Mozete li mi preporuciti program s kojim bi mogo promjeniti brzinu ventilatora na grafi ati x1650 pro.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probo sam s njim i mogu samo procesor.
Mozete li mi preporuciti program s kojim bi mogo promjeniti brzinu ventilatora na grafi ati x1650 pro.
Riva tuner (neka te ne zbuni tvrdnja da radi na nvidijama, radi i na ATi karticama) ili Ati Tray Tools
sry na offtopicu ali.. dal mi može netko reći program s kojim bi mogao mijenjat brzinu ventilatora na procu, nemojte samo SpeedFan jer ne razumijem gdje se povecava brzina...
U BIOS-u
Riva tuner (neka te ne zbuni tvrdnja da radi na nvidijama, radi i na ATi karticama) ili Ati Tray Tools
istina, ja koristim Riva tuner i za clockanje grafe i za regulaciju venta na ATI grafičkoj kartici i sve radi odlično. preporučujem ti taj program!
Dobar alat za nvidia grafe, ali ne za ATi
(evo instalirao sam baš da vidim ako će barem neki dio programa raditi, ali ništa od toga)
na toj staroj grafi nije moguce utjecati na brzinu vrtnje ventilatora