CPU cooler ???

poruka: 13
|
čitano: 2.121
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CPU cooler???

e ovako,imam stock intelov hladnjak i narucio sam coolermasterov hyper tx2 pa me zanima jel neko ga ima i kakva su mu iskustva sa temperaturama i clockanjem. konfa je pod moj pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CPU cooler???
Tudum kaže...

e ovako,imam stock intelov hladnjak i narucio sam coolermasterov hyper tx2 pa me zanima jel neko ga ima i kakva su mu iskustva sa temperaturama i clockanjem. konfa je pod moj pc

Teško da će se baš nači netko tko ima isti proc,isti tip coolera,a ne treba ni izostaviti kućište.No sigurno češ osijetiti razliku.Jedino ako baš imaš neko kućište koje nema adekvatan protok zraka.

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 21:56 (microman).
16 godina
neaktivan
CPU cooler ???

Trebao si narucit scythe Mugen 2, on je definitivno best buy. Ali osjetit ces razliku i sa tim, sve je bolje od stocka, bar malo. ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 22:00 (Fowix).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CPU cooler ???

sa stockom sam ga uspio dignut na 3,8 samo jednom i radio je normalno,ali vise nikad jer je prevruce. uzet cu ovaj sta sam naumio pa ako necu biti zadovoljan trazimo dalje. hheheheh

max je ipak max

16 godina
neaktivan
Tudum kaže...

sa stockom sam ga uspio dignut na 3,8 samo jednom i radio je normalno,ali vise nikad jer je prevruce. uzet cu ovaj sta sam naumio pa ako necu biti zadovoljan trazimo dalje. hheheheh

max je ipak max

Evo pogledaj review Mugena 2, ako taj cooler nebude valjao da znas ;)

16 godina
CPU cooler ???

Ja 'u moyda uzet mugen sutra... btw jel normalno da je na amd a64 x2 6400+ temp. u biosu 48C? OC 3,33 GHz 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...
Tudum kaže...

max je ipak max

Evo pogledaj review Mugena 2, ako taj cooler nebude valjao da znas ;)

Hehe za te pare nemaš boljeg.Ak mojeg gladnog Qudaića(Q6600) sa 1,55v na 3,6Ghz drži na 50°c.

Jedino na što treba paziti jest sama veličina Mugen2.Neče stati baš u svako kućište.

Istina je oko nas,a laž još više.
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Ja 'u moyda uzet mugen sutra... btw jel normalno da je na amd a64 x2 6400+ temp. u biosu 48C? OC 3,33 GHz 

Normalno je, sve dok u loadu ne prelazi 70.

17 godina
neaktivan
CPU cooler ???

Nije loš tx2 za te novce,ali mogao si naručiti hyper tx3(za skoro istu cijenu),jer ima hdt,odnosno direktan kontakt heatpipeova s bazom procesora.Slažem se s kolegama da je mugen 2 jedan od najboljih coolera koji se može kod nas kupiti.

Kasda je zakon!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CPU cooler ???

Sorry,dupli post.

Kasda je zakon!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 23:02 (iwan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ey da vam kažem nešt men to nije normalno al nea veze...

Imam Athlona 64 X2 4200+ i on radi na 2.2Ghz...ja mu digo sabirnicu sa 200 na 222 sa stockom bez povećanja voltaže i on ga digne na 2.45Ghz...Sve je to ok, al fora je što mi i u Sistem Propertits, i u Everestu, i u CPU-Z-u piše da imam AMD Athlon 64 X2 4600+...hehe...fora...

Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Imam Athlona 64 X2 4200+ i on radi na 2.2Ghz...ja mu digo sabirnicu sa 200 na 222 sa stockom bez povećanja voltaže i on ga digne na 2.45Ghz...Sve je to ok, al fora je što mi i u Sistem Propertits, i u Everestu, i u CPU-Z-u piše da imam AMD Athlon 64 X2 4600+...hehe...fora...

To je zbog toga jer si sada dignuo takt na razinu 4600+,tako mi je i kod frenda.(isto amd).

Kasda je zakon!
17 godina
neaktivan
iwan kaže...
Hacker002 kaže...

To je zbog toga jer si sada dignuo takt na razinu 4600+,tako mi je i kod frenda.(isto amd).

ovo nisam znao, stavrno fora :)

addicted to HD :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice