Dali mogu OC?

poruka: 24
|
čitano: 2.440
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dali mogu OC?

ovako imam (nažalost) Intel Celeron 2.26 na socketu 478

zanima me jel mogu OC i ako mogu do koliko bi otprilike mogo, jer imam MBO Intel i845G Revision B1??

hvala

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dali mogu OC?

2.5 sigurno probaj dalje ako je temperatura ok

0 0 hvala 0
17 godina
Dali mogu OC?

Ja ima isti proc na matičnoj ASUS P4V8X-MX.Bez dizanja voltaže došao je na 2.72 stabilno,a sa dizanjem voltaže na 3.16 ali su temp. bile previsoke pa sam ga ostavio na 2.72.

Ostatak konfe je :

1280 MB DDR400 RAM

HD 2600 xt 256 MB DDR3

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
Dali mogu OC?

Dali mogu OC?

Naravno da da. Polagano i ići će preko 2.5 GHz.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dali mogu OC?
Ad4pt3r kaže...

Ja ima isti proc na matičnoj ASUS P4V8X-MX.Bez dizanja voltaže došao je na 2.72 stabilno,a sa dizanjem voltaže na 3.16 ali su temp. bile previsoke pa sam ga ostavio na 2.72.

Ostatak konfe je :

1280 MB DDR400 RAM

HD 2600 xt 256 MB DDR3

Jel ima ikakve razlike nakon kaj si ga OC jer ja sam imao celerona 2.13 oc na 2.4 i mali pomaci u performansama...koje temp?
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina

Mali pomaci jesu u performansama,ali opet da ga koliko tjeram neke igre su neigrive ( assassins creed,mass effect).Na 3.16 temp. su bile

idle : 60

load : 66

A na 2.72 temp su :

idle : 43

load : 50

Došao je on čak i do 3.25 ali se je komp restartal svake 2 min.

Cooler je defaultni.

ram, ram,
http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2008 15:41 (Ad4pt3r).
17 godina
neaktivan
Dali mogu OC?

Pa temp su ti bile ok..

meni je na 2.4ghz bile 60stupnjeva i to po meni nije previse..

tjero bi ga ja jos ali nisam mu mogo dici napon pa je bio nestabilan..Belji se

0 0 hvala 0
17 godina

Pa i nisu baš.Prema intelu največa dopuštena temp. celeron je 65.Ja nisam naviknut na tak velike temp. a i neču si skuriti proc za par FPS-ova više.

Koju konfu imaš?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2008 16:04 (Ad4pt3r).
17 godina
neaktivan
Dali mogu OC?

Ma to mi je stara konfa..sada je pod stolom nova..imao sam neku asrock plocu s via-inim chipsetom,512mb ddr-a i fx5200..sada smo malo u off-topicu previse

Nego autoru teme mozes ga dignuti za 300mhz sigurno no koliko ce ti to znaciti to je upitnoCool

0 0 hvala 0
17 godina

@autoru,probaj polako dizati takt ali nekog poboljšanja baš i neče biti.

17 godina
neaktivan
Dali mogu OC?

ma ja imam intelovu MBO pa sam zato pito dal mogu OC, jer baš nisam ništ čuo kak se one OC... pa pitam

kaj jel mogu OC s ovim coolerom od intela moram kupit novi? jer mi se baš se isplati kupovat novi, radije skupim još love pa si kupim "poštenu" MBO i proc...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nitko ti ne može točno reči.Ako kupiš novu mbo moraš i proc i ram-e i grafu,a možda čak i napajanje.

17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Nitko ti ne može točno reči.Ako kupiš novu mbo moraš i proc i ram-e i grafu,a možda čak i napajanje.

tak da netrebam graf
a netrebam ni napajenje... imam pc power 400w
barem se nadamSmijeh
17 godina
Dali mogu OC?

Za to trebaš imati PCI grafu,ddr 2 ram-e i AMD-ov dual

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Za to trebaš imati PCI grafu,ddr 2 ram-e i AMD-ov dual

Netreba imati grafu posto ima integriranu..znaci samo proc i ramNamigiva
17 godina
Dali mogu OC?

Ja sam mislil da on hoče igrati

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dali mogu OC?

ma ne zelim se ja baš igrat.... imam ja psp za igre... meni je važno sam da mi ne šteka komp i da npr mogu gledat par filmića od jednom, a da mi ni jedan ne šteka i imat par programa još otvoreno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dominik kaže...

ma ne zelim se ja baš igrat.... imam ja psp za igre... meni je važno sam da mi ne šteka komp i da npr mogu gledat par filmića od jednom, a da mi ni jedan ne šteka i imat par programa još otvoreno...

Za to ti je bolji neki dual core.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan
Dali mogu OC?

eh to znam... ma imam ja laptop doma za oko 15k kn(tolko je košto prije godinu)... tak kad želim neku igricu igrat uzmem njega... al komp mi je inače bolji zato kaj mi se laptop previše grije jer kad uključim komp il laptop sam negdje oko 3-4h na njemu... tak da je to bio problem, pa su mi ga starci uzeli...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dali mogu OC?

ovako malo sam prčko po biosu... dodo još jedan gb rama i mogu sam 10mhz podignut takt... jer to zbog hlađenja il zbog čega?

s 2.26 na 2.27...celeron D

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2008 11:08 (dominik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dominik kaže...

Kako to mislis par filmica odjednom? mozes pratit radnju i uzivat u njima ako gledas vise od jednog u isto vrijeme? Zasto bi to itko htio uostalom?

Btw da ne budem skroz OT nisi ni reko ako bi stogod novo kupovo koliko novaca si spreman dati
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
dominik kaže...

Kako to mislis par filmica odjednom? mozes pratit radnju i uzivat u njima ako gledas vise od jednog u isto vrijeme? Zasto bi to itko htio uostalom?

Btw da ne budem skroz OT nisi ni reko ako bi stogod novo kupovo koliko novaca si spreman dati
 ma na kraju nebi kupio ništ novo jer se baš nebi isplatilo jer mi je stari obećo da će mi kupit komp za 10 k kn na ljeto ak budem dobro prošo (znači s 4, jer sam gimnazija), tak da ću sad kupovat periferiju.... npr. zvučnike (pokrenuo sam temu)
ma pod to mislim (filmiće) npr. jedan gledam a drugi svavim na pauzu da mi ne šteka kad ga gledam...
al taj problem više nemam jer sam si kao što sam reko kupio 1 gb rama pa sad sve ide jako jako lijepo... bez štekanja što je važno...
16 godina

Ock onda, problem rijesen, tema moze valjda biti zalockana xD

17 godina
neaktivan
Dali mogu OC?

ja je još nebi zaključo jer sam sam OC do 2.27, a neznam zašto sam mogo samo otako malo...

pa ako mi netko može objasnit kako to ide i u čemu je možda problem bio bi mu zahvalan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice