Dobra za OC-anje???

poruka: 5
|
čitano: 919
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dobra za OC-anje???

imam maticnu plocu Asus M2V i proc AMD Sempron 3200+ 1.80 Ghz, imam stock hladnjak i zanima me na koliko bi mi max. bio stabilan komp. tj bez rusenja i takvih sr*nja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dobra za OC-anje???

mislim na koliko bih ga mogao overclockati da mu dizem samo FSB

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dobra za OC-anje???

Sve ti to ovisi od primjerka do primjerka, nažalost amd nije poznat baš po pre bajnom oc potencijalu, izuzevši ovu zadnju generaciju Phenoma, npr ja sam imao athilona 3000+ koji je bio na def. 1.8mhz i uspio sam ga natjerat na 2.7 ali bio je full nestabilan, tak da je radio neko vrijeme na 2.5 sve dok nisam nabavio sljedećeg athilona x2 6400+ black, koji je radio na def. 3.2 ali nije se dao dići niti na 3.5 tak daa.. Nisam siguran kakva je situacija sa semprionima pošto nisam imao niti jednog...uglavnom, treba probati, dok ne probaš neznaš...!! Diži ga u malim koracima, pazi na temperature i obavezno testiraj stabilnost...!!

Core i7 920 @ 3.3 / Gigabyte X58 UD5 / Crucial 1333 @ 1600 / Sapphire 4850 / Corsair 550w / Seagate Barracuda 2 x 500GB Raid 0 / Cooler Master Cosmos S
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dobra za OC-anje???

ja sam ga digao na 1.90, pa na 1.95, 2.00, 2.15, onda sam napravio "veeeliki" korak na 2.5 i kad sam ukljucio komp Vista mi se srusila i pisalo da mi nedostaje neki fajl iz registra Windowsa pa sam ga odveo na servis pa sad opet pokusavam OC kad mi dodje al necu bez vaseg misljenja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dobra za OC-anje???

jel zna mozda tko? na koliko bi mi bio stabilan?

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice