) je sad 28 C po jezgri što je dobro jer po ljeti dosegne temp do 31 C.........

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hlađenje

ovaj cpu cooler je jako hvaljen, a nije toliko skup. ali prije svega malo ocisti kuciste, uredi kabele, ocisti cooler te promijeni pastu..ako su i dalje velike temperature, onda mijenjaj cooler

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jopi kaže...

temp. mog procesora ( Amd X2 7750) je sad 28 C po jezgri što je dobro jer po ljeti dosegne temp do 31 C.........

dal imas ti stock hladnjak

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

ovaj cpu cooler je jako hvaljen, a nije toliko skup. ali prije svega malo ocisti kuciste, uredi kabele, ocisti cooler te promijeni pastu..ako su i dalje velike temperature, onda mijenjaj cooler

takvoga sličnoga i namjeravam uzeti.

jesi ti sta clockao oko phenona

16 godina
neaktivan
UltimateRazor kaže...
stipica_zd kaže...

a pogledaj pod moj pc.. trenutno me malo rami koče, ali nabavit cu 4 gb 1066 mhz i vjerojatno ovaj cooler koji sam ti preporucio i onda cu ga pokusati preko 4 ghz natjerati i izvuci maximum iz njega...

inace, proc je odlican, prezadovoljan sam njime!

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
UltimateRazor kaže...
stipica_zd kaže...

a pogledaj pod moj pc.. trenutno me malo rami koče, ali nabavit cu 4 gb 1066 mhz i vjerojatno ovaj cooler koji sam ti preporucio i onda cu ga pokusati preko 4 ghz natjerati i izvuci maximum iz njega...

inace, proc je odlican, prezadovoljan sam njime!

sviđa se i meni taj, da uzimam novoga uzeo bih athlona najjačega i phenona II. sviđaju mi se ti naj.

ali bih ovoga htio dignuti, barem malo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice