Cooler za 2500k

poruka: 15
|
čitano: 2.049
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Cooler za 2500k
Pozdrav svima, koji cpu cooler da kupim za 2500k? Planiram OC na 4 - 4.5 Ghz, želio bih da cooler nije premasivan tipa CM V10 ili Scythe Susanoo. Cijena do 400kn.
btw Xigmatek ne želim ( ne pitajte zašto )

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Cooler za 2500k

Zasto ne razmislis o Corsair H60 kuleru ako ti nije bitno nesto masivno nego vizuelno dobro.

U push-pull sa dobrim ventilatorom drzao bi izmedju 4.0-4.5GHz.

Ako ne mozes Corsair A70, Scythe Mugen 2, Zalman CNPS10X, CNPS11X.

Mislim da su ostali sve veliki mada neki i od ovih nisu bas mali.

Zalman CNPS10X

Corsair H60

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 12:53 (Vlada011).
13 godina
neaktivan
Cooler za 2500k
Ne bih vodeno nikako :D Ima li jos tko neki prijedlog?

I jos pitanje..ovi cooleri sa backplateom, trebam li posebno pripazit pri instalaciji? Jer vidim da imaju limeni backplate pa me frka ako se dodire taj limic sa maticnon da se ne skuri :D

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

OK pogledaj onda ove Zalmane kazu da su im dobre performanse, da se lako montiraju i fino izgledaju ako mene pitas prema nekim drugim kulerima tog tipa.

Mislim da ti se jedan od njih i uklapa u cenu. E sada koliko je jedan bolji od drugog to treba uporediti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 12:59 (Vlada011).
13 godina
neaktivan
Cooler za 2500k
Ty, pričekat ću jos mišljenja drugih pa ču odlućit :D

I ako mi netko može odg. na ovo pitanje u vezi backplatea.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cooler za 2500k

Backplate ima neku spuzvu na sebi pa taj dio sa spuzvom okrenes prema maticno ploci

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

To mene zanima gde bih mogao da kupim ili nadjem nesto slicno tim sundjerima.

Imam problem ako H70 budem skidao sa CH4F da stavim na drugu plocu gde da nadjem. 

16 godina
neaktivan

Scythe Mine 2/Thermalright MUX-120/CoolerMaster Hyper 612S
Najisplativiji cooleri do 400Kn (Scythe Mugen 3 tu ulazi također, al mi ga se neda sad trazit po ducanima). Također si pogledaj Coolink Corator DS (u Opriću - miki1981), također solidan cooler.

Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle. ლ(ಠ益ಠლ
13 godina
neaktivan
Cooler za 2500k
Sviđa mi se Mux 120, samo na official str. pise da ide na 1156, hoce li bit problema pri instalaciji na 1155?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Cooler za 2500k

na i5 imam Scythe Mugen 2.

nekom je tesko postaviti taj cooler pa bolje da si kupi nekakav s "nozicama".

bolji cooler i tisi nisam u zivotu imao.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Budokai kaže...

na i5 imam Scythe Mugen 2.

nekom je tesko postaviti taj cooler pa bolje da si kupi nekakav s "nozicama".

bolji cooler i tisi nisam u zivotu imao.

Vjerujem ali premasivan mi je, tražin nesto lakše/manje...često kantu premještan...

btw ima li tko iskustva sa mux 120? Te dali je komplicirano za inst. na sck 1155 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 20:28 (Steel123).
16 godina
neaktivan
Steel123 kaže...
Sviđa mi se Mux 120, samo na official str. pise da ide na 1156, hoce li bit problema pri instalaciji na 1155?

Nebi trebalo bit problema (ako imas ASRock/Gigabyte mbo sigurno neces imat problema jer podrzavaju coolere sa 1156 backplateom). Cooler je super, instalacija je ko i svaka druga s backplateom, cooler je super.

Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle. ლ(ಠ益ಠლ
14 godina
Cooler za 2500k

Ja također imam Mugen 2 na 2500K, instalacija nije tak komplicirana kak svi komentiraju, jednostavno staviš backplate, zašarafiš i peri... čini se kompliciranijim nego što jest.

Prodavač u Linksu mi je inače preporučio Ninju 3 za njega, al pošto je ovo bio povoljniji combo, ostao na Mugen 2, prezadovoljan ukupnim rezultatom :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cooler za 2500k

Što kažete na Mugen 3 za do 4.5 GHz ili možda mogu držat dobre temperature i sa nekim jeftinijim ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tinča14 kaže...

Što kažete na Mugen 3 za do 4.5 GHz ili možda mogu držat dobre temperature i sa nekim jeftinijim ?

CM Hyper 212 EVO.Bez problema ce ti ga drzati na 4.5GHZ.Ako je proc dobar primjerak sa ovim coolerom ce ici i vise.

clock2much
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice